lapsina iž 412
lapsina iž 412
Sveiki,
Forums jau gandriz divus gadus ir mana ikdienas lasāmviela, un, lai arī ir bijuši daudz un dažādi auto, tikai tagad, kad esmu ticis pie auto kuru patiešām esmu iemīlējis, nolēmu arī jums to atrādīt.
Kādu laiku meklēju žiguli, taču nekā prātīga nebija un tad pilnīgi nejauši uzdūros šim sterilajam Iževskas moskvičam 412.
Auto ir 100% originals, un pilnigi viss strādā un atrodās savā vietā. Esmu otrais saimnieks. Ir pat spuldzītes motortelpā un bagažniekā. braucot nav jāsalst un ir pat loti ērta sēdēšana. aizmugurē ir par 500% ērtāk nekā e34. Patiesībā, vienmēr esmu bijis ļoti skeptiski noskaņots pret padomju auto. Vienmer uzskatīju, ka žiguļi un moskviči der tikai pļavai Bet nu man braucot ar šo auto, izstarojas pozitīvas emocijas.
manos plānos ir uzturē auto tādā stāvoklī vēl vismaz piecus gadus
tālāk, lai runā bildes
drīzumā būs vēl interesantas un skaistas bildes
Forums jau gandriz divus gadus ir mana ikdienas lasāmviela, un, lai arī ir bijuši daudz un dažādi auto, tikai tagad, kad esmu ticis pie auto kuru patiešām esmu iemīlējis, nolēmu arī jums to atrādīt.
Kādu laiku meklēju žiguli, taču nekā prātīga nebija un tad pilnīgi nejauši uzdūros šim sterilajam Iževskas moskvičam 412.
Auto ir 100% originals, un pilnigi viss strādā un atrodās savā vietā. Esmu otrais saimnieks. Ir pat spuldzītes motortelpā un bagažniekā. braucot nav jāsalst un ir pat loti ērta sēdēšana. aizmugurē ir par 500% ērtāk nekā e34. Patiesībā, vienmēr esmu bijis ļoti skeptiski noskaņots pret padomju auto. Vienmer uzskatīju, ka žiguļi un moskviči der tikai pļavai Bet nu man braucot ar šo auto, izstarojas pozitīvas emocijas.
manos plānos ir uzturē auto tādā stāvoklī vēl vismaz piecus gadus
tālāk, lai runā bildes
drīzumā būs vēl interesantas un skaistas bildes
izjaukt vienmēr ir vieglāk nekā salikt.
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: lapsina iž 412
Ehhh... Šī dermantīna salona smarža
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- DimanC
- Has thanked: 0
super.
novēlu ne-da-prodžektēt, bet izbaudīt šo auto. mācījos ar tādu stūrēt (1. klasē ), foršas atmiņas
p.s. man nez kāpēc liekas, ka bremžu lukturi logos gan ir tūns, t.b. - neoriģināli. apakaļskata spoguļi arī kaut kādi dīvaini izskatās...
novēlu ne-da-prodžektēt, bet izbaudīt šo auto. mācījos ar tādu stūrēt (1. klasē ), foršas atmiņas
p.s. man nez kāpēc liekas, ka bremžu lukturi logos gan ir tūns, t.b. - neoriģināli. apakaļskata spoguļi arī kaut kādi dīvaini izskatās...
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
šāds bija arī mana ģimenē- tieši šādā krāsa, bet priekšā bija apaļi lukturi- atceros ka ziemā sala pamatīgi- tāpēc tēvs uztaisīja dubulto pečku- kaut kur vēl mētājas pati pečka.
2022 gads: Ir 3 gab. vasaras R17 225/45 riepas, ar labu protektoru (ap 5 mm), bet visas dažādas. Varbūt kādam drifterim der, protektora raksts līdzīgs. Garšo alus. PM
DimanC wrote:super.
nu jā, tie bremžu uguņi tiks aizvākti, un pamēģināšu uzināt par tiem spoguļiem, bet man liekas, ka tie ir oroģināli
Radiators tagad ir aizklāts un mašīnā ir patiešām silti, un nav arī stundām jāsildaULDMAN wrote:šāds bija arī mana ģimenē- tieši šādā krāsa, bet priekšā bija apaļi lukturi- atceros ka ziemā sala pamatīgi- tāpēc tēvs uztaisīja dubulto pečku- kaut kur vēl mētājas pati pečka.
- Juzix
- burnout.lv foto team
Nav tie orģinālielapsins wrote:
nu jā, tie bremžu uguņi tiks aizvākti, un pamēģināšu uzināt par tiem spoguļiem, bet man liekas, ka tie ir oroģināli
No rūpnīcas viņš bija ar šādiem:
- Juzix
- burnout.lv foto team
Reku vēl viens paraugs ar orģinālo spoguli:
+1, mazliet šoksKrish wrote:Dažas dienas atpakaļ ar Lm apspriedām šī auto iegādi, bet beigās nolēmām ka tomēr NĒ !
Lai labi ripo !
Lai labi braucas un neplīst
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
ok, sapratu par spoguli. spogulis jau ir sameklēts
šodien braucot pazuda pečka, bet pie vainas bija tikai drošinātājs. un auto šodien tikai klāt pie 12 jauniem drošinātājiem, jo vecie bija taadi šaubīgi.
šodien braucot pazuda pečka, bet pie vainas bija tikai drošinātājs. un auto šodien tikai klāt pie 12 jauniem drošinātājiem, jo vecie bija taadi šaubīgi.
- Foxijs
es arī mācījosa ar mosi braukt, tikai ar feisliftoto modeli apsveicieni, uzvasaru sapulee lai spiid
- Android
- Admins
Mosīša motoram bija viena problēma: kvalitāte. Pie tiem apgriezieniem, pie kuriem bmw motoram parādījās jauda, moskviča motoram klaņi bija jau izbiruši uz grīdasmpb wrote:viņam jau ir BMW dzinējs tikai sūdīgi uztaisītsRiCh wrote:412 Moskvič bija tas , kuram vareja BMW dzinēju ielikt mierīgi
P.S. Masķers, kurš palīdzēja man e30 pārbūvēt un jettu stutēt kopā, 90-to gadu sākumā sava senča kabluku pilnībā pārlasīja - motoram nopirka jaunus virzuļus - tiem bija svara atšķirība ~3 grami Jamais visu izslīpēja, nosvaroja, piemočīja 5robu bmw kārbu - griezās visai labi, varēja pat ar otro robu uzspolēt
Good morning? No such thing!
- Juzix
- burnout.lv foto team
Šis jau ir feisliftots.Foxijs wrote:es arī mācījosa ar mosi braukt, tikai ar feisliftoto modeli apsveicieni, uzvasaru sapulee lai spiid
Pirmā paaudze izskatijās šādi:
- Android
- Admins
Moškici jau atšķīrās ar ražošanas vietu - IŽus ražoja Iževskā, a mosvičus klasiskos - Maskavā.
Man vislabāk patīk M408 ar fintale aizmuguri
Žēl, ka šis palika tikai vienīgajā eksemplārā kā koncepts
Man vislabāk patīk M408 ar fintale aizmuguri
Žēl, ka šis palika tikai vienīgajā eksemplārā kā koncepts
Good morning? No such thing!