detalizēti. apskatiju 6 wj kad pirku. sis bija sterilakas un ar visiem doķiem un noskrejumiem no privātā. pirku pa 5.6 k esmu nobraucis pus gadu un remontos izterejis 1.7k.ttd wrote:detalizētu review no WJ vajag. Kaut kas viņos man patīk... hvz, kas, bet no džipveidīgajiem, tiešām apsvērtu tādu, tāpēc arī interesē
šāls neaprauj!!!O.z wrote:Cik tev taaaa skruuuv gaar?
Varu piedāvāt lētāk, ne gluži pa kapeikām, bet stabili zem 200eurmk2_frukts wrote:ttd wrote: sāka tecet atpludes truba st pastakam hansaflex nelabo tadas jauna virs 200eur.
u
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Itkā viss dargi utt, bet baigi patik braukt ar to miseni un nezinu ar kadu aparatu varetu to aizstāt tapec jataisa un jāmizo tikaiAlien wrote:WJ laimīgais īpašnieks
Man pa pusotru gadu 1.8k detaļās bez darba
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Same shitmk2_frukts wrote:Itkā viss dargi utt, bet baigi patik braukt ar to miseni un nezinu ar kadu aparatu varetu to aizstāt tapec jataisa un jāmizo tikaiAlien wrote:WJ laimīgais īpašnieks
Man pa pusotru gadu 1.8k detaļās bez darba
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
My brother have a Volvo 850 turbo intercooler to sale ! SO FAAAAAAST
Tā ir tasinība ka to 2.7 miseni nedrikst pedālēt pāri pa 3k lai tie stūlbie sprauslu gredzeni nesaktu pust garam?berzins42 wrote:Strādāju Jeep dīlerī un diezgan bieži laboju WJ . Lielākā problēma ar viņiem ir kad cilvēki šos auto noved līdz klinķim un tad brīnās kāpēc jāiegulda milijons
Manējais vislaik iet redlainā. Pa 50k neviens gredzens nav izpūsts.mk2_frukts wrote:Tā ir tasinība ka to 2.7 miseni nedrikst pedālēt pāri pa 3k lai tie stūlbie sprauslu gredzeni nesaktu pust garam?berzins42 wrote:Strādāju Jeep dīlerī un diezgan bieži laboju WJ . Lielākā problēma ar viņiem ir kad cilvēki šos auto noved līdz klinķim un tad brīnās kāpēc jāiegulda milijons
priekš manis tas ir pietiekami liels iemesls lai skirtos no tās mašīnas.
My brother have a Volvo 850 turbo intercooler to sale ! SO FAAAAAAST
Tā ir daudzu CR dīzeļu problēma...berzins42 wrote:Nu personiski nēsmu redzējis ka kādam pūstu garām. Bet cik zinu dažādiem merša dzinējiem tā ir problēma.