Reizi pusgadā jāiekakā, lai pašam nepiemirstās kkādi prikoli.
Šis gads sākās ar tripu uz Slovākiju, 01.01 izbraucām. Tā kā man ziemai ir radžu riepas, tad nācās no čoma aizņemties visas ziemas sailunus bez naglām, lai varētu vispār kkur bišk tālāk uz Dienvidiem aizbraukt
Te jau kkur pie Katovices
Starp citu, sencis beidzot arī iegādājies bmw, tad nu varēja kaut cik normāli gāzt un nemīzt par patēriņiem :m57gang:
Te arī noķēru vienīgo normālo sniega kārtu šajā ziemā un vienīgo rītu, kad domāju, ka mans m57 nepieleks, jo kvēlsveces tak Latvijā nevajag mainīt, nav ziemas (divas tikai strādā un sprauslas arī liekas ka rip)
Kā vienmēr, patēriņš priecē
Šķiet, tas bija marts, kad barterīo sapulēja beidzot man tos jau diezgan šausmīgos lukturus, tos pēc tam aplīmēja ar biezu līmplēvi un bišku izpiderasīja salonu
Kkur te salasījos, ka vajaga uzmest starplikas, uzreiz no čoma dabūju 20mm pakaļai un intercārā 8mm priekšā, bet bij pa maz un ilgi pisos un tāpat īsti nesanāca sacentrēt priekšējos ratus, tāpēc paņēmu 12mm, kuriem jau ir centrs, un tagad viss ir ļoti okei

Otrajā bildē vēl nav mašīna nosēdusies, bet zinu, ka vajag sēdināt. Tagad bišku labāk izskatās ar flančiem
Čekpointa dienā sarunāts ar čomu, ka vajadzētu kko uzmainīt tam bēmēwē. Lēnām tuvojas skate un tā..

Meyle HD priekšējās atsaites
Meyle HD pakaļējā reduktora bukse
Meyles priekšējās reduktora bukses
Lemfordera apakšējās peldošās bukses
Un tā kā reduktors jārauj nost, tad pie reizes arī svaigu eļļu reduktorā (te bišk kkas nesanāca, pēc eļļas maiņas minimāli sācis gaudot viņš, zbal. Vecā bij pilnīgi melna zapte)

Bet protams, visu sataisīt nevar, kad čekojām ko vajag, nepamanījām kardāna muftas dramatisko stāvokli

tā arī kkad jāuzmaina
Un tad, kad es jau esmu noskaņojies pasūtīt eibach sportkit atsperītes un pakaļā jaunus amīšus, Jāņu brīvdienas notiek šitas prikols
[youtube]
http://youtube.com/32ew_q2_Ai0[/youtube]
Zvans kasko, tiri piri utt, pēc nepilnas stundas tieku pie sportiskā opeļa un 22jūnija rītā zvans, ka "nolūzusi un ielūzusi skrūve gultņa rēdzē" - tā man pa telefonu teica, remonts uz 200eur un prasa ko darīt. Es saku, ka ja līdz vakaram varu dabūt to mašīnu atpakaļ, tad taisām (kka baigi neuzrunāja doma ar opeli palikt uz svētkiem). Visu dienu gaidu, garīgais nekāds, šiem jau darba laiks tūlīt tūlīt beidzas, beidzot zvana - mašīna vēl tiek remomtēta, bet aptuveni pēc pusstundas būs gatava. Okei, gaidu tālāk, jau gandrīz stunda (šiem laikam pirmssvētku dienā pat īsā darba diena nebij) beidzot zvans, ka mašīna gatava. Opelī iekšā, iekiko to trubobenzin un te nu tīrs un taisns mani sagaida
Interesanti vai tā ir sakritība, ka tieši nedēļu atpakaļ es pārbaudīju vai ar plato sekciju tas dīzelis spēj uztīt saulītes. Tā kā varēja, tad pārbaudīju vai var arī ar otro robu. Varbūt tur tā skrūve dabūja slodzīt un pie kādas bedres izdomāja pamest šito lamatu
Aa, piemirsu, Wolf eļļa ar vien vairāk priecē. Pie īsi pirms 10k nobraukuma, iedegās panelī kanniņa, ka vajag uzliet. Tā kā tāpat tūlīt jāmaina, tad samainīju to arī atkal. Mahles eļļas filtrs, protams. Nu atkal 10k var dragāt.
P. S. Varbūt kāds moders/admins var salabot to jūtube linku, nemāku viņus