Par transmisiju un pievadiem toč nav jāuztraucās, tik cik jāpaseko luftēm u.t.t
Ja godīgi dīzeli atmetu nejau tāpēc ka tam nebūtu jaudas, ja es gribētu daylie braukt un sulas spiest tad noteikti tas būtu kāds 3.5d ar uzlabojumiem un censtos izspiest tos netā klajojošos 500hp (lol [censored])
Bet par cik man ir vēlme vnk uz ielas vilkt uz desas visus auto kas uz ceļa, tad nu tas ceļ ir tāds kāds ir, + ļoti gribējās pamēģināt spirts+ turbo.
Joprojām varu teikt, ka nu daylie + dinamika, mūsdienu dīzelis no rūpnīcas ir stipri pārāks, gan uzticamības ziņā, gan patēriņa ziņā. Tālāk jau elektro auto to izbaksta, bet nu tas ir tikai lielpilsētas apkaimē

pagaidām.
Uzskatu ka kesis dara pareizi, 2.0d , kā jau teicu pirms tam, ir arī ar lielu potenciālu.
Par 6+ k rpm gan varu teikt - aizmirsti, stock sadalenes pacēlums ir govno klāt tam arī sūdīgas atsperes.
Ja ir tāda doma, tad būs jāpadomā par drusku lielākiem vārstiem, drusku niknāku pacēlumu un stipri cietākiem vārstiem.
Vēl ieteiktu mazāk lasīt visādu drišņu internetā, no pieredzes teikšu, ka 80% atrodamās info ir drišņa. Vienmēr visam ir jāpieiet ar kritiku, vēsu prātu un step by step katrs jautājums jāiztirzā no vairākiem punktiem, jo īpaši tas attiecas par lozungu - lielāks=labāks vai vairāk = labāk, tas visbiežāk ir aplami jo īpaši ja runa iet par kīmiju un fiziku.
Ja ar Rus valodu nav grūti, tad ļoti daudz noderīga info ir atrodama ieks drive2.ru , pats bieži tur atrodu daudz interesanta info.
Krč two tumbs up, es par tevi, un ceru ka 300hp paspiest sanāks.