Ierosinājumi adminiem
- semigallss
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: ierosinajums adminiem
Es pret padsmit bildēm postā!
bet ne dēļ neta, bet dēļ aizvesturiska pc, kas nespēj sagrmot uzreiz tik daudz info. ir topiki kuru atvēršanās jāgaida samērā ilgi tieši dēļ daudzajām bildēm.

"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
vispaar jau 3 bildes parasti postaa liek, vieniigi kaads mods vareetu waarnas iedot tiem kas paarkaapj sito(lai gan neesmu iipashi ieveerojis ka kaads izpildiitos, bilzu topiku neskaitot, un spoleri ir, neredzu iemeslu lai youtube nevareetu buut, vieniigi varbuut ir kkaada iespeeja uzlikt lai no mobilajiem seezot viss tas atsleegts
uz http://www.invisionpower.com/apps/board/ foruma ir baigi feins variants ka mobilajaa viss daudz eertaaks un vienkaarshaaks
hvz kaa ar sho
kad es ieteicu spoilerus ieviest arii bija cilveeki kuri teica nakuj to vajag
uz http://www.invisionpower.com/apps/board/ foruma ir baigi feins variants ka mobilajaa viss daudz eertaaks un vienkaarshaaks
hvz kaa ar sho

kad es ieteicu spoilerus ieviest arii bija cilveeki kuri teica nakuj to vajag

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Parakstu izmērs arī ir ierobežots, tā, kā atlikt. Avaratu likvidēšana gan būtu muļķīga un nevajadzīga, jo atsevišķos topikos lasāmos tekstus šķiroju tikai pēc avaratiem, lai nav jālasa visādas muļķības.diskurss wrote: ja ļaunuma sakne ir peles skrullēšanā, tad nahrenizē bildes parakstos un ierobežo parakstu līdz vienai rindiņai teksta, tas ļoti palīdz pret peles skrullēšanu un uzlabo foruma lasāmību vispār (labs piemērs šādai tīrībai - xc.lv forums, tur arī avataru nav; slikts piemērs - īpaši spilgtus nezinu, es pa tādām vietām nestaigāju, bet mazdaclub ir diezgan daiļrunīgs)
tad izlasi, nav viņu daudzdiskurss wrote: noteikumi šmoteikumi, atzīstu, neesmu lasījis, bet es redzu kā te dzīvē notiek un ka nevienam publiski par bilžu citēšanu odmini pa nagiem nesit (ko būtā viņi dara)
nu lai vai kā, forši, ka šeit vispār adminiem kaut kas rūp un ar viņiem ir iespējama kaut kāda diskusija par foruma fīčām![]()

Diskusija slēgta!

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Manuprāt, viss ir okey. Un par tām bildēm arī nav vajadzības ierobežot skaitu. Es pat caur telefonu ar 3G visu normāli atveru un nesūdzos. Kvotējot gan vajadzētu spoilerī iemest vai tagu izņemt, bet tā viss ir kārtībā. Ar tiem youtube tagiem arī ir kā ir. No vienas puses forši, ja tajā pašā lapā parādās, bet no otras nevaru pievienot favorītiem to video. Tāpēc labāk, ka atveru caur youtube un uzreiz pievienoju dziesmu vai video savam sarakstam 

Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
Caur planšeti nav tādu podziņuReinis_m wrote:Pleijerī var uzspiest, lai skatītos youtube. Tāpat arī uzreiz tur var Like nospiest. Un arī Watch Later podziņa ir.lm wrote:Manuprāt, viss ir okey. Un par tām bildēm arī nav vajadzības ierobežot skaitu. Es pat caur telefonu ar 3G visu normāli atveru un nesūdzos. Kvotējot gan vajadzētu spoilerī iemest vai tagu izņemt, bet tā viss ir kārtībā. Ar tiem youtube tagiem arī ir kā ir. No vienas puses forši, ja tajā pašā lapā parādās, bet no otras nevaru pievienot favorītiem to video. Tāpēc labāk, ka atveru caur youtube un uzreiz pievienoju dziesmu vai video savam sarakstam

Kaut vai testa veidā šito varētu palaist uz kādu mēnesi apmēram. Ja tas kaut kā bremzēs burnout.lv darbību vai būs sūdzības, tad var izņemt ārā.
Manuprāt, diezgan ērta un noderīga fiška
Manuprāt, diezgan ērta un noderīga fiška

- semigallss
- Spam addicted
Reiņa pēdējo variantu esmu ar mieru pieņemt, kamēr tā bildīte neatvērtam pleijerim ir tik maza.
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
es arī godīgi sakot neredzu nepieciešamību, bet OK - uzlikšu TESTAM uz nedēļu - paskatieties vai apmierina/neapmierina un tad domājam vajag vai nē!
Life is what happens while you're busy making other plans
- Rii
- Been thanked: 5 times
A kāpēc tu gribi ievadīt tikai ID? Manuprāt garo linku ātrāk un vienkāršāk nokopēt, un ar to viss darbojas 

NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
nu kodā ir arī norādīts, ka tikai kods jāievada - ja strādās tas, strādās arī garais links protams!
labi tagad pofig, nav laika, vakarā papētīšu, bik nepatīk kods, neatbilst mazliet standartiem, bet nu to vakarā!
labi tagad pofig, nav laika, vakarā papētīšu, bik nepatīk kods, neatbilst mazliet standartiem, bet nu to vakarā!
uzraksti, patetestēsim, man prosta diemžēl tam nav laika, jāpošās uz afganistānu un irānu 
par lielo vs mazo bildi - 15" monitorus vairs neražo

par lielo vs mazo bildi - 15" monitorus vairs neražo

- Juzix
- burnout.lv foto team
Uzjautā šo atkārtoti pēc pāris nedēļām. HALs atkal pie naftas magnātiem aizbrauca ciemos.

- Juzix
- burnout.lv foto team
Pameklējos senās adminu sarakstēs.
Tātad, vispārējai skaidrībai:
Brīdinājus saglabājas 21 dienu (3 nedēļas)
Savācot trīs brīdinājumus - bans uz nedēļu
Tātad, vispārējai skaidrībai:
Brīdinājus saglabājas 21 dienu (3 nedēļas)
Savācot trīs brīdinājumus - bans uz nedēļu

tiem, kas tankā - vakar spamā panesās baigais joks likt parakstos bildes ar varavīksnēm, rozā vienradžiem, heloukitijiem utjpr
un ar šo
es gribēju pateikt, ka lieli, spilgti un - jo īpaši - animēti paraksti un avatari imho apgrūtina foruma lasāmību (paskaties pēc kā izskatās tas pats mazda-club.lv),...
un varbūt būtu noderīgi vispār likvidēt opciju parakstos likt bildes

un ar šo
Spoiler
Show

un varbūt būtu noderīgi vispār likvidēt opciju parakstos likt bildes

un ja kāds grib teikt, ka šī bilde

nav forša, bet animēti gifi kā tādi, kā piemēram šis

...vai jūdas bijušais "klubi, respektuha" ir ok (šobrīd gan nevienam burnout jūzerim laikam nav animēta gifa parakstā, bet kur garantēts, ka nebūs atkal)
- tad lūdzu, izdomājiet korektus limitus "labajiem" animētajiem gifiem - kāds ir maksimālais izmērs, maksimālais krāsu daudzums, maksimālais freimu daudzums, maksimālā frekvence utt utjpr.
teiksiet - nonsess?
jā, bet kārtībai jābūt
un neanimētām paraksta bildēm arī kaut kādus ierobežojumus, lūdzu, izdomājiet
jo nudien visi tie vienradži foruma lasāmību neuzlabo
Spoiler
Show

Spoiler
Show

- tad lūdzu, izdomājiet korektus limitus "labajiem" animētajiem gifiem - kāds ir maksimālais izmērs, maksimālais krāsu daudzums, maksimālais freimu daudzums, maksimālā frekvence utt utjpr.
teiksiet - nonsess?
jā, bet kārtībai jābūt

un neanimētām paraksta bildēm arī kaut kādus ierobežojumus, lūdzu, izdomājiet
jo nudien visi tie vienradži foruma lasāmību neuzlabo