diagnostiku savietojamība (Kabeļu)?

Pastāsti citiem par paveikto, vai paprasi padomu kā un kur to var izdarīt

Moderator: gacciZm

Post Reply
vitaalijs
Posts: 16
Joined: 13 Dec 2014, 15:29

diagnostiku savietojamība (Kabeļu)?

Post by vitaalijs » 12 Dec 2016, 18:30

Labdien!

Pašam ir vw auto līdz ar ko ir arī iegādāts vag-com kabelītis. Radās nepieciešamība paskatīties citroenem kādēļ iedegās chek lampiņa - protams arī tur ir obd. Drošivien jau skaidrs jautājums - vai mans plāns ir realizējams ar esošo kabeli + softs un ja jā tad kādu (softu)?

Melnais

Re: diagnostiku savietojamība (Kabeļu)?

Post by Melnais » 12 Dec 2016, 18:35

Tur visu vaig citu. Vai tev to vaig? Ir jau universālie skeneri.

vitaalijs
Posts: 16
Joined: 13 Dec 2014, 15:29

Re: diagnostiku savietojamība (Kabeļu)?

Post by vitaalijs » 12 Dec 2016, 18:53

Melnais wrote:Tur visu vaig citu. Vai tev to vaig? Ir jau universālie skeneri.
Man to nevajag tik domāju varētu izpalīdzēt - ja varētu....

User avatar
4x4klubs
Posts: 31
Joined: 15 Nov 2009, 17:58

Re: diagnostiku savietojamība (Kabeļu)?

Post by 4x4klubs » 12 Dec 2016, 19:12

Citroenam vajag PSA XS EVOL , ja vajag tad var pie manis piebraukt un piesleegt

26572957
Ārā spīd saule , bet ne visiem!
ImageImage
Image

edgars106
Posts: 90
Joined: 25 Feb 2012, 22:35

Re: diagnostiku savietojamība (Kabeļu)?

Post by edgars106 » 12 Dec 2016, 20:22

4x4klubs wrote:Citroenam vajag PSA XS EVOL , ja vajag tad var pie manis piebraukt un piesleegt

26572957
Iespejams ar tadu ari var ko lidzet, bet citroenam izmanto xs evolution jeb lexia3, man tads ir, pirku tepat Riga.

User avatar
4x4klubs
Posts: 31
Joined: 15 Nov 2009, 17:58

Re: diagnostiku savietojamība (Kabeļu)?

Post by 4x4klubs » 12 Dec 2016, 21:31

edgars106 wrote:
4x4klubs wrote:Citroenam vajag PSA XS EVOL , ja vajag tad var pie manis piebraukt un piesleegt

26572957
Iespejams ar tadu ari var ko lidzet, bet citroenam izmanto xs evolution jeb lexia3, man tads ir, pirku tepat Riga.
A ko tad es rakstiiju ;-)
Ārā spīd saule , bet ne visiem!
ImageImage
Image

edgars106
Posts: 90
Joined: 25 Feb 2012, 22:35

Re: diagnostiku savietojamība (Kabeļu)?

Post by edgars106 » 12 Dec 2016, 23:24

To pasu tikai ne lidz galam xs evolution ir iekarta , bet lexia3 ir softs.

Gitucis
Posts: 246
Joined: 02 Dec 2008, 00:13
Location: Piņķi

Re: diagnostiku savietojamība (Kabeļu)?

Post by Gitucis » 13 Dec 2016, 00:48

Nevajag neko pirkt. VCDS izvēlies "OBD", motoram lasi kļūdas, skaties standarta aktuālos parametrus, ar to pilnībā pietiek ;)

User avatar
4x4klubs
Posts: 31
Joined: 15 Nov 2009, 17:58

Re: diagnostiku savietojamība (Kabeļu)?

Post by 4x4klubs » 13 Dec 2016, 01:18

edgars106 wrote:To pasu tikai ne lidz galam xs evolution ir iekarta , bet lexia3 ir softs.
kaapeec lietot pliku lexia ja var uzlik diagdox ?
Ārā spīd saule , bet ne visiem!
ImageImage
Image

User avatar
4x4klubs
Posts: 31
Joined: 15 Nov 2009, 17:58

Re: diagnostiku savietojamība (Kabeļu)?

Post by 4x4klubs » 13 Dec 2016, 01:21

Gitucis wrote:Nevajag neko pirkt. VCDS izvēlies "OBD", motoram lasi kļūdas, skaties standarta aktuālos parametrus, ar to pilnībā pietiek ;)
lai nu taa buutu ;-)
Ārā spīd saule , bet ne visiem!
ImageImage
Image

vitaalijs
Posts: 16
Joined: 13 Dec 2014, 15:29

Re: diagnostiku savietojamība (Kabeļu)?

Post by vitaalijs » 13 Dec 2016, 10:56

Paldies par atbildēm. Tādā gadījumā sākotnēji provēšu VCDS - parādījās sprotiska interese.

edgars106
Posts: 90
Joined: 25 Feb 2012, 22:35

Re: diagnostiku savietojamība (Kabeļu)?

Post by edgars106 » 13 Dec 2016, 11:56

4x4klubs wrote:
edgars106 wrote:To pasu tikai ne lidz galam xs evolution ir iekarta , bet lexia3 ir softs.
kaapeec lietot pliku lexia ja var uzlik diagdox ?
Visiem kiniesu kloniem jau ir diagbox programma, mana gadijuma ari tada ir izstadita , bet darbojoties ar citroen automatiski tiek palaista lexia ar kuru lieliski vis darbojas.

User avatar
Kaross
Posts: 1301
Joined: 20 Feb 2008, 17:07

Re: diagnostiku savietojamība (Kabeļu)?

Post by Kaross » 14 Dec 2016, 02:20

Kopš Launch var lietot planšētē vai mobilajā telefonā un maksā max 200 Euro, tad var reāli izmest miskastē visas LExias un pārējos china krāmus. :D
Aizņem aptuveni 4x3cm un iemet kaut kabatā. Slēdzies kam gribi klāt un visas tās pašas funkcijas, kas Lexia, CAN clip, VCDS, GT1 u.c.

Bet vispār kā jau minēja Gitucis - VCDS caur sadaļu OBD noteikti varēs nolasīt dzinēja kļūdu arī Citronam.
Auto elektronika, Vadu vilkšana, TDI. Jauta PM.
Nestandarta auto elektronikas darbi.
Chiptuning
Atslēgu kodēšana
imobilaizeri
PM
26-265-465
Image

-AF-
Posts: 3716
Joined: 17 Dec 2014, 23:39
Location: Rīga

Re: diagnostiku savietojamība (Kabeļu)?

Post by -AF- » 14 Dec 2016, 09:01

Ja vajag tupa klūdu un un live data, pilnīgi var iztikt ar torque
Image
Image

Var nolastīv princīpā jebko kam ir obd2
Pat klūdu nodzēst, vienīgi live datas gan var dirst, jāčakarējas nospraust pareizie parametri.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

User avatar
4x4klubs
Posts: 31
Joined: 15 Nov 2009, 17:58

Re: diagnostiku savietojamība (Kabeļu)?

Post by 4x4klubs » 14 Dec 2016, 23:34

Kaross wrote:Kopš Launch var lietot planšētē vai mobilajā telefonā un maksā max 200 Euro, tad var reāli izmest miskastē visas LExias un pārējos china krāmus. :D
Aizņem aptuveni 4x3cm un iemet kaut kabatā. Slēdzies kam gribi klāt un visas tās pašas funkcijas, kas Lexia, CAN clip, VCDS, GT1 u.c.

Bet vispār kā jau minēja Gitucis - VCDS caur sadaļu OBD noteikti varēs nolasīt dzinēja kļūdu arī Citronam.

Taa nu gan nebuus, Lauch tapat kaa Autel nedariis visu topashu ko konkreetam razotajam paredzeets vads un softs, jaa nolasiit kluudas, paluureet pamata live jaa, bet vairaak gan nee, visi tie kiinieshu all-in-one peec ilgaakas lietoshans liekas pilniigi suudi
Ārā spīd saule , bet ne visiem!
ImageImage
Image

masp
Posts: 14
Joined: 15 Oct 2013, 17:24
Location: Rīga

Re: diagnostiku savietojamība (Kabeļu)?

Post by masp » 15 Dec 2016, 00:58

Vari izmantot Cascade (softu) ja Tavs vag-com kabelis ir ar FTDI čipu.

User avatar
4x4klubs
Posts: 31
Joined: 15 Nov 2009, 17:58

Re: diagnostiku savietojamība (Kabeļu)?

Post by 4x4klubs » 21 Dec 2016, 00:36

masp wrote:Vari izmantot Cascade (softu) ja Tavs vag-com kabelis ir ar FTDI čipu.

Paldies, shitais var nodereet!
Ārā spīd saule , bet ne visiem!
ImageImage
Image

Post Reply