momo stūre no aliexpress
Moderator: Focus
- Volfsburgs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Re: momo stūre no aliexpress
Tur tā lieta, ka viņas nevis locās avārijas brīdī, bet bieži nolūzt un plaušās jauni caurumi. Bet nu pats jau ar tādu braucu 2 gadus. Vienīgi tagad zamš izskatās pēc divu nedēļu beigtas žurkas kažoka.
tas ir tavs "intelekts" tev piedaavaa nervozeet par to, ka abs vakuumpastiprinaataajs saspaidiis tavus maigos pirkstinjus?Black President wrote:Kada starpiba aiz stures ir ari citas detalas kas tev kko salauzisU_V6er wrote:kaspar, avaarijas gadiijumaa - tu tieshaam gribeetu, lai dzheks, kas ar grudaku salociija stuuri - buutu salauzis ribas pret titaana stuuri?
pat ja viss, ko tu speesi izdariit buus nobraukt kaiminjienes chihuahua?
konkreetaa gadiijuma ietvaros ieteiktu pieveerst uzmaniibu tam, ka stuure ir veikusi shofera sargaashanu/paaridariijuma samazinaajumu ar savu deformaaciju...
un tici man - ja tev buus jaasaak uztraukties par to, kas ir par dzelzhiem zem motorpaarsega, tad ori stuures deformaacijai vairs nebuus noziimes.
- KristiansV
- Been thanked: 0
Jā es zinu, esmu bijis tur, un arī tavu stūri taustījis!Rudis wrote:AdParts rrs ir ļoti ok. Noteikti lokās mazāk nekā mana stock tricāra stūre.
Tikai tas, ka ādas ir jāgaida mēnesi, kamēr atnāk.
viens ir cena! otrs ir - normāliem čaļiem vajag bling bling
Keep calm and drive volvo!
aka Mr. Groziņš
aka Mr. Groziņš
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Ja gribi bling, tad huļi feiku pērc? Pats arī ar Iphone repliku uz Androīda skraidi?KristiansV wrote:Jā es zinu, esmu bijis tur, un arī tavu stūri taustījis!Rudis wrote:AdParts rrs ir ļoti ok. Noteikti lokās mazāk nekā mana stock tricāra stūre.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- KristiansV
Nē, man ir just5 surf http://www.just5.com/latvia/lv/surf/surf-black/" onclick="window.open(this.href);return false; kas ir iphone?howitzer wrote:Ja gribi bling, tad huļi feiku pērc? Pats arī ar Iphone repliku uz Androīda skraidi?KristiansV wrote:Jā es zinu, esmu bijis tur, un arī tavu stūri taustījis!Rudis wrote:AdParts rrs ir ļoti ok. Noteikti lokās mazāk nekā mana stock tricāra stūre.
aka Mr. Groziņš
aka Mr. Groziņš
- howitzer
- M30
Mīļais cilvēk, ja Tu gribi Momo stūri, bet esi minibomzis, tad nopērc lietotu, bet oriģinālu. Nah tos kitajozu krāmus vajag.
Turklāt, oriģinālās stūres, man gribētos ticēt, ir testētas kaut kādās avāriju simulācijās, nevis izlietas no pārkausētiem krievu tankiem.
Turklāt, oriģinālās stūres, man gribētos ticēt, ir testētas kaut kādās avāriju simulācijās, nevis izlietas no pārkausētiem krievu tankiem.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
- KristiansV
Tapēc jau tika uzdots globāls jautājums vai tās stūres no turienes ir lietojamas! nekas vairāk!
aka Mr. Groziņš
aka Mr. Groziņš
Volfsburgs wrote:Tur tā lieta, ka viņas nevis locās avārijas brīdī, bet bieži nolūzt un plaušās jauni caurumi. Bet nu pats jau ar tādu braucu 2 gadus. Vienīgi tagad zamš izskatās pēc divu nedēļu beigtas žurkas kažoka.
Zamša stūres jālieto cimdos, nevis netīrām/taukainām rokām
- Volfsburgs
- howitzer
- M30
Paēd Hesītī, noslauka majonēzi zamšiņā un mauc!
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
ev, tās momo stūres no čainas maksā cik ?
šis man liekas, ka ir ļooooooooooti izdevīgi.
http://adparts.eu/lv/auto/steering-whee ... corsa.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://adparts.eu/lv/auto/steering-whee ... corsa.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Man izmaksāja 16 eur stūre un 9 eur sūtīšana ....*Sicram wrote:ev, tās momo stūres no čainas maksā cik ?
Hvz cik tagad hvz ... man bija aliexpress akcija
LV tāda pati 50 maksāja
- Volfsburgs
Šī stūre maksāja 35e. Aliexpresā viņas ir dažādas, bet tas RSS vienādas.