Pēc vairāku draugu un paziņu ieteikuma beidzot esmu šeit piereģistrējies un te tad arī uzturēšu tādu improvizētu dienasgrāmatu par savu mersīti.
Īsumā par pašu auto, no rūpnīcas tas izripoja 1990. gadā kā 2.6L modelis ar tieši divām ekstrām - priekšējiem elektriskajiem logiem un lūku. Te laikam vairs nav daudz ko piebilst

Par pašu projektu.. te tad laikam jāsāk ar atkāpi, jo auto manā īpašumā ir jau 10 gadus. Nopirku to sev kā pirmo auto, tikko man palika 18 un biju ticis pie tiesībām. Tā kā vecs 2.6L motors ar slaveno Mercedes ke-jetu ir izcils degvielas utilizācijas rīks, es mazāk kā pēc pusgada auto gribēju pārdot. Bet neviens nepirka, jo pēctreknogadu krīze tikai uzņēma apgriezienus. Nometis cenu līdz 300ls un vēl tad nespēdams pārdot, apvainojos uz visu pasauli un noliku mersīti glabāties.
Pēc daudzu gadu glabāšanas nolēmu, ka ir pienācis laiks Mersedesa projektam. Un tā sāku pamazām kautko rosīties. Pirmais kas man pavisam nejauši iekrita rokās bija Sportline salons.
Pirms

Pēc

Priekšējo sēdekļu bilde pēc maiņas kautkur pazudusi. Piedodiet

Tālāk mazā konsole nomainīta pret pilno

Visam pa vidu bilde ar titulētu Jettu, kuru droši kāds šeit atpazīs

Pēc tam tiku pie Remotec Type A diskiem:

Soo much better

Tad sabildējos ar dažiem citiem Mersedesiem. Kāds varbūt šeit vēl apgrozās?

Tā, tagad kad esmu Jūs iepazīstinājis ar savu auto un nogarlaikojis ar nenozīmīgiem uzlabojumiem ir laiks ķerties pie nopietnajām lietām.