Jau, apmēram, kādu gadu bija doma par kompaktu priekš amatieru sacensībām. Visādus variantus domāju, kā un ko darīt, vajag vai nevajag. No sākuma bija plāns paņemt kādu swapotu vai vienkārši is kompotu un gāzēt gan pa ielu, gan trasi. Nomāca mani doma, ka tad nevarēšu mašīnā izpausties, jo visādās TA utt. Sapratu, ka gribu mašīnu tikai trasei, tad nu aizgāju un rudenī vadītāja apliecību papildināju ar E burtiņu, lai vēl neiegādāto kompotu varētu pārvietot uz un no trasēm. Biju plānojis savu e36 touringu samainīt pret kompotu, bet takā sakarīgu piedāvājumu nebija, vienkārši par 350eur iegādājos 316i ar tikko beigušos skati un beigtu šortšifteru. Aizvedu uz garāžu, kur izravēju salonu, lai saprastu cik bēdīgi ir. Patiesībā ir labāk, kā biju gaidījis. Caurumiņš grīdā zem šofera, brūns pie sliekšņa no iekšpuses zem blakussēdētāja, un izpuvis kreisais stūris ap lampu, ko nevarēja īsti pateikt no ārpuses. Kā arī abas arkas aprūsējušas aizmugurē. Patiesībā, tas arī ir viss kas pagaidām ir izdarīts. Nākamais solis, sametināt visu, apstrādāt un tad būris iekšā. Gribēju būri ar sertifikātiem homo utt ( maza bērna sapņi), bet esmu sapratis, ka negribu es nopietni nekur piedalīties, vienkārši pabraukt priekš sevis, tapēc būris būs kaut kāds vienkāršs. Iespējams, kas līdzīgs folkreisam. Tad, vajadzēs jaunu piekari visu, bremzes un citas lietas, par kurām, ceru šeit dabūt kādu informāciju kas labāks, izdevīgāks utt.
Te kompots atvests uz garāžu

Te izravēts salons

Zem pedāļiem izskatās, ka sniegs spīd cauri, bet patiesībā, tas ir līdz galam nenoplēstais tepiķis

Un te mans ikdienas arkls

Pieļauju, ka mans projektiņš virzīsies lēnu uz priekšu, jo ir daudz cita darāmā, kā arī nevaru visus ienākumus ziedot šim neizsapņotajam sapnim uzbūvēt trases mašīnu.
Šomēnēness viss tiks sametināts un sagatvots būrim, tāpēc, varbūt te atrodas kāds kurš var ielikt to karkasu, vēlams ar manu materiālu. pagaidām, laikam, viss.
Ā un ja ir ko piedāvāt manām vajadzībām no piekares, drošības aprīkojuma utt par labiem cipariem, dodam ziņu.