vispār jau imho tur mani "profesionālie" fotografēšanas leņķi pie vainas tam kā tā priekša izskatās

Arc, Jaunmārupē nedzīvoju, bet mersis bildēs ir Jaunmārupē. Priežu ielā.

Moderator: Tūneru grupa
Manuprāt AMG spoileris ir labākais, kas ar w124 un stiklšķiedru noticisCherbikoff wrote:GG. Nopietni?![]()
Esmu redzējis kā tie stiklašķiedras mēsli uz w124 izskatās, sabojāju redzi. tagad brilles jānēsā
Taisnība par plauktiņiemCherbikoff wrote:Diski raud pēc restaurācijas, īpaši tagad kad mašīna ir svaigi nokrāsota. To ceru līdz vasarai arī vēl paspēt izdarīt. Plauktus nepulēšu pilnīgi noteikti, jo manuprāt tā ir tāda pārejoša mode, un negribu arī to jebļu ar pulētajiem plauktiem, kuri apsūbē un tad ir jāpārpulē utt. Vai varbūt var uztaisīt pulētus plauktus kautkā tā, ka ar viņiem nav visu laiku jāsipas? Neesmu specs par pulēšanu
Centriņiem nevaru īsti izdomāt, vai likt Mercedes emblēmas pa vidu, vai atstāt Remotec logo, ko kāds no disku iepriekšējiem īpašniekiem ir ar biezu slāni krāsas aizkrāsojis ciet. Laikam jau vairāk sliecos uz Remotec logo tomēr.
Bildes būs vairāk tad, kad būs normāls laiks ārā, un sarunāšu čomu, kurš māk fotoaparātu. Respektīvi augustā bildes točna būs
Čoms šancēt pa šito līniju māk, bet nu jau kādu laiku ir atmeties un maizi pelna pa galīgi citu līniju. Bildē tikai pats savam priekam kādreiz kautko, tāpēc ar sezonas noslodzi problēmu nebūs*Sicram wrote: un ar augustu uzmanīgi, ja čoms māk arī šancēt pa šito līniju, tad augustiņā var būt saspringti, es tā optimistiki teiktu, ka var cerēt uz kādu silto septembra otro pusi !![]()