Volfsburgs | Honda Civic Si EH3/EG3

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

User avatar
Volfsburgs
Posts: 8966
Joined: 16 Dec 2012, 23:34
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Re: Volfsburgs | Honda Civic Si EH3/EG3

Post by Volfsburgs »

Sveiki un piviet. Pa lielam sākšu ar ar to, ka zilais Civic sāveja garāžā, aka vistkūti, un gaidija mani, bet es gaidiju siltumu. Civic pavecās, ka JDM.LV uzrīkoja 22. aprili meetu uz kuru mēs izdomājam braukt daži Hondisti no Ventspils. Tāpēc tapa neatliekamais to do lists līdz 22, bet tam to do listam pievienojās arī čoma Hondas, kurām vajadzēja manas rokas. Tāpēc līdz 22 bija megulētas divas nedēļas. Ātrāk pr 00:00 garāžu nepametu.

Sākšu ar to, ka man pagājušajā sezna sākas nelieli ūdens plūdi saolona. Precīzak šofera pusē. Gribējās to atrisināt, tāpēc tika izravēts viss salons. Salona plūdu iemeslu atklāt bija easy. Vējstikla augšpusē viss bija vaļā. Viss ticamāk dēļa tā, ka pirms 7 gadiem līmejot pašam stiklu, pietam pirmo reiz, grunts uz stikla un virsbūves ailes, tika uzsmērēta tiešos saules staros un hvz pēc cik minūtēm saspieda līmi. BET noņemot/izgriežot stiklu, tika secināts, ka logu līme no stikla raujās nost ar visu grunti. Stikli arī sanāca tā notīrīt,ka 0000000% grunts uz viņa palika.

Image

Izaujot stiklu, atradu arī rūslu, diezgan traki, bet 60% Civic tur ir sapujis. Kāpēc? HVZ, bet zaļa, tur viss labi...

Image

Tā kā zilā heč virsbūve velk pēdējos gadus, nekādu legālo remontu negribēju veikt. Satīriju rūsu, rūsas pārveidotājs (Whurts. Varat komentēt savu pieredzi ar viņu), Epoksīd grunts, un cauruma vietā mastika, kurai ļāvu sasēsties.
Image

Tad zinot, ka ar logu jābūt labi, saku mest kopā salonu. Soreiz pakojumam izmantoju LIDL vingrošanas paklaju. Ir pietiekami biezs un cenas ziņā lēts.

Image

Tad jau protams pārējas salona daļas un..

Image

..test run uz šosē, saprast jauno kārbu bez vējstikla.

Image

Kārbas tests done, Bija jaliek virsū pārlrāsotās bomžkoilas.

Image

Un reiser LCA Dubajas kraāsa. Uz suportu pievērt aci. Kad kad krāsoju viņus jaunus, cinkotus, nezināju, ka sagatavot.

Image
Image

Uzmetot koilas, biju bēdīgs, ka Jūda pametot Kaugurus un ceļojot uz pabalstu zemi..

Image

Te dubsis ar costom izpūtēju un dubajas LCA.

Image

Tad beidzot atspres sasēdās, noņemu atspres preload no 15mm uz 10mm (ražotājs paredz 10) sasēdās diezgan ok. Viezmaz es priecīgs, bet līdz galam kkas vel nav.

Image
Image

Tad pārlodēju tahometram kondensātorus, jo viņi uz vecumu sāk sūdu dzīt. Bet, man bija lielāki sūdi, man bija uzlikta VTi taho skala uz parastā tahometra, līdz ar to rādija diezgan nepareizi tahomets. Bet nu sanāca max piedzītī 3k un 6k rādijumam. Signāla ģenerātors from aļika, info no neta.

Image
Image
Image

Tad beidzot tas zirgs tika nomazgāts, pēc stāvēsans.

Image
Image

Tā kā 22 bija pēc dažam dienām, izdomāju savu 6 gadus veco šķūni krāsoto krāsojumu uzspodrināt ar vecu ripu un brutāli ar rotoru pāri visiem sūdiem. Mērķis ir spīdēt bišk.

Image
Image

Kolēģis tiesi savu ar pulēja priekš mini gey meeta.

Image

Bet nesapulēju haubi, reāli nesagāja laiks un enerģija. Bet haubes nesapulēšanu pēc tam nožēloju bildēc, pēc 22. Te arī dažšas bildes, kas man pašam patika no vienīga foogrāfa. Artūrs Umbrasko un daži čoma ifon šoti.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Pirmais šāds pasākums. Diezgan patīkami, kad visādi fujaki locās salona, motor telpā, izsaka pozitīvus komentārus un vel mazie fočē savās trubās to zilo miseni. Emocijas labas un pa lielam tā strādā kā degviela visam sim projektam. :)

Tad beidzas 22 un sakas ikdienas rutīna ar šādam tačkam. Bet, pateicoties Hondas OG Robertam (brūns EG hečš), tiku pie Acoustic Research OEM pīkstuļiem un LOCK elektro pogas. Mūsu grādos atkal reta lieta, tāpēc ceļoja no štatiem. LOCK poga EG heča tik strādā uz blakus sēdētāj durvi, jo šofer durvju aktuātora ir tik elektro mikro slēdzis. Tāpēc tika sameklēts no nākamās paaudzes 5pin durvju aktuātors ar mikro slēdzi un motoriņu (ar nenāk visem), pārvilkta mazliet durvju pravotka un ieguvu elektro door lock uz abam durvīm. Ķip nekas wow, bet tā pat, kkas vairāk, nekka oem, bet izmantos viss OEM.

Image
Image

Laiu pīkstuļus uzstādītu, gan bija čakars. Caurumi jāizveido pareizā vietā, lai pīkstuļa korpus piespiestos pareizi durvju panelim. Tāpēc tika atrasts google paraugs, uz PDF saregulēts izmērs, izprintēts un sagriezs.

Image
Image
Image
Image

Un te skaists rezultāts.

Image
Image
Image
Image

Tad zaļo heč nogādāju uz vistkūt. Izgriezu stiklus, izņemu durvus un daudz maz apārdiju virspusēji pliku.

Image

Tad gribēju arī noslīpēt nost krāsu labās puses aizm. spārnasm krāsu un pamaniju kartējos brīnumus.

Imagehttps://content33-foto.inbox.lv/albums/ ... 1686349251[/img]

Pa laimi šeit mazi defekti. Pāris stundas darbs (viss ticamak paint less speciem. Negribu metālu sakarsēt ar spoteri) un ar wanna be alvas vis būs skaisti.

Beidzot ar sanācas samedīt un saorganizēt kurjeru OEM priekšejai brillei no lietuvas. Brille maksimāli taisna. Stāvoklis 9 no 10. Bija vērts sisties, dēļ kā nācās sisties dēļ viņas.

Image

Uzmēriju zaļam hečam un sapratu, ka labais lanžerons dzīvo savu dzīvi. BEt ni visas rezerves OEM daļas nu ir sadabūtas un jāsāk būs tik mainīt viņas.

Image
Image

Un beigās pāris bildes saldajam. Laika sisties ar Hondām ir cik ir, bet jāpriecajas, ka ir tik daudz. :naac:

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Aaaa un Honda izomāja, ka izceps pāris tukšas atslēgas amerikas tigum, bet sanāca arō pie vienas tikt. Tagad nevaru izdomāt uz ko viņi vīlēt. zilā heča slēdzenēm vai zaļā. Zaļā slēzenes ir svaigākas, bet nav orģinālas atslēgas. Zilam slēdzenes padilušas, bet viena atslēga jau ir OEM. Gan jau zilais uzvarēs (tā pat kā mums prezident balsošanā). Un vel LOCK pogu uzlīmes svaigas. Blakus sēdētāj pusē tieši izdzisusi bija.

Image
Image
These users thanked the author Volfsburgs for the post (total 2):
Jūda (10 Jun 2023, 06:21) • Juzix (13 Jun 2023, 18:20)
Rating: 50%
Image
User avatar
howitzer
M30
Posts: 28636
Joined: 18 Aug 2010, 15:02
Location: мясо, матюки, убийство и голые сиськи
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Volfsburgs | Honda Civic Si EH3/EG3

Post by howitzer »

<3
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
User avatar
AtmoBenzin
Posts: 11932
Joined: 01 Nov 2012, 16:10
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Volfsburgs | Honda Civic Si EH3/EG3

Post by AtmoBenzin »

Hondists vienmēr piegadā aizraujošu lasāmvielu :yo:
User avatar
GG.
Posts: 15719
Joined: 30 Oct 2011, 23:05
Location: Lielā Xadene
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Re: Volfsburgs | Honda Civic Si EH3/EG3

Post by GG. »

Bled tas nosaukums ACOUSTIC RESEARCH xD Atgādina kaut kādu cold war ieroču programmas nosaukumu. Nereāli kruti!
Post Reply