waarna wrote:Varbūt tāpēc, ka MINI īpašnieki parasti ir sievietes, vai neadekvāti čali, kas neko nerubī no auto un vispār tehnoloģijām...?

Moderator: Bastard
waarna wrote:Varbūt tāpēc, ka MINI īpašnieki parasti ir sievietes, vai neadekvāti čali, kas neko nerubī no auto un vispār tehnoloģijām...?
Un Tu esi tas, kas rubī visu, jo brauc ar rAudi?waarna wrote:Varbūt tāpēc, ka MINI īpašnieki parasti ir sievietes, vai neadekvāti čali, kas neko nerubī no auto un vispār tehnoloģijām...?
Tas Mini ar ventilatoru motortelpā Tavu mersi arī var atstāt kaunā pie krusta...Asifs Montana wrote:Vispār, ja esi pacans un cieni sevi, nekad nepirksi mini, vai tetešku. Pretīgi un tizli frizieru, pūtēju auto
Sierravēja suns wrote:Man vajadzīgs auto katru dienu uz visu dienu. Protams, katram auto uznāk "īpašās" dienas. Sieva sāk likt tiesības. Tādēļ esmu sev aktualizējis domu par otra auto iegādi.
Laikam jau kkādu mazu blusu (lai kad nevajag, var ienest istabā un piesliet aiz skapja); mazmotoru (lai maziņš nodoklītis); lētu ekspluatācijā.. Nu tāda pirmā bilde man nāk prātā. Budžets 500-800 Eur. Iemāciet mazauto.
VW golf2/3; polo- nemāku motorus, kādas sāpes?
Honda sivēns- zinu, ka 1.6 ir kruta, kas ar pārējiem motoriem? zinu, ka mēdz rūsēt.
Un tālāk aiziet jūsu piedāvājumi, paskaidrojumi. Nekad nebūtu domājis, ka tādus auto pirkšu, bet kā piem. ar sīkajiem pežooo 106/306; mazda 323; renault clio.........
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
tur noteikti ir 500-800eur budžets!Alutinsh wrote:V 70 second generation 2000-08 iesaku, sencim ir, foršs ērts, kluss un 170zs motors arī neslikts