waarna wrote:Varbūt tāpēc, ka MINI īpašnieki parasti ir sievietes, vai neadekvāti čali, kas neko nerubī no auto un vispār tehnoloģijām...?
Kādu auto izvēlēties!? II
Moderator: Bastard
- Foxijs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Kādu auto izvēlēties!? II
Nezinu,ka jums pret Mini Cooper S ? Ok,sāksim ar trūkumiem-plastmasīgs salons un slikta skaņas izolācija aizmugurē,4 vietas,cieta piekare priekš pilsētas un padārgs. Plusi-samērā ass uzrāvienā,pilsētas auto ļoti labst,t.i.,noparkoties viegli izmēru ziņā,var paskrieties pie luksoforiem,piekare stingra līkumos un mazās čurā karstu tādu redzot. Māsas draugam tāds bija un labi nopakots-pa Londonu braukāju ar prieku. Kā ģimenes auto neder-bagāžnieks mazs,bērnu sēdeklīti aizmugurē ielikt pagrūti (drošības josta knapi pietiek). Kas vēl? Patika man tas Mini. Vai es sev gribētu? Ja būtu tiešām lieki 5-7 kiloEiri,tad noteikti paņemtu.
Un Tu esi tas, kas rubī visu, jo brauc ar rAudi?waarna wrote:Varbūt tāpēc, ka MINI īpašnieki parasti ir sievietes, vai neadekvāti čali, kas neko nerubī no auto un vispār tehnoloģijām...?
Paraksts aizbrauca..
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Tas Mini ar ventilatoru motortelpā Tavu mersi arī var atstāt kaunā pie krusta...Asifs Montana wrote:Vispār, ja esi pacans un cieni sevi, nekad nepirksi mini, vai tetešku. Pretīgi un tizli frizieru, pūtēju auto
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... ehomo.html
Šāda tipa Volgo - kādi viņi īsti ir? Kaut kas, liekas, ka dzirdēts par ļoti švaku piekari?
Un kā ir Saab 9-5 ar daļām tagad pēc bankrota? Piekare tak vectras, ne?
Šāda tipa Volgo - kādi viņi īsti ir? Kaut kas, liekas, ka dzirdēts par ļoti švaku piekari?
Un kā ir Saab 9-5 ar daļām tagad pēc bankrota? Piekare tak vectras, ne?
- Volfsburgs
- Been thanked: 5 times
Muļķības. Čomam jau divus gadus. Nopirka no placi tikko atdzīt no Vācijas. Ejot skati samainija atsaiti un vel kko aizmugure no piekares. un vairak nav manijis. Pirms divam nedēļam gaja TA un tik bremž trubiņa bija sasoregajusi.
- EMils
Zero Emission, 3d printeri and shtuff.. ķip filmē un fotogrāfē, taču vairāk skaitās kā kino darbinieks.
Man vajadzīgs auto katru dienu uz visu dienu. Protams, katram auto uznāk "īpašās" dienas. Sieva sāk likt tiesības. Tādēļ esmu sev aktualizējis domu par otra auto iegādi.
Laikam jau kkādu mazu blusu (lai kad nevajag, var ienest istabā un piesliet aiz skapja); mazmotoru (lai maziņš nodoklītis); lētu ekspluatācijā.. Nu tāda pirmā bilde man nāk prātā. Budžets 500-800 Eur. Iemāciet mazauto.
VW golf2/3; polo- nemāku motorus, kādas sāpes?
Honda sivēns- zinu, ka 1.6 ir kruta, kas ar pārējiem motoriem? zinu, ka mēdz rūsēt.
Un tālāk aiziet jūsu piedāvājumi, paskaidrojumi. Nekad nebūtu domājis, ka tādus auto pirkšu, bet kā piem. ar sīkajiem pežooo 106/306; mazda 323; renault clio.........
Laikam jau kkādu mazu blusu (lai kad nevajag, var ienest istabā un piesliet aiz skapja); mazmotoru (lai maziņš nodoklītis); lētu ekspluatācijā.. Nu tāda pirmā bilde man nāk prātā. Budžets 500-800 Eur. Iemāciet mazauto.
Honda sivēns- zinu, ka 1.6 ir kruta, kas ar pārējiem motoriem? zinu, ka mēdz rūsēt.
Un tālāk aiziet jūsu piedāvājumi, paskaidrojumi. Nekad nebūtu domājis, ka tādus auto pirkšu, bet kā piem. ar sīkajiem pežooo 106/306; mazda 323; renault clio.........
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
- AtmoBenzin
Pa tādu budžetu, manuprāt, markas/modeļa savstarpēja salīdzināšana praktiski ir bezjēdzīga. Jo 90% no viņiem stabili būs jāigulda vairāk vai mazāk tās monopola naudas. Jāskatās uz konkrētu eksemplāru un tad var domāt.
- Laapsta
Sierravēja suns wrote:Man vajadzīgs auto katru dienu uz visu dienu. Protams, katram auto uznāk "īpašās" dienas. Sieva sāk likt tiesības. Tādēļ esmu sev aktualizējis domu par otra auto iegādi.
DYXBY
no krustojuma vienmēr izbraucu pirmais
no krustojuma vienmēr izbraucu pirmais
- Rii
- Been thanked: 5 times
Lai cik stulbi tas neizklausītos, bet parastākais Audi 80 netiek izskatīts kā variants? Nerūsē, tehniski elementārs, ja nedaudz pieseko līdzi tad arī diezgan uzticams Protams nejēgā neglīts un garlaicīgs, bet nu
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
- semigallss
- Spam addicted
tur noteikti ir 500-800eur budžets!Alutinsh wrote:V 70 second generation 2000-08 iesaku, sencim ir, foršs ērts, kluss un 170zs motors arī neslikts
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
- jaaniss
- Audi 80
es ņemtu civic un īsti nav svarīgi ar kādu motoru. Standarta lieta aizmugurējās arkas un sliekšņus kaut kad samaina un brauc saulrietā
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
-
- Been thanked: 2 times
P306 cinkots, rūsa nebūs īapaša problēma, bet nav arī nekāds sīkais vairs. Maz tādu Latvijā, ne katram servisam patiks.
Ja mazu ko, tad kādu Clio, tie daudz Latvijā. Tavā budžetā gan ir tie, kas arī maz Latvijā.
Ta ja tiešām kādu Golf 2, Audi 80, to pašu Astru, tur jāskatās, no kura gada bija uzlabota korozijas apstrāde.
Ja mazu ko, tad kādu Clio, tie daudz Latvijā. Tavā budžetā gan ir tie, kas arī maz Latvijā.
Ta ja tiešām kādu Golf 2, Audi 80, to pašu Astru, tur jāskatās, no kura gada bija uzlabota korozijas apstrāde.
Čoms meklē citu auto sev, varianti:
Audi A6 C5 2003./2004.gada
Volvo S80 2004./2005. gada
Nav noteikts, benzīns vai dīzelis pagaidām. Vairāk interesē pieredze ar šiem modeļiem, remontiem utt. kas būtu labāk - izdevīgāk?
Audi A6 C5 2003./2004.gada
Volvo S80 2004./2005. gada
Nav noteikts, benzīns vai dīzelis pagaidām. Vairāk interesē pieredze ar šiem modeļiem, remontiem utt. kas būtu labāk - izdevīgāk?
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas...