BMW e32 1992 m60b30

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

howitzer
M30
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: BMW e32 1992 m60b30

Post by howitzer »

petka17 wrote: 24 Oct 2025, 10:35 ir mīksts un viņu sakačājot tu jutīsi kā paliek stingrs
hehe
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
ray112
Been thanked: 1 time

Post by ray112 »

Viedi vārdi :reeka: :wank:
Utututu
Been thanked: 0

Post by Utututu »

Nu ko laiks kaut ko ierakstīt par padarītajiem darbiem.

Atkal bija maza pauze, bet nu darbi iekustējušies diezgan labi.

Tika nomainīts bremžu slēdzis, bija nolauztas austiņas un tas īsti neturējās vietā.
Image

Noņēmu aizmugurējo buferi ar domu sakrāsot apakšējo matēto daļu auto krāsā, tomēr pārdomāju, pie viena sapulēju bufera līstes jo uz auto to nav reāli izdarīt.
Image
Image
Image

Pirms bufera virsū likšanas gribēju sakustināt augstuma regulācijas skruves.
Image
Bez šī nebija iespējams to izdarīt.
Image
Nu un tad jau vītnes atjaunošana gan skruvei gan kronšteinam.
Image
Domās 5 minūšu darbs izstiepās līdz 40 ar kapeikām minūtēs jo abas puses bija vienādi ierūsējušas.
Image

Tad kā nākamis 7up beidzot dodas pie krāsotāja, izjaucu priekšējo buferi, spārnus, motora pārsegu, priekšējo saucamo televizoru, šofera durvīm apakšu jo bija tizlas buktes, kāds bija pa šo periodu kamēr auto mētājas, ar kko sabuktējis, sastrūkloju kur vajadzēja un detaļas devās prom.

Par priekšējo buferi bija vesals stāsts, meklēju iekš LV bez variantiem, V8 buferi nav, gan jau kaut kur ir, bet neviens nekur neatsaucās ne caur SS ne caur watsapu, tad LT, tas pats stāsts, tad atradu iekš DE, DE buferi atradu no privātpersonas kurš ar mani uz sarunu neizgāja jo simts punkti zaglis krāpnieks utt, bet tad pieslēdzu fāteri kurš māk DE valodu, sazvanījās sarunāja DE joprojām bija ļoti piesardzīgs, tad sameklēju kurjieru kurš man viņu varētu atvest, Super buferis rokā pietam ar man trūkstošo kreisās puses miglas lukturi.
Nezināju, ka e32 miglas lukturi ir tik grūti atrast, bet nu labās puses lukturis man bija vesals trūka tik kreisās puses, bet labi viss gandrīz ir super līdz pienāk tēma par parkinga sensoriem, tā kā man šim e32 no rūpnīcas ir parkinga sensori, ļoti reta ekstra to atrast ir praktiski neiepsējami, sākot ar pašu buferi kam bufera līste kur ir iestrādāti PDC senosri līste nost neņemas to nevar nomainīt jo tā ir vienā gabalā ar buferi, tākā vajag V8 + PDC buferi, principā jāgaida Bingo, ok bet tas vēl nav viss, avārijas brīdī PDC vadi tika nocirsti nost, tie arī ir savi un ūzķūnēt tur neko nevar, karoči vienā vārdā sakot man būs priekšējais buferis bez PDC stūlbi, bet neko darīt, gaidīšu laimīgo lozi kur varēšu aplasīt kādu V8 e32 ar priekšējiem PDC.

Image
Izjaucu sapucēju miglas.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Principā jānomaina stūres dzesēšanas trubas tās tādas samocītas no avārijas, jāizmetinā viena nolauza skrūve bufera amortizatoram un jāgaida detaļas lai to puzli varētu sākt likt kopā.
Image

Un nopirku citus diskus, bet to parādīšu kad būs virsū uz auto, viens mazs pavediens, BMW r16 un internetā ļoti maz uz e32 :P

Tad līdz nākamam update.
1982 BMW e28 m30b28
1983 BMW e30 m20b27
1984 BMW e28 m20b28
1985 VW mk2 Jetta 1.6
1992 BMW e32 m60b30
kars
Been thanked: 0

Post by kars »

Utututu wrote: Yesterday, 23:33

Un nopirku citus diskus, bet to parādīšu kad būs virsū uz auto, viens mazs pavediens, BMW r16 un internetā ļoti maz uz e32 :P
Style 8 no E31?
Man bija uz ex e32
Spoiler
Show
Image
Кто разбирается тот разбирается...
Post Reply