tolx autoparks
- J.K.jr.bad.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: tolx autoparks
Es kādu laiku piekopju tādu praksi ar bremzēm, ka vai nu atdodu jaunos dzelzs gabalus uz cinkošanu vai sliktākā gadījumā attaukoju un vairākās kārtās nopūšu ar krāsu, lai pēc iespējas vēlāk tas viss pārvēršas par brūnu, drūpošu kluci.
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tā, volgo tagad ir šitā

Twingo tikmēr ir šītā: Kumho Ecsta HS52

Un es esmu Miera ielā 45, tā ka te progress varētu arī nebūt ātrs.
p.s. uzklausu viedokļus par B8 alltrack ar 2.0 tfsi.

Twingo tikmēr ir šītā: Kumho Ecsta HS52

Un es esmu Miera ielā 45, tā ka te progress varētu arī nebūt ātrs.
p.s. uzklausu viedokļus par B8 alltrack ar 2.0 tfsi.
Dell/Lenovo/HP portatīvie datori par labām cenām
- Rii
- Been thanked: 5 times
sveicu ar piekabi
a kas lolvo?
a kas lolvo?
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Paldies!
Volgo sāka jau iezīmēt teritoriju līdzīgi kā bmw.
Tas, ka tur eļļa tek, zināms jau sen, vnk nespēju saņemties un mēģināt novērst pa kārtīgo.
Aprīļa vidū savācos un nojaucu cik varēju - noņemot ķēdes vāku. Lai jauktu tālāk, vajag spectooli, kas lv
nevienam nav. Lētākie amazon varianti bija 150eur. Toolis ļauj sagriezt un nofiksēt sadales vārpstas, lai noņemtu ķēdi un zobratus.
Bet izdevās atrast dzīvību interneta dzīlēs, zināmās arī kā googles rezultātu otrā lapa. Rezultātā, maģāri man ar piegādi atsūtīja
komplektu pa 69eur.

Tagad jāgaida, kad būs atkal laiks un būs atnākušas vēl detaļas no DTS. Tad jāņem nost ķēdes karteris, jāsamaina viss, kas maināms ap to
un jākrāmē kopā. Kartera ventilācijas vārsts arī ir jauns iepirkts. Tad no augšas vajadzētu visam būt sausam, ja izdosies salikt pareizi.
Ja izrādīsies ka tek arī kloķenes blīvslēgs, tad gan jāmeklē striķis un ziepes.
Ar sevi vēl drusku diskutēju par to, vai pie viena nesadarīt arī vārstu blīvslēgus, bet tad vajag ņemt ārā sadalenes, meklēt atspiedēju...
un tad jau cik tur tā darba, lai vispār norautu galvu nost un pietrītu vārstus un tā. Bet vai to vajag?
Volgo sāka jau iezīmēt teritoriju līdzīgi kā bmw.
Tas, ka tur eļļa tek, zināms jau sen, vnk nespēju saņemties un mēģināt novērst pa kārtīgo.
Aprīļa vidū savācos un nojaucu cik varēju - noņemot ķēdes vāku. Lai jauktu tālāk, vajag spectooli, kas lv
nevienam nav. Lētākie amazon varianti bija 150eur. Toolis ļauj sagriezt un nofiksēt sadales vārpstas, lai noņemtu ķēdi un zobratus.
Bet izdevās atrast dzīvību interneta dzīlēs, zināmās arī kā googles rezultātu otrā lapa. Rezultātā, maģāri man ar piegādi atsūtīja
komplektu pa 69eur.

Tagad jāgaida, kad būs atkal laiks un būs atnākušas vēl detaļas no DTS. Tad jāņem nost ķēdes karteris, jāsamaina viss, kas maināms ap to
un jākrāmē kopā. Kartera ventilācijas vārsts arī ir jauns iepirkts. Tad no augšas vajadzētu visam būt sausam, ja izdosies salikt pareizi.
Ja izrādīsies ka tek arī kloķenes blīvslēgs, tad gan jāmeklē striķis un ziepes.
Ar sevi vēl drusku diskutēju par to, vai pie viena nesadarīt arī vārstu blīvslēgus, bet tad vajag ņemt ārā sadalenes, meklēt atspiedēju...
un tad jau cik tur tā darba, lai vispār norautu galvu nost un pietrītu vārstus un tā. Bet vai to vajag?
Un tiem, kas tagad skatās un domā, ko es tur pisos.
Šitam motoram, lai viņu iestutētu šķērseniski, volgo izdomāja viltīgu shēmu, kā piedzīt agregātus.

https://australiancar.reviews/volvo-3-2 ... s-b6324s5/
Motora vienā galā nekā nav, tikai korķi. Visi agregāti ir pie kārbas un piedzenās ar viltīgu sistēmu.
Ģenerators caur zobratiem no kloķenes gala, pārējie agregāti caur celiņsiknu no tās pašas starpvārpstas otra gala.
Tā ka tur ir diezgan visādas blīves, blīvslēgi un gredzeni, kas var tecēt.
Šitam motoram, lai viņu iestutētu šķērseniski, volgo izdomāja viltīgu shēmu, kā piedzīt agregātus.

https://australiancar.reviews/volvo-3-2 ... s-b6324s5/
Motora vienā galā nekā nav, tikai korķi. Visi agregāti ir pie kārbas un piedzenās ar viltīgu sistēmu.
Ģenerators caur zobratiem no kloķenes gala, pārējie agregāti caur celiņsiknu no tās pašas starpvārpstas otra gala.
Tā ka tur ir diezgan visādas blīves, blīvslēgi un gredzeni, kas var tecēt.
-
juriz
- Been thanked: 2 times
Šitā inženieri kādus 10cm ieguva. Šis jau, laikam, nav trakākais varinats, citiem, šķiet, kārba jāņem nost, lai samainītu ķēdi vai siksnu, jo tās piedzenošais zobrats/skriemelis ir tieši uz kloķenes ass. Nav trāpījies, bet ir dzirdēts. Cerams, kļūdos 
Nē, nu, ikdienā tur jālien nav un pa lielam viss ir ilgmūžīgs. Tik cik celiņsiksnu nomainīt ir pisiens, bet reizi kkādos 100k jau var.
Bet lai paturpinātu topiku:
gribās alltracku ar bezdīnu - ir jauda, piedziņa, pa manam arī labi izskatās.
Bet palasot ziņas un internetus, prātīgāka izvēle būtu kāds tosteris ar atbalstu un tad
jau domāt, kas sirdij tuvāks sanāk par ietaupīto.
Kā būt?
Bet lai paturpinātu topiku:
gribās alltracku ar bezdīnu - ir jauda, piedziņa, pa manam arī labi izskatās.
Bet palasot ziņas un internetus, prātīgāka izvēle būtu kāds tosteris ar atbalstu un tad
jau domāt, kas sirdij tuvāks sanāk par ietaupīto.
Kā būt?
- Rii
- Been thanked: 5 times
Shieeet, lolvo, kas mums ir ģimenē, tagad pie 400k km ir precīzi tā pati problēma ar eļļas noplūdi. Tavs posts baigi neiedvesmo tur līst iekšā 
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Jums arī tur ir 6podu bezdīns?
Bet nu, es varēšu vismaz padalīties ar pieredzi, un vajadzības gadījumā, ar tooli.
-
juriz
- Been thanked: 2 times
Par to tiem tosteriem (vajadzētu jau spamā, ja negribi norakt savu tēmu).
Es te arī visu laiku skatos, domāju.
Man jau šķiet, par atmaksāšanos var aizmirst. Man, piem., ir tas toyota avensis, esmu arī uzlicis LPG. Es to auto varētu tīri labi pārdot, jo tur tikai 96kkm. Lai paņemtu kaut cik sakarīgu tosteri, man būs jāpiemaksā 10k. Nobraucu ar to auto kādus 10k gadā. Nu es tur neredzu nekādu atmaksāšanos 5 gadu vai nedaudz ilgākā periodā.
Tad man vēl sievastēvam būtu jāprasa, lai tas palielina pieslēguma jaudu savā mājā, lai tur aizbraucot, es to auto varu tur palādēt.
Citādi jā, būtu jau jauki, un vismaz 90% man tas EV būtu pašā laikā no funkcionālā viedokļa.
Es te arī visu laiku skatos, domāju.
Man jau šķiet, par atmaksāšanos var aizmirst. Man, piem., ir tas toyota avensis, esmu arī uzlicis LPG. Es to auto varētu tīri labi pārdot, jo tur tikai 96kkm. Lai paņemtu kaut cik sakarīgu tosteri, man būs jāpiemaksā 10k. Nobraucu ar to auto kādus 10k gadā. Nu es tur neredzu nekādu atmaksāšanos 5 gadu vai nedaudz ilgākā periodā.
Tad man vēl sievastēvam būtu jāprasa, lai tas palielina pieslēguma jaudu savā mājā, lai tur aizbraucot, es to auto varu tur palādēt.
Citādi jā, būtu jau jauki, un vismaz 90% man tas EV būtu pašā laikā no funkcionālā viedokļa.