es nesaku ka nevajag smērēt, saku ka nevajag tak visu stoiku uzreiz nozieķēt kā neatkarīgas sievietes dildo. Un jā kapara smēre tam toč nav labākais risinājums, es ar litolu sasmērēju.
Tīri iesaku, pa ielam man pie dirsas kas ar tiem TA notiks
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
-AF- wrote: ↑12 Mar 2019, 12:57
es nesaku ka nevajag smērēt, saku ka nevajag tak visu stoiku uzreiz nozieķēt kā neatkarīgas sievietes dildo. Un jā kapara smēre tam toč nav labākais risinājums, es ar litolu sasmērēju.
Tīri iesaku, pa ielam man pie dirsas kas ar tiem TA notiks
Man pa lielam tāds pats appisiens ar TA Technix atsperēm. Galīgi nav tas, beigās izravēju gumijas un tad daudz maz vēl nosēdās, bet fakts kā tāds, ka TA ir konkrēts mēsls.
Tas derēs par mācību tiem, kas apsver ņemt kko no TA.
E36 un E46 gadījumā TA ikdienas auto vajadzības pilnībā izpilda - viss der plug n play, nosēdināt var līdz zemei un, atstājot pie normālas regulācijas, auto gan izskatās zems, gan ir braucams.
E34 gadījumā ir pilnīgas auzas, kā to var redzēt šeit
Neko nesit cauri ar medium sēdinājumu. Atsperes mērītas 5-6kg, gan E36 gan E46. Normāla cietība ikdienas lietošanai.
Es ticu, ja atregulē uz salīdzinoši zemu pozīciju, tad bieži sitīs cauri.
HVZ, man TA strādā labi. Tur manuālī tak arī rakstīts, ka nav mega sēdinājums. Ja negribi lai sit cauri - noregulē pēc manuāļa. Parasti visi saregulē pa savam un tad saka, ka sūc.
P.S. TA-Technix nav nemaz baigam sēdinājumam paredzēts
petka17 wrote: ↑12 Mar 2019, 16:29
HVZ, man TA strādā labi. Tur manuālī tak arī rakstīts, ka nav mega sēdinājums. Ja negribi lai sit cauri - noregulē pēc manuāļa. Parasti visi saregulē pa savam un tad saka, ka sūc.
P.S. TA-Technix nav nemaz baigam sēdinājumam paredzēts
Nu ne jau līdz tādam ka galvu var pabāzt starp arku un riepu.
Cilvēki pērk diskus, koiloverus, sēdekļus un citas lietas par simtiem eiro, bet tajā pašā laikā 44€ par detaļu, kura diezgan ietekmē motora darbību, liekas daudz. Šito es nekad neesmu sapratis.
Tā, tauta bez panikas, sametaties visi pa 1 eiro un būs gofra Tur ne tikai tas skočšs, bet vel sasmērēt ka nākās. Tam auto ir daudz svarīgāku problēmu ar ko ņemties, tas var pagaidīt.