audi 90 tjip85 q powers

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

ganga
Has thanked: 0
Been thanked: 0

audi 90 tjip85 q powers

Post by ganga »

sveiki drifteri, sadomāju atrādīt savu pirmo auto, principā audis priekš ziemas, mazliet pa granķirofku arī var pabraukt, motors 2,2kv, elektriskie logie priekšā, maģis, omp stūrīte, panna, diezgan viss ko vajag priekš slīpi krāmēšanas :emo:
nesen vēl bija tāds te, 3 durvis buktētas, lukturi 80nieka, ruslans šur tur ārpusē, bet nu galvenais, ka nenormāli tīrs :D
Image
Image
Image
samainiju eļļas gandrīz visur, starpasu bloķa vads bija nolūzis, piepiķēju bik apakšai dažas vietiņas
Image
te bik netīrāks, bet ruslans piekrāsots, krāsas gan bik atšķiras, bet nu, ja ātri brauks, tad neredzēs
Image
Image
Image
Image
Image
Image

jā un drīzumā vēl jaunas, kaut kādas ņiprākas bukses, jauns aķis, lai ziemā var vālēt, tad vēl kaut kāds gultnis, vai kas gaudo,gan izspiežot sajūgu, gan ātrumā, neesmu diezko advancēts šitajās lietās, bet nu, kaut kad drīzumā uz servi, pie viena kvatrista, gan jau pateiks, kas par vainu
Last edited by ganga on 24 Sep 2011, 21:35, edited 1 time in total.
Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
Melnais

Re: audi 90 tjip85 q powers

Post by Melnais »

To es saucu par [censored] un forši.
elksnis
Spam addicted

Post by elksnis »

sveikts, :naac:

Izskatas vēl dzīvs. :emo:

Varbūt zini kur ir kāds labs 90nieks ko aplasīt? :D
ganga

Post by ganga »

nē, nezināšu gan kādu ko apskrūvēt :D
tik nepārprotiet, nav jau ikdienas auto, pašam vēl līdz vākiem kāds laiks, tāds brīvdienu auto, ko ziemā uz ezeru aizlaist :beer:
Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
BlondaiZ

Post by BlondaiZ »

Sveikts barinjaa ;)
Image Image
Weber
Cilvēks-karburators

Post by Weber »

sveicu!!! no kuras puses esi?
viens lidzigs balts ventspilii braukaa
Image
ganga

Post by ganga »

Weber wrote:sveicu!!! no kuras puses esi?
viens lidzigs balts ventspilii braukaa
paldies, paldies.
nē, es no pavisam otra gala - smiltene
Weber
Cilvēks-karburators

Post by Weber »

aha, to sodien konstateju ka dazadas masinas,
arii balts, ar uzrakstiem uz saniem, bet ar rozaa slakatniekiem, 4ciparu numura zimi un meica kas nopirkusi tiesibas :D
Image
L.G.

Post by L.G. »

Weber wrote:aha, to sodien konstateju ka dazadas masinas,
arii balts, ar uzrakstiem uz saniem, bet ar rozaa slakatniekiem, 4ciparu numura zimi un meica kas nopirkusi tiesibas :D

Sveiks!
Johaidii,kraasas ar neatskir-sarkans no rozaa daudz atskiras!! :reeka: ! Es meica (kaa tu cienitais mani devee) tiesiibas noliku :cool: taa Tu esi gajis ar kadu citu tiesibas pirkt reizee! :hvz:
Klavz

Post by Klavz »

:reeka:
Image
Weber
Cilvēks-karburators

Post by Weber »

L.G. wrote:
Weber wrote:aha, to sodien konstateju ka dazadas masinas,

Sveiks!
Johaidii,kraasas ar neatskir-sarkans no rozaa daudz atskiras!! :reeka: ! Es meica (kaa tu cienitais mani devee) tiesiibas noliku :cool: taa Tu esi gajis ar kadu citu tiesibas pirkt reizee! :hvz:
man nebija daudz laika domat par tavam slakatnieku krasam jo bija jamegina savakties, kad tu ar savu poweru pie zalas papildsekcijas izlidi prieksaa uz kreiso pusi nepaskatoties, turpini taa un driz satiksimies tava audi durviis :beer:

PS. burtinus savaa rozaa papiritii sazimeju pats, varu tev ar markieri iedot :cool:

un vispar offtopic
Image
L.G.

Post by L.G. »

Sorry ,bet es tadas lietas neturu galvaa un vel pie tam ja opelitim ta daru :D
Oss

Post by Oss »

Piedodiet par offtopiku, bet L.G. tev nav kauns teikt wēberam, kad viņš nopircis korkas? :D Paskaties uz sevi no malas - B2, kurš pārbāzts ar pacaniem, kam asins vietā cirkulē alkahols un braukšanas kultūra pilnīgi nekāda :naac: Ir sanācis uz Prospekta X Vasarnīču ielikt gandrīz sānā kad izdomājāt, ka sarkanais ir priekš idiotiem :cool:

Nekā personīga :D
Melnais

Post by Melnais »

Cik tieši jauda ir tavam q?
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Oss wrote:Piedodiet par offtopiku, bet L.G. tev nav kauns teikt wēberam, kad viņš nopircis korkas? :D Paskaties uz sevi no malas - B2, kurš pārbāzts ar pacaniem, kam asins vietā cirkulē alkahols un braukšanas kultūra pilnīgi nekāda :naac: Ir sanācis uz Prospekta X Vasarnīču ielikt gandrīz sānā kad izdomājāt, ka sarkanais ir priekš idiotiem :cool:

Nekā personīga :D
Neuztraucies, dabiskā atlase darīs savu. Viņi paši sevi atsijās no normāliem cilvēkiem. Tik cerams, ka paķers kādu grāvi vai ko tādu un netērēs nodokļu maksātāju naudu lieki.

Melnais, 2.2KV jauda ir ~138zs(oriģināli), cik atceros. Reāli tur no tiem palicis dikti maz, tie K-jetronic motori nu dien nav tie labākie. Tos, pēc manis lasītā, var pielīdzināt BMW 2.5TDS :naac:
kuu_haa

Post by kuu_haa »

136zs.

Un nekas tur nav pielīdzināms TDS.
Vajag kopt to motoru un elektriskos sīkumus mainīt kad vajag un kārtīgi izstudēt servisa manuāli, lai izmērītu visas pretestības un voltāžas, kuram devējam cik ir jābūt. 8) Tad nebūs kārtējās runas, ka viss tur ir slikti, tāpat kā ar A4,A6 piekarēm.. :wink:

p.s. un K-Jet ar motoru nav nekāda sakara. Motors, pie regulārām eļļas maiņām ir ļoti jāspīdzina, lai to nokautu.
Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

kuu_haa wrote:136zs.

Un nekas tur nav pielīdzināms TDS.
Vajag kopt to motoru un elektriskos sīkumus mainīt kad vajag un kārtīgi izstudēt servisa manuāli, lai izmērītu visas pretestības un voltāžas, kuram devējam cik ir jābūt. 8) Tad nebūs kārtējās runas, ka viss tur ir slikti, tāpat kā ar A4,A6 piekarēm.. :wink:
K-jetronicam nu tur no elektronikas nekā nav tak. Vairāk viņiem tieši ir čakari ar šprices mehānisko pusi. Un nesaku, ka slikti. Pats, kad noņēmu skaidu ar 2.2KV quattru biju priecīgs kā bērns ziemassvētkos, bet tur problēmu gana tāpat ir. Viņas reti kad ir akūtas un tādas, ka nevar vairs pabraukt, bet viņas tur kaut kur slēpjas un lēnam uzglūn un izlien ārā. Ja ir pagadijies labs motors, tad viņš, gluži kā labs TDS, ies kādu labu brītiņu bez problēmām, bet, kas notiek pēctam - paši zinat.

Un K-jet šprice ir tiešākais sakars. Neesmu nekad manijis L-jetu ar tādām degvielas spiediena problēmām.

Paši tie 2.2 motori ir principā nenobraucami, bet es runāju vairāk par šprici. Ar to šprici ir kā ar karburatoru - visu laiku jāpieskata un jālolo. Noņemsi acis uz brūdi un būs čau. Atkal iedarbinot detonēs/strādās auksts uz 3 cilindriem utt, tas ir ar nosacījumu, ka vispār iedarbināsi(it īpaši siltu, jo aukstam tur starta sprausla šancē un tad jau viss pa smuko).
kuu_haa

Post by kuu_haa »

Cilvēki to pašu temperatūras devēju dzesēšanas šķidrumā nejēdz samainīt un brīvgaitas vārstu+devēju. Un trubām hamutus savilkt un vakuuma šlandziņas samainīt :D
Teikšu vēlreiz, K-jet nav sakara ar motoru!!! Tik pat labi tur var būt KE-jet's vai motronics vai MS vai Vems, vai autronics utt.
Motors ir dzelzs klucis un pie labas eļļošanas,dzesēšanas to motoru noklemmēt ir jāmāk. :yo:

p.s EDITS Tev pareizs :D
Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
elksnis
Spam addicted

Post by elksnis »

ttd wrote: Melnais, 2.2KV jauda ir ~138zs(oriģināli), cik atceros. Reāli tur no tiem palicis dikti maz, tie K-jetronic motori nu dien nav tie labākie. Tos, pēc manis lasītā, var pielīdzināt BMW 2.5TDS :naac:

5cilindru motori ir vienmēr bijuši paši labākie un izturīgākie dzinēji audi saimē.... ta ka sabrauci auzās... Tas KV ir izturīgāks par jebkuru musdienu dzinēju. Nepatik k jetronik, ke jetroniki - liec MS vai VEMS....
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

elksnis wrote:
ttd wrote: Melnais, 2.2KV jauda ir ~138zs(oriģināli), cik atceros. Reāli tur no tiem palicis dikti maz, tie K-jetronic motori nu dien nav tie labākie. Tos, pēc manis lasītā, var pielīdzināt BMW 2.5TDS :naac:

5cilindru motori ir vienmēr bijuši paši labākie un izturīgākie dzinēji audi saimē.... ta ka sabrauci auzās... Tas KV ir izturīgāks par jebkuru musdienu dzinēju. Nepatik k jetronik, ke jetroniki - liec MS vai VEMS....
Neiebraucu nekur. Es jau minēju, ka paši motori(ja ar motoru saprotam to metāla kluci ar visām metāla daļām) ir nenobraucami. Bet es terminā "motors" iekļauju arī ieplūdes sistēmu...
Post Reply