Vajag uzmeikot spoileri jumta bagažniekam

PM

howitzer wrote:Var palūgt pēdējo WRC bildi normālā izmērā? Gribas desktopam.
Abit e30 wrote:howitzer wrote:Var palūgt pēdējo WRC bildi normālā izmērā? Gribas desktopam.![]()
http://failiem.lv/u/wpwuxrs
GG. wrote:Patīk šis auto. Pretīgi piedūrīgs, reliņi super izskatās. Neesi domājis par spliterīti uz reliņiem?
gan uzņēmumu kur iepirkt, gan visu pārējo ~ nolasīji no manām domām, arī par thules logoGG. wrote:Iebrauc Kvillerā. Viņiem tur ir viena telpa kur tirgo tieši plastikāta atgriezumus, tieši visādas strēmeles utt. Domāju, ka tur pa divīti varēs dabūt organiku. +strēmeli melnā puscaurspīdīgā filtra. Sarunā no kāda čoma elektrisko lobziku ar ko malas noapaļot, ar slīppapīru nogludināt. Voila! Tikai jāizdrukā Thule logo
Es laikam esmu pilnīgi debīls un Focus mani nositīs ar nerūsējošā tērauda izpūtēju, bet, mļe - ja nav ruslans, es laikam nepārkrāsotu. Kaut kas tajā auto ir, riktīgi prikolīgi tas tavs ghetto setups izskatās - spārni, lukturi, reliņi, novilcenes...Abit e30 wrote:ir iemeties saules stariņš pārkrāsošanas jautājumā, cerams ka izdosies un krāsa padomā arī interesanta
mehowitzer wrote:Es laikam esmu pilnīgi debīls un Focus mani nositīs ar nerūsējošā tērauda izpūtēju, bet, mļe - ja nav ruslans, es laikam nepārkrāsotu. Kaut kas tajā auto ir, riktīgi prikolīgi tas tavs ghetto setups izskatās - spārni, lukturi, reliņi, novilcenes...![]()
Imho, par krāsošanas naudu saliec salonu, lai nav kājas vannā jātur, u.c. štruntus, iemet kādu sporta beņķi, utt, jo bundža, kā jau GG ieminējās, izskatās pretīgi labi!Sterilu OEM E30 ir daaaaudz, šis - es pat nevaru vārdiem aprakstīt, kādas emocijas manī šis auto izsauc, bet ir win!