Tā tā tāā, kā saka ir diena un ir nakts... šoreiz bija tumšā puse
Vasara izskanējusi, sanāca pēc Gulbja uzbraukt vēl vienu gonku, Talsu miniralliju.
Kā jau pieminēju, pa lielam, vienīgā problēma bija reduktors, kas tika aizvests pie savējā meistara, kur pēc ilgām pārrunām, par to kāpēc man viņš netur, šaibām zobus rauj utt... šis man prasa a kapēc esmu atvedis tikai 2 dogear un 2 frikcijas šaibas...
es saku ka man vairāk i nevajag.. un tad, protams, bija, aaa nu jāā, skaidrs kapēc netur... respektīvi pārtaisijām uz 4rām frikcijas šaibām, tad nu tagad jākalpo tam visam būtu
Tālāk pie gonkām, tātad bijām Talsos uz jaunu miniralliju, atbraucām lacīgi, nedaudz pasēdējām iepriekšējā vakarā, 6dien gatavi kaujām...tik cik nav garastāvokļa īstā, pēc dopu iepazīšanas
uz pirmo likās diezgan tādi nais dopi, bet akmeņaini-slideni, daudz kur šauri lauku ceļi
bet nu neko, pašaus vaļā.
ir tā, ka bilžu nebūtu bijis nemaz, ja vien viens fotogrāfs pats nebūtu atsūtījis pāris bildes ko bija uzkniksējis, paldies Tomam!
tātad...būs īsi
laižam iekšā pirmajā dopā, pēc pāris līkumiem saprotu, ka segums ir vnk p s c, riktīgi uzarts, akmeņi, špūres, uuuh
(mēs kā ierasts braucam vieni no pēdējiem, šoreiz 112tie, un es vnk stāstu, nevis čikstu ka tikai mums bija slikti
)
pat nezinam kā nobraucām, jo organizatori laikam nozaudēja mūsu laiku vai hz, bet nopublicēts nav...tāpat ganjau bija lēnu
otrais dops, līdzīgas sajūtas, bet itkā liekas labāk, paķērām konusu, tātad sods, bet rezultātu ziņā bijām 2. šajā dopā.
trešais dops, braucam, vnk braucam, jo noskaņojuma tāpat nav
, līdz ieejam itkā nevainīgā līkumā aiz rotera, neliels ātrums...atskan skaļš būkšķis, kkas nelāgs notiek mašīnas aizmugurē...pirmā doma riepa pa gaisu, bet kkāda pieredze ir, un pēc dzrdamajām skaņām ir skaidrs ka nolauzts amortizators, gonka galā nesākusies
ieskats
» Skatīties Youtube
vēl vien smuk bildīt pirms visa action
LOW HAPPENS
pats vaininieks, itkā nevainīgs, bet patiesībā diezgan augsts, plus tur zeme ir uzarta, un reāli braucot rats iespiežas zemāk kā bildē, tātad akmens vēl augstāk sanāk, plus tā puse jau bija iesēdusies uz to pusi, plus tas akmens, laikam nospēlēja savu.
atrabotkas/špūres kaudze arī laba
labi, ka šogad no mūsu rajona ir vēl 2 ekipāžas, šiem bija līdzi kundzes, tad nu sazvanijām tās, lai atbrauc mums uz dopu pakaļ, tad nu Vilcienu aizveda līdz mūsu mašīnai lai var ar trali atbraukt pakaļ.
nācās izveikt rokudarbus turpat uz ceļa, lai auto būtu normāli kustināms uz traļa.
sāpīte jau iekšā bija, bet nu neko nepadarīs
lab, esam mājā, vispār labi izskatās sēdināts
kkāds aizmetnītis jau plaisai ir bijis.
ēh, un štoks arī pie tā gala ir līks, pagaidām uzliku tādu pašu atpakaļ, pa ziemu aizūtīs uz remontu.
plus otra puse jau arī bija padevusies cīņai
čuāms uzdāvināja divus jaunus bumerangus, tad nu rīkojamies!
3d karton moddeling
uzzīmējām, uz plazmas izpūtu, pielocīju, satīriju, iedevu vietējam metinātājam lai sametina ar pareizajiem elektrooniem utt
čik
kkā tā, tagad lūzīs nākamais vājākais posms
plus lauku pulverkrāsa - hammerit padara visu smukāku
apmēram tā, viss salikts, savirze saregulēta, jāiziet skate. gribās jau kko vēl pabraukāt uz grunts šogad, savādāk 2vas nelielas reizes gadā izbraukt kkā neinteresanti