Tas ir psc šitā pateikt...O.z wrote:bf goodrich un stils pieci, tieši ar tādu setaku es novākoju e36
labi ka to riepu vairs nav :liselli:
Tas ir psc šitā pateikt...O.z wrote:bf goodrich un stils pieci, tieši ar tādu setaku es novākoju e36
Šito ieliec sev parakstā.O.z wrote:bf goodrich un stils pieci, tieši ar tādu setaku es novākoju e36
howitzer wrote:Obc displejā iedegsies "danger to the manifold" un tā grīda @150kmh izkritīs no kompakta.
Viss kruta, malači.
arī brauci?semigallss wrote:Tā jau likā ka kompakts gonkā kaut kur redzēts. Pašus gan nepamaniju (cik nu atceros kā izskataties)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
mm, lapā vismaz ir tikai ar dzēšamo un pa dārgo, pa lielam vajag tikai sprādzes, pārejo uzmetinātu, krūmenēm nevajag ūber sertifilkācijaszarins wrote:par ugunsdzēšamo stiprinājumiem uzjautā ADparts
CenšosMellaish wrote:Abita atskaite kā vienmēr topā
nu mums neizdevīgi, jebkurā gadījumā, jo pa lielam visur sanāk braukt visādās rwd klasēs, kur dzinēja tilpumiem praktiski nav ierobežojuma.(tas jāskatās katra seriāla nolikumā, nav visur vienādi)Ch. wrote:Kā tajās gonkās pa klasēm dalās?
nu grūti teikt, gribas tik mauktttd wrote:eu, iemet vīteks - gonks izdodas.
x]]
Bet zašebis jājamais aparāts, vismaz var mierīgi ar dailyu pēctam braukt Nav Ens stragls :vienmer_pirmajam:
ja vajag, kaut ko palietotu varu piespēlētAbit e30 wrote:Tas ir psc šitā pateikt...O.z wrote:bf goodrich un stils pieci, tieši ar tādu setaku es novākoju e36
labi ka to riepu vairs nav :liselli:
šajā RSS seriālā sanāk braucām rwd klasē, jo zem nekā cita īsti nepalienam, izņemot 1600 (bet kā jau Kretīns teica, tur ir hondas, praktiski tad vispār nav jēgas)ttd wrote:Tu sanāk brauc vnk street klasē vai 1600 or smth?
Ja pavisam godīgi, būtu kūl satjūnēt 1600 klasei kompaktiņu. :destroke_m42: :8k_redline:
ok, paskatīsimiesO.z wrote:un klipšus ugunsdzēšamam vari pameklēt autofavorītā rīgā uz iepakojuma adrese ir Valgales iela 2a
((Abit e30 wrote:šajā RSS seriālā sanāk braucām rwd klasē, jo zem nekā cita īsti nepalienam, izņemot 1600 (bet kā jau Kretīns teica, tur ir hondas, praktiski tad vispār nav jēgas)ttd wrote:Tu sanāk brauc vnk street klasē vai 1600 or smth?
Ja pavisam godīgi, būtu kūl satjūnēt 1600 klasei kompaktiņu. :destroke_m42: :8k_redline:
Teperī braucām RWD sport un RWD open, jo dēļ metinātā RWD tur nesaiet un divās kalsēs lai var vairāk pabraukāt.....un vairāk iznīcināt autto
ok, paskatīsimiesO.z wrote:un klipšus ugunsdzēšamam vari pameklēt autofavorītā rīgā uz iepakojuma adrese ir Valgales iela 2a
It's more fun to drive a slow car fast than a fast car slow
Es gan esmu lohs, bet imho M42 destrokots uz 1.6, ar kārtīgām vārstu pederēm un sadaleni, lai tiktu līdz 7,5-8k redline. Ja vēl tādam pievienotu itb or smth... ahhh sapņi...Fretka wrote:Lielākoties visās rudens un ziemas gonkās klases dalās pa piedziņām un reizēm vēl bonusā pēc riepām, tā tas ir un būs. Vasarā pēc tilpumiem. Bet nu jebkurā gadījumā 1,6 kompots nevienā gonkā nav nekāda sālsmaize
1,8is priekš 2000 klases izklausās jau cerīgāk, bet still gondas visticamāk būs ātrākas. No tām neizvairīties
P.S. - normāls drots, visbiežāk šauj flammi tad, kad esi pālī