okay, ļoti atvainojos par offtopicu, karoke foršs kompakts, veiksmi darbos !

Nevienu neaizskāru un nemācu. Vienam māte, otram meita. Man liekas, ka Abit'a noslēpums normālai dinamikai trasē ir tieši redAktorā (4,27 ja pareizi atminos???)??howitzer wrote:Oi, bļed, tūlīt kāds teiks, ka jāliek karbona spārni, cits te teiks, ka vajag pro sajūgu, vēl kādam liksies, ka vajag 1.9 dīzeli ielikt. [censored], džeki gāž un paši jau nu labāk sapratīs, vai mopēds ir par īsu, vai arī džekiem internetā krāns par īsu.Mellaish wrote:Zaļais kompots ar oranžo apakšu pēc pirmā sprinta pārsvapojās no 1.6 uz 2.8jauda bija pa īsu, a te Abit saka, ka pietiekot
Turklāt, es pieļauju, ka Kompaktā 4cyl izsvarojuma dēļ ir ļoti nais. ^^
Kaut ko sīkāk lūdzu man PMganga wrote:Smiltenes trase ir brutālaeu bet, tu varbūt nevēlies vēl vienu tādu pat kompotu ? tikai 1.8is, gandrīz tikko no vācijas un gandrīz mācītajs braucis.
Man ar lūdzu mazliet sīkāk. Uz ziemu arī plānots ieķert žurciņu ar ko mācīties pašķērēt.Mellaish wrote:Kaut ko sīkāk lūdzu man PMganga wrote:Smiltenes trase ir brutālaeu bet, tu varbūt nevēlies vēl vienu tādu pat kompotu ? tikai 1.8is, gandrīz tikko no vācijas un gandrīz mācītajs braucis.
Man pašam jau ir kādu laiku šitāds žurcīts ieķerts , bet žēl pa trasi braukt pārāk sterils varbūt vari iemest bildi ar savējo vai tev ir topiks???!zzhurka wrote:Man ar lūdzu mazliet sīkāk. Uz ziemu arī plānots ieķert žurciņu ar ko mācīties pašķērēt.Mellaish wrote:Kaut ko sīkāk lūdzu man PMganga wrote:Smiltenes trase ir brutālaeu bet, tu varbūt nevēlies vēl vienu tādu pat kompotu ? tikai 1.8is, gandrīz tikko no vācijas un gandrīz mācītajs braucis.