Čau! Updeits!
Priekšējā domkrata vietas stiprinājums. Atkal, līdzīgi kā aizmugurē, sarežģīta forma. Sāku ar mazākiem gabaliem, un palēnām sāku kaut ko stutēt kopā:
Te jau ievietota vidus daļa un uzliktas plāksnes "kājiņām":
Gala rezultāts sanāca šāds:
Tā tīri spontāni, žēlojot sevi, iegādājos šitādu foršu instrumentu. Biezāku rūsas slāņu nodauzīšanai, reāli laba štelle:
Labi, tad nu lielos vilcienos mašīnas kreisā puse ir tuvu beigām. Vēl tikai atliek uzlikt sliekšņa virsējo kārtu un sapūst visu pilnu ar vasku.

To gan vēlāk, tagad ķeršos pie labās puses sliekšņa, lai man ir kreisā puse kā piemērs, ja nu labajā pusē viss bēdīgi ir.
Tātad, sāku ar labās puses aizmugures daļu, jo tur jau bija caura daļa no arkas. Sāku ar drāšu birstes uzgali fleksim un ķēros pie darba. Te redzama bieza špakteles kārta, fu. Un zem špakteles protams viss caurumos:
Te notīrīts viss līdz galam, un var redzēt no kā sāka veidoties rūsas burbuļi krāsojumā. Kāds jau iepriekš kaut ko ir lāpījis, bet diezgan pavirši:
Atgriežot vaļā pašu sliekšņa apakšu, ieskatījos iekšā, uz sliekšņa augšu/arku. Skats dikti bēdīgs:
Griežam ārā daļu no arkas ārējā metāla, un daļu no arkas iekšējā slāņa, lai labāk tiktu klāt iztīrīt visu. Sāku tīrīšanu ar to rūsas atsitēju kurš redzam augstāk bildē, drāšu birstēm, rūsas noņēmēju un sviedriem

:
Sliekšņa iekšējā kārta arī jau iepriekš ir bijusi lāpīta, bet atkal, darbs ir bijis paviršs. Griežam laukā:
Rokamies dziļāk, līdz tilta stiprinājumam. Te skats arī iespaidīgs:
Te redzams izgrieztais gabals, pievērst uzmanību šuvei. Metināts ir pāri vecajam metālam, kas protams ir ātrāk un vieglāk, bet rezultātā iekšpusē veidojās metāla pārpalikums, kurā ļoti viegli krāties mitrumam, sāļiem un citiem sū:
Visu šo darot, metinot, graizot, aizdomājos par to kā novērst to ka šāds stāvoklis sliekšņiem varētu atkārtoties. Protams sataisīšu tagad viņu, bet kur garantija ka man pēc pāris gadiem tas viss nebūs vēlreiz jāpārtaisa. Tā interesanti sanāca. Skatoties iekšā sliekšņos no apakšas, var redzēt ka durvju kantīs starp spotveldiem spīd cauri gaisma. Aizdomājos par durvju gumijām, un cik svarīgu lomu viņas spēlē šajā visā sliekšņu padarīšanā. Atcerējos par klasisku E34 problēmu ar durvju gumijām, ka viņām ar laiku saraujas un vairs īsti neguļas precīzi viršu pašām durvju rāmja kantīm:
Bilde nav no mana auto, bet ideju saprast var. Man šī problēma ir izteikta visās 4 durvīs. Tad nu mana teorija ir sekojoša. Vienai vai vairākām durvīm ar gadiem saraujas šīs durvju blīvējuma gumijas, rezultātā lietainākā laikā, vai ziemā, viss slapjums kurš tiek uz durvīm, diezgan vienkārši tiek iekšā arkās, un notek līdz pašam slieksnim. Tas diezgan labi izskaidrotu kāpēc kreisās puses slieksnis ir krietni labākā stāvoklī nekā labās puses slieksnis. Jo ja pareizi atceros, tad durvju gumija aizmugurējām durvīm labajā pusē arī bija vairāk sarāvusies nekā kreisajā pusē.
Lai nu kā, izpētīju iespējamus risinājumus, uzgāju foršu variantu. E39 durvju gumijas pēc formas ir ļoti līdzīgas E34 durvju gumijām, bet E39 durvju gumijas ir pilnībā melnas. Kas man pat ir vēl labāk, jo griesti man arī ir melni. Nākamais - E39 modelis pats par sevi ir jaunāks, un veselas durvju gumijas tam auto atrast es domāju būtu tīri elementāri. Vēl, E39 durvju gumijas izmēros ir lielākas kā E34, tāpēc atliek vien piegriezt pareizo garumu un likt iekšā. Šo procesu gan jau nodokumentēšu pēc sliekšņu pabeigšanas.
Tad nu tā lūk. Turpinājums sekos.