Tas skan daudzsološi. Tā turpināt

Tas skan daudzsološi. Tā turpināt
Man sarkanajā bija divi bati vdo, paņēmu vienu lai nav tukšs caurums kamēr melno pārtaisīju.
ZajebisJuzix wrote: ↑27 Oct 2023, 11:10 Depozītunings - [censored]!![]()
Par pulksteņiem - ahujena. Šis tiešām cienijami!
Tai netīrajai taburetes lupatai ar tvaiku pat nedomā tuvoties. Audums pusabrukšanas stāvoklī ir audums pusabrukšanas stāvoklī un ar tvaiku pusabrukšanas stāvokli pavirzīsi tuvāk sabrukšanas stāvoklim. Tikai ar mitro putekļusūcēju. Citādi DDM.
Paralonam pakaļ jābrauc uz šejieni. Ieesi pa durvīm, labajā pusē būs dežurants, kas palaidīs tālāk. Iziesi caurui ēkai un nonākis pagalmā un dosies uz šo ēku. Tur, visticamāk, kirlicā runājošam pertiķim mēgināsi izskaidrot ko un cik biezu tev vajag. Samaksāsi un dosies prom. Tiesa, nopērkamais paralona gabals būs tava matrača izmērā un atlikums noderēs visiem pārējiem dzīves projektiem.
Es vag sportiem esmu lipinājis, bet te tas neies cauri, tā forma tāda ka vajag tādu lielāku gabalu. Lietotu ko izdonorēt arī nevar dabūt, ledusskapis jau kādu pusgadu vai vairāk meklēja šiem daļas, bet neatradaJ.K.jr.bad. wrote: ↑27 Oct 2023, 13:04 Ak šis, nu jau apskaužamais, jaunības maksimālims.
Par pralononu runājot, vai nevarēja rīkoties tā, ka nopērc kaut kādu vecu tabureti un no tās izgriez vajadzīgo detaļu. Turklāt, ja nemaldos varēja darīt tā, ka vecajai detaļai nogriez bojāto daļu un pielīmē klāt jaunu. Man šķiet, ka kaut kā tā pa slaveniem TV kanāliem esmu redzējis.
Nē nu skaidrā tādus darbus arī nepieklājas darīt. Bundžas vai pudeles tas jau cits jautājums.
Prioritātes!