HaL MINI Cooper S Clubman
Re: HaL MINI Cooper S Clubman
Tā ir slimība
Bet nu lielākai daļai cilvēku ir dažādi lētāki un dārgāki hobiji. Dažiem patīk makšķēšana, daži kapā videospēles, dažiem patīk ceļot. Un tas viss ir dārgi!
Man tādu hobiju nav un nekad nav bijuši, mans hobijs ir tūnings
Es jau pat ~zinu savu nākamo auto un jau plānoju tam, ko darīt
Bet nu lielākai daļai cilvēku ir dažādi lētāki un dārgāki hobiji. Dažiem patīk makšķēšana, daži kapā videospēles, dažiem patīk ceļot. Un tas viss ir dārgi!
Man tādu hobiju nav un nekad nav bijuši, mans hobijs ir tūnings
Es jau pat ~zinu savu nākamo auto un jau plānoju tam, ko darīt
Life is what happens while you're busy making other plans
Skatos, no allegro.pl pasūti lietas. Ir kādi ieteikumi, kādus servisus izmantot mantām, ko tā pa taisno uz LV sūtīt nevēlas?
Dell/Lenovo/HP portatīvie datori par labām cenām
Perc.eu strādā kā nākas. Zemas piegādes cenas. Kad atnāk uz Latviju pārsūtīs tev caur DPD skapi vai ar kurjeru (atkarīgs no svara, izmēra, vēlmēm). Sūtīju nesen palielāku, ap 15 kg smagu preci, atveda kurjers. Lai varētu viņus izmantot vajadzēs verificēt profilu. Man nenāca apstiprinājums, piezvanīja un viss ok. Sūtīju tieši no allegro.
Tieši tā! Lielāko daļu preces Allegro jau sūta uz LV, it īpaši kopš jaunās ENG versijas ar EUR valūtu.
Lietām, ko nesūta, esmu izmantojis Percu.EU.
Lietām, ko nesūta, esmu izmantojis Percu.EU.
- J.K.jr.bad.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Bez izdedzes nekā!
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pārgāju uz ziemas diskiem - kaut kādā mērā šie R17 man pat patīk labāk par vasaras spīzdīgi melnajiem R18, bet nu nākamajai sezonai vajag ne-melnus noteikti, ir plāns!
+ tomēr izdomāju, ka vajag JCW sānu līnijas, savādāk tās melnā auto formas ir "neveiklas".
Man ļoti patīk, bet nu esmu atvērts nodirsieniem
Secināju, ka nav tādas priekšas kopbildes
+ tomēr izdomāju, ka vajag JCW sānu līnijas, savādāk tās melnā auto formas ir "neveiklas".
Man ļoti patīk, bet nu esmu atvērts nodirsieniem
Secināju, ka nav tādas priekšas kopbildes
Neviens ar mani nekomunicē Nu nekas, laižam monologu
Pavis tuvojas, lēnu garu jāsāk gatavoties. Neko pa ziemu neesmu darījis, tikai braucis bez lielas bēdas ar vidējo patēriņu ~10 litriem. Bet nu pavis tomēr tuvojas
Tā kā ir vājprātīgs R19 disku trūkums (nezinu gan kāpēc tik ļoti rāvos uz R19 ), biju noskatījis OZ Indy HLT diskus. Tomēr vienu rītu iemetot acis SS.lv pamanu, ka tirdziņā ir atnākuši OEM R19, kuri patīk, bet maksā neadekvātu kosmosu par labu stāvokli. Pat apjāti sākas ap 1k EUR. Un tas cipars, par ko ielikti, stipri nereāls! Zvanu un braucu uz Jelgavu pakaļ. Viss čotka, čalis saka, ka aptuveni saprot disku vērtību, bet daudz dalbajobu, kuri uz MINI liek R19 LV nav. Nu viens ir
Auto rezultātā izskatīsies šādi:
Nu bez zaļās krāsas, protams!
Un lēnu garu turpinām Stage2 būvi, lai pret vasaru potenciāli arī to pabeigtu!
Viena no eko-šmeko un komforta lietām, ko BMW/MINI izdarīja - truba no gaisa kastes līdz turbīnai (boost pipe) ir plastmasas ar restriktoru, kas samazina skaņas nākošās no motortelpas. Lieki, protams!
Noņemta izskatās šādi:
Tas ir risinājums, kas nav ļoti dārgs un izskatās šādi:
Tas ir Forge Motorsport High Flow Intake Hardpipe, kura instalācija teorētiski ir diezgan viegla!
Nedaudz jāpajauc
Bet nu [censored] to trubu izmānīt ārā ir tik grūti, pirksti jēli. Instrukcijā pat nebija teikts, ka jānoņem plastmasas pie stikla, bet es pat to izdarīju un tāpat pamatīgi nojājos.
Jauno ielikt diezgan viegli:
Un saliekam visu atpakaļ:
Šeit nekāda jaudas upgrade nav, ir skaļāka ieplūdes skaņa, kas ir forši, bet galvenais jau, ka nav riska, ka šis plastmasas brīnums saplīsīs, jo Forge ir alumīnija izstrādājums.
Pavis tuvojas, lēnu garu jāsāk gatavoties. Neko pa ziemu neesmu darījis, tikai braucis bez lielas bēdas ar vidējo patēriņu ~10 litriem. Bet nu pavis tomēr tuvojas
Tā kā ir vājprātīgs R19 disku trūkums (nezinu gan kāpēc tik ļoti rāvos uz R19 ), biju noskatījis OZ Indy HLT diskus. Tomēr vienu rītu iemetot acis SS.lv pamanu, ka tirdziņā ir atnākuši OEM R19, kuri patīk, bet maksā neadekvātu kosmosu par labu stāvokli. Pat apjāti sākas ap 1k EUR. Un tas cipars, par ko ielikti, stipri nereāls! Zvanu un braucu uz Jelgavu pakaļ. Viss čotka, čalis saka, ka aptuveni saprot disku vērtību, bet daudz dalbajobu, kuri uz MINI liek R19 LV nav. Nu viens ir
Auto rezultātā izskatīsies šādi:
Nu bez zaļās krāsas, protams!
Un lēnu garu turpinām Stage2 būvi, lai pret vasaru potenciāli arī to pabeigtu!
Viena no eko-šmeko un komforta lietām, ko BMW/MINI izdarīja - truba no gaisa kastes līdz turbīnai (boost pipe) ir plastmasas ar restriktoru, kas samazina skaņas nākošās no motortelpas. Lieki, protams!
Noņemta izskatās šādi:
Tas ir risinājums, kas nav ļoti dārgs un izskatās šādi:
Tas ir Forge Motorsport High Flow Intake Hardpipe, kura instalācija teorētiski ir diezgan viegla!
Nedaudz jāpajauc
Bet nu [censored] to trubu izmānīt ārā ir tik grūti, pirksti jēli. Instrukcijā pat nebija teikts, ka jānoņem plastmasas pie stikla, bet es pat to izdarīju un tāpat pamatīgi nojājos.
Jauno ielikt diezgan viegli:
Un saliekam visu atpakaļ:
Šeit nekāda jaudas upgrade nav, ir skaļāka ieplūdes skaņa, kas ir forši, bet galvenais jau, ka nav riska, ka šis plastmasas brīnums saplīsīs, jo Forge ir alumīnija izstrādājums.
Tad vēl šogad jāuzliek Forge Motorsport interkūlers
No kura jēga ir diezgan liela un tālākas jaudas modifikācijas nerekomendē bez šī!
Un tad jau Stage2 remap ar potenciālu uz ~320Zs
No kura jēga ir diezgan liela un tālākas jaudas modifikācijas nerekomendē bez šī!
Un tad jau Stage2 remap ar potenciālu uz ~320Zs
- arniks8
- Spam addicted
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Izskatās ka vienkārša siksnas un spriegotāja maiņa būtu pisiens pēc pilnas programmas
- UldisUldis
- Been thanked: 4 times
Kur pērc tos Forge Motorsport pričendāļus? N55 varbūt varētu charge pipe uzsūtīt.
- These users thanked the author UldisUldis for the post:
- HaL (29 Feb 2024, 10:04)
- Rating: 25%
Ķēde, smuki izcel uz leju motoru ar visu kārbu, noņem kārbu un riktējies, nekāda raķešzinātne, tas pats bmw
Volvo 142 zila kaste - pazuda Latgalē
Volvo 960 m52b30 zaļā misen - zem preses
volkSWAGen GOLF3 sinhronizācijas pasākumi
BMW e34 m52 stroker hujoker 3BLE0
Volvo 240 bomžwagon Snaige
mercedes benz R107 lielākā dzīves kļūda
Volvo 960 m52b30 zaļā misen - zem preses
volkSWAGen GOLF3 sinhronizācijas pasākumi
BMW e34 m52 stroker hujoker 3BLE0
Volvo 240 bomžwagon Snaige
mercedes benz R107 lielākā dzīves kļūda
- petka17
- Been thanked: 4 times
Stage 2 - izklausās lieliski
Welcome to 2010
Welcome to 2010
Tu daudz, bled, neaizdedz kamēr tu, bled, jebalā nedabūn! ©IzdedzesVīrs#IzdedzesVīrs2017
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
Toyota Celica GT4 2.0T 4x4
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
Toyota Celica GT4 2.0T 4x4
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
- arniks8
- Spam addicted
- Has thanked: 1 time
Gan jau nav tik traki, visticamāk priekšas rats nost, pasparnis nost un visam tiek klāt. Tas gan tikai minējums, jo nav bijusi iespēja ar cooper strādāt, tik cik kolēģis pirms 5 mēnešiem jauno JCW clubman paņēma. Diezgan ātrs auto + pilnpiedziņa.
-
Galu galā, nez vai īpašnieks pats to darīs, aizvedīs uz servisu, uz apkopi, un tur jau samainīs. Kā, tā jau nav īpašnieka problēma (maksā tik ). Un mūsdienās jau reti kuram auto kaut kas elementāri mainās.
Bet nez vai HaL gribēja šādu tēmas attīstību
Bet nez vai HaL gribēja šādu tēmas attīstību