arniks8 daily TĒMEKLIS

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

petka17
Has thanked: 0
Been thanked: 4 times

Re: arniks8 daily TĒMEKLIS

Post by petka17 »

w211 pūstot mazāk
Tu daudz, bled, neaizdedz kamēr tu, bled, jebalā nedabūn! ©IzdedzesVīrs#IzdedzesVīrs2017

KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
Toyota Celica GT4 2.0T 4x4
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
arniks8
Spam addicted
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post by arniks8 »

Mani interesē tikai 190tā piekares mersedesi, tāpat kā bmw beidzās ar e34
howitzer wrote: 26 Mar 2019, 21:19 Zems kā aizpis muti un ej dirst.
GG.
Been thanked: 5 times

Post by GG. »

Ahujennijs apdeits! Vajag ziemas acaino un vasaras v8 acaino
arniks8
Spam addicted

Post by arniks8 »

Ziemas acainais jau ir :D
tolx
Been thanked: 0

Post by tolx »

Jap, tā viš ir. Brouts, metini, atkal brouts. Un slauki laimes asaras.
Dell/Lenovo/HP portatīvie datori par labām cenām
arniks8
Spam addicted

Post by arniks8 »

Kamēr neiekrāmē grāvī tikmēr pa mersi nav ko rakstīt :naac:

Rudens sākumā iedomājos maf'u patīrīt, nu tāpat vien aiz gara laika. Ievēroju ka trūkst viena skrūve, nodomāju ka mošk atrisināšu fuel trim kļūdu, mhm :lol:

Image

Bikin eļļa un #nofilter sekas :D

Image
Image

iztīrīju ar brake cleaneri, baganā meklēju samorezu, īstā garuma nav, šeibas gan mētājas. Tak nebrauks speciāli meklēt samorezu, lil latviskais praktietis :naac:

Image

Kkad mošk jāuzmaina vakuuma trubas, tjip caurumus neredzēju, pagaidām iztiks :D

Image
Image
Image

Slīpēt gribas, bet ziema vel tālu, šad tad pa slapju mēģināju iekrāmēt. Principā tik braucu un laužu to mersi, vienīgā apkopīte regulārā ir uzliet krāna ūdeni, jo gar galvu tek dēļ galvas blīves, ko nemaz netaisos tā pēc vien mainīt, man pajebaķ :D. Sagaidot pirmo auksto laiku bik noraustījās čuriņa, jo pārtrauca zust un nebija bačokā vietas koncentrāta iegāšanai, bet nu lēnām pa bišķītim pielejot sagāja :naac:. Aizbraucu uz vidzemes ziemeļiem noķert pirmo sniegu, kamēr citur vel lāgā nekas nebija.

Image

Kad vasarā maucu pa elektrotrasi, biju atsitis pannu, kas ir pašā priekšā. Panna ar arku plastmasām tika piestumta tuvāk ratiem un nedaudz skārās pie riepām, biju arī viņu bieži athujarījis braucot par ātru pār guļošajiem. Prasījās beidzot iztaisnot, lai var pa sniegiem atkal saliekt :naac:, IC truba arī iespiesta.

Image
Image
Image

Aizākēju viņču un izvilku

Image

Salāpīju pannu,

Image
Image

before&after

Image
Image

Pienācis pēdējais laiks uznest uz grīdas šrodeku

Image

Tā nu turpināju bezprobļemi zvetēt riņķī. Tad nu beidzot sāka parādīties sniegs nedaudz biezākā kārtā, jau kādu brīdi slīpēju pa pilsētu, vairākas reizes izvairoties no paškām, izdomāju ka varētu mest mieru, lai nav sezonas sākumā jau punkti, bet nu atceļā jau tāpat jāpafrēzē :naac:. Vienā šaurā krustojumā uz kādiem 5-10km/h iemaucu ar aizm. labo disku apmalē :aiwa:, oh well, vismaz piekarei viss ok un riepa vesela un vel tur gaisu, tiku mājās uzmetu zapasku. Riepu pārbortēju uz bleķinieku ko deva līdz pērkot mersi, tur pat pie bortēšanas konstatēju ka no alu diskiem skrūves neder(man par šo bija aizdomas, bet iepriekšējais īpašnieks teica ka alu skrūves derēja uz šiem :susnaks: ), džeks kas montēja paņēma no atvilknes kkādas bmw skrūves, nofleksēja un tiku pie skrūvēm kas der :reeka:

Image

Pa pļavu paārdījos
» Skatīties Youtube

» Skatīties Youtube

» Skatīties Youtube

Atkal sniegs, pēc 777 lucky thirteen veiksmes neatraujoties 6 punktus nolēmu doties slīpēt ārpus pilsētas, noslīpējām jau kādas 2h, sāku jau vest čomus uz mājām līdz pie ~80km/h cienījamā leņķī pazuda pastūzis, vairs stūri nespēju pietiekami ātri pagriezt pārmetienam un atmuguriski ieslīdējam lēzenā grāvī.

Image

Paiet kkādas varbūt 5min domājot ko darīt, redzu ka viens slīpējot tuvojas, tad velviens un vel parādās touaregs

Image

Mersis tiek izvilkts un ja neskaita manu ego, tad nekas nav cietis :lol:

Image

Noslīpējām vel kādas 2h, vel 2x ieslīdēju grāvī. Vienā posmā izmantoju visu ceļa platumu tā ka ledus/sniega klučus ceļmalā dauzīju ar aizm. buferi, reāli praktiski nekādas sekas, es pat mēģināju viņu tā kā nedaudz salauzt, bet nekas nesanāca :reeka: . Nācās braukt pa mājām, jo bija praktiski beigusies degviela, sanāca diezgan pataisnot rokas. Norm patēriņš :D

Image

Nākošajā dienā Rīgā braucot pa guļošajiem un bedrēm uzzināju ka esmu tomēr atrāvis siltumsargu, tā pavizinājos pāris nedēļas alumīnija tamburīna pavadībā kamēr vag dīzelis bija aizņēmis garāžu. Pēc 30s pārdomu izdomāju aizsargu nahrenizēt.

Image

Pannas remonts nedaudz piedilis uz asfalta :naac:

Image

šis vel turās

Image

Atkal prasās iztaisnot :D

Image

Sliekšņa plastmasas arī bik sapistas, sliktākajā gadījumā piepisīšu ar samoreziem atpakaļ 8)

Image
Image

Jau pēc 3x rombo combo grāvju vakara prasījās mainīt klučus, tā kā diski bija pamatīgi norūsējuši veci sūdi, tāpēc pabraukāju ar metāls uz metāla 8) , uz beigām gan sāka psc mesties :D

Image
Image
Image

Sanācis tā uzkarsēt ka virzulim izkususi putekļu gumija, [censored], sapūtu wd40 un iespiedu iekšā :reeka:

Image

iespiest šiem virzuļus gan ērti

Image

Pēc slīpēšanas vismaz kkāda spīdīga darbvirsma ir parādījusies, kad nopirku domāju ka mošk aizmugurē suporti nemaz nešancē :D

Image

lil benzchick

Image

Turpinu lauzt mersi, frēzēt slapju asfaltu pa ceļam uz darbu un braukt bezprobļemi, pienāca tgd februāra aukstuma vilnis kādu nedēļu atpakaļ, sāku braukt uz mājām no darba un kārba pēkšņi sāk gaudot kā kompresors :susnaks: . Kārba piegaudoja jau brīdi, bet salīdzinoši nedaudz. Slēdzās viss normāli gludi, nav problēma mainīt robus, sabijos un aizskrēju uz depo pēc piltuves un 1L ATF kannas, uzlēju bet bez izmaiņām. zemē nekas no kārbas netek, ok vismaz tad eļļa ir. Sāku taisīt kickdownus utt., tjip nekas neizšķīst un viss notiek, nu labi, [censored] ja salūzis, tad salūzīs :naac:
» Skatīties Youtube

Atkal atnāca sniegs, pa asfaltu afigenna slīd, tā kā esmu solo, pēc tādas extras kā dedicated vilcējs izdomāju ka jābrauc kur plata grants, lai nav jādomā kā tikt mājās. Slīpēju pa granti, bet uz 60 ne pārāk slīd, nu ok pabrauks ātrāk, tur diezgan plats maucu 80-100 viss zbis, "iefrēzēs vel šito un tad nometīs ātrumu" :mhm: Pie ~100-110 sāku griezt stūri pa kreisi pārmetienam, bet pakaļa turpināja iet ārā, sapratu ka vienīgā trajektorija ir grāvis kam es ļoti strauji tuvojos, nometu pa bremzēm, mega daudz nobremzēt nesanāca ar ~70-80 ielidoju tādā pļavas veidīgā grāvī, momentāli viss vējstikls pilns ar sniegu un sakaltušu zāli, tačka ar vairākiem pisakiem svaidoties iet uz priekšu un taisnā līnijā pa uzbērumu uzlidoju atpakaļ uz ceļa, man liekas ka visu to ekskursiju nost no ceļa es noturēju kāju uz bremzes :D. To ka esmu uz ceļa es sapratu tikai kad izkāpu no mašīnas. Brīdī kad biju pie pašas malas pie sevis nodomāju "būs pizdā" :emo:

Bildes no nākošās dienas

Image

Pēc nopļautajiem krūmiem, akmeņiem uz zemes un riteņa pēdu iztrūkuma, es kādus 1.5m biju airborne :alkofest:

Image
Image
Image
Image

Man pašam par lielu pārsteigumu auto pieliec un brauc uz priekšu, stūre stāv šķībi un pa risēm svaidās, skaidrs ka pr. piekarē kkas nav, bet lēnām braucu un tiku mājās. No rīta apskatot izrādās ka nav tik slikti kā domāju, pr. buferis saplēsts, nedaudz aizmugures, radiatora atbalsts pamatīgi iedzīts uz iekšu, šķiet ka pr. lab ritenim līks stūres stienis un mošk amortizātors vai augšējais plaukts/svira(nezinu kā saukt) saliekts un jāmaina, sliekšņu plastmasas cietušas atkal, labais miglenieks pazudis/izšķīdis kkur grāvī, izšauts viens gaisa spilvens pr. lab. spārnam kraukšķis nobira ap bufera līniju. Galīgi nav sūdīgi, kādi 50m uz priekšu vai atpakaļ un būtu bijušas krietni nopietnākas sekas gan man, gan auto, iespējams pat ar frontālo pret elektrības stabu vai celmu :emo:

Izvilku radiatora atbalstu un var braukt. Jāsačinī gan priekšējie rati tagad, var jau būt ka pietiek tikai saregulēt savērsumu un sagāzumu :D

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Varēju aizbraukt mājās un šodien arī tikt uz darbu ar acaino. Esmu to teicis diezgan daudz, W210 ir fenomenāli labs, pēc vakardienas notikuma W210 pacēlās vel augstāk manās acīs, es biju ahujā ka vispār pēc tā varēju aizbraukt ar izbīli un aplauztām plastmasām :aleluja:, var jau būt ka tjip nav tik traki un šī man bija pirmā tāda veida pieredze tāpēc uz to reaģēju vairāk nekā vajadzētu, bet brūnas strīpas sajūta bija pavisam noteikti un joprojām ir :emo:
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Man sāk palikt žēl acaino.
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

bleeeeeeeeeeeeeee :susnaks:
howitzer
M30
Been thanked: 1 time

Post by howitzer »

Never lift!
Ahujennijs apdeits. :coconet:
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
RaL

Post by RaL »

neesot, ko rakstīt, neesot, ko rakstīt... :susnaks:

un tad 10 minūšu lasāmviela parādās :D
VuskansDavis

Post by VuskansDavis »

lasīju un rēcu pilnā balsī :yo:
:latvija:
petka17

Post by petka17 »

Normāla ziemas spārīte. Tikai pist un slavēt
Tu daudz, bled, neaizdedz kamēr tu, bled, jebalā nedabūn! ©IzdedzesVīrs#IzdedzesVīrs2017

KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
Rii
Been thanked: 5 times

Post by Rii »

Tas, ka pēc nodomāšanas, ka ir laiks braukt mājās NEVAJAG vēl vienu līkumu, vai vēl vienu dopu, nāk ar pieredzi - vienā plauktiņā ar gudrībām par to, ka nevajag krāmēt pa viaduktu lejā, taisīt vairāk nekā 4 pārmetienus un citu folkloru :D
Par pēkšņi pazudušo stūres pastiprinātāju labs, uzreiz ptsd un jaunības flashbacki, kā ar e39 pie spices ielidoju miskastes konteineros

Man šķiet, ka vajag sasvarīt reduktoru un pist līdz kaut kas mirst
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
petka17

Post by petka17 »

Rii wrote: 18 Feb 2025, 22:03
Man šķiet, ka vajag sasvarīt reduktoru
Viedi vārdi :aleluja:

KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
DjMberg

Post by DjMberg »

Ļoti pareizi secinājumi.

Bmw ir forši, bet MB sniedz vairāk. Principā līdz ar w201 un līdz ar to - daudzsviru pakaļējā tilta kombināciju ar lielu stūres leņķi un komfortablu piekari. Mēs ar čomiem to iesaucām par SPA driftu. 😄

Pie tam strādājoša SLS ir neslikts palīgs, ja iet vaļā pāri "guļošajam" sānslīdē vai grantene trāpās nelīdzenāka, nerunājot nemaz par normālu braukšanu. 😎

Ir bijuši 3x w201, viens no tiem ar rūpnīcas bloķi. Tas bija pasakains! 1x w124 un 1x s124 ar strādājošu SLS.

Tā pat ir 2x E30, 2x E46 un arī ar e91 pakrāmēts palietots ikdienā, lai varētu saprast atšķirību. ✌️
:naac: :latvija: :drive:
Post Reply