tu turpat dziivoV.I.P. wrote:braucu![]()
wrongFox wrote:tu turpat dziivoV.I.P. wrote:braucu![]()
Pa ralli , centiisos paspeet uz visiem , it seviski interesee Pilseetas rallis (buusot vairaaki trampliiniņi)
biezi manu tavu Audi !!!V.I.P. wrote:wrongFox wrote:tu turpat dziivoV.I.P. wrote:braucu![]()
Pa ralli , centiisos paspeet uz visiem , it seviski interesee Pilseetas rallis (buusot vairaaki trampliiniņi)es talsos jau kaadu laiku nedziivoju, tagad pa riigu
gadaas gan tur iekliist pa w/e
Protams, ka nē. Vari meklēt piebraucamo ceļu dopam, piebraukt pie trases. Moška tur jau ir katāma vieta, ja ne, tad pastaigā pa spalvu/pret spalvu un izvēlies. Var braukt arī pirms slēgšanas iekšā, tad ārā tiksi pēc zaļās a/m, tb kad trasi atvērs koplietošanai. Brīva izvēlefeelfree wrote:cik bilete? ka ar piebrauksanu? ja no rita piebrauc tad lidz beigām jagaida?
Labāk nevajag, CP patrulēs pastiprinātifeelfree wrote:ok, paldies pa infu, jatrod kāds kas mani vāķis lai atpakal ceļa nesāku pats rallistu tēlot....
![]()
krāmēt var jau ari ar atļauto atrumu.... joks, es leenam un mierigi!Rihy wrote:Labāk nevajag, CP patrulēs pastiprinātifeelfree wrote:ok, paldies pa infu, jatrod kāds kas mani vāķis lai atpakal ceļa nesāku pats rallistu tēlot....
![]()
practice pa pilseetu jau noteik gandriiz katru 5-dienas/6-dienas vakaruFox wrote:biezi manu tavu Audi !!!
Bet par ralli ...
trenninji pa pilseetu jau notiek