Neko nevarēju atrast caur meklētāju, tad cepu nu jaunu topicu
man autiņam jumtā ir 15cm garš iegriezums, vajag aizlāpīt... pagaidām neesmu vēl gatavs visu jumtu mainīt, bet biju dzirdējis, ka kautkur Jelgavā šujot tos no jauna
varbūt kāds var iedot kādu kontaktu no tā servisa vai arī zin kādu, kas var aizlāpīt esošo caurumu vai info par kādiem remontkomplektiem!?
Danke
Jamie nodarbojas ar mikroautobusu parbuvi. T.i veic visus iespejamos un neiespejamos darbus. ja jauta kurs jelgava ar to nodarbojas, tad vienigais iespejamais kas nak prata ir sis!
visi parejie ir huinjas dzineji!
Burnautas - portaļiškas autoķuņingas
Jā... dzīve dažreiz iesūkā, bet tad es atceros, ka man ir liels loceklis un viss atkal uzlabojas!
Jamie nodarbojas ar mikroautobusu parbuvi. T.i veic visus iespejamos un neiespejamos darbus. ja jauta kurs jelgava ar to nodarbojas, tad vienigais iespejamais kas nak prata ir sis!
visi parejie ir huinjas dzineji!
tas universāls ar ir pilnīga huiņa, tie puikas strādā uz kvantumiem un neies iedziļināties tādā sīkumā
soulfreak wrote:Neko nevarēju atrast caur meklētāju, tad cepu nu jaunu topicu
man autiņam jumtā ir 15cm garš iegriezums, vajag aizlāpīt... pagaidām neesmu vēl gatavs visu jumtu mainīt, bet biju dzirdējis, ka kautkur Jelgavā šujot tos no jauna
varbūt kāds var iedot kādu kontaktu no tā servisa vai arī zin kādu, kas var aizlāpīt esošo caurumu vai info par kādiem remontkomplektiem!?
Danke
Jelgavā autubusu parkā, tas kurš uz Dobeles ielas ir meistars kas nodarbijas ar šito domāju ka viņš tev 100% palīdzēs, vismaz ir pieredze ar viņu
soulfreak wrote:Neko nevarēju atrast caur meklētāju, tad cepu nu jaunu topicu
Danke
Jelgavā autubusu parkā, tas kurš uz Dobeles ielas ir meistars kas nodarbijas ar šito domāju ka viņš tev 100% palīdzēs, vismaz ir pieredze ar viņu
man ar naak praataa shis, ja nemaldos tad pie vinjiem senha suzuki samurai jaunu jumtu shuva. ir ok