pusautomata metinasana

Pastāsti citiem par paveikto, vai paprasi padomu kā un kur to var izdarīt

Moderator: gacciZm

Post Reply
hazaa
Has thanked: 0
Been thanked: 0

pusautomata metinasana

Post by hazaa »

Vai kads kuram ir pusautomats peiejams nevar neduadz piepalidzet un izputeja trubu sametinat vina ir neliela un nonemta.

Milzigs paldies jau ieprieks ;)
sejejs

Re: pusautomata metinasana

Post by sejejs »

Vai ta nu tā tagad ir problēma,ka jājautā forumā? Vēl pie tam noņemta...
V8 Twin Turbo & VS-412
Image
mad_max

Post by mad_max »

runaajot par pusautomaatiem, jeb kempi, vai kaa vinus sauc pareizaa LV valodaa..
taatad doma ir taadi iegaadaaties..
kaads var pastaastiit ko tuvaak?? esu dzirdeejis kad ir 2 veidu.. vieniem vajag skaabekla balonu, bet otriem nevajag, bet tiem vajag spesiaalo stiepli.. par taam cenaam stieples arii nezinu.. kuru tad variantu buutu izdeviigaak lietot? pirkt daargo stiepli, vai leeto drati ar skaabekli kopaa?? un vai ir iespeejams tam aparaatam kuram nevajag skabeklabalonu, pielikt to un darboties ar parasto draati..?? esu arii ko taadu dzirdeejis..
un kaadaa cenaa taads normaals pusautomaats vareetu maxaat? un varbuut kaads var ieteikt veikalu kur ar cenaam ir ok.. mani intresee vienfaaziigais 220w
vai veel kkas buutu jaazin, ja esu nobriedis taadu lietu pirkt??
paldies ieprieks.. :)
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

mad_max wrote:vai veel kkas buutu jaazin, ja esu nobriedis taadu lietu pirkt??
sorry, bet IMHO teu vajadzeetu tureeties taalaak no tehnikas, vismaz liidz pabeigsi pamatskolu... dies' pasarg' skaabeklja balons + 220W metinaashanas pusautomaats...
mad_max

Post by mad_max »

isteniibaa jau esu pabeidzis skolu..
nuu, taks vajag to zilo balonu klaat, a kas?? kkas ne taa??
es ti zinu kad uz taa zilaa balona nevar neko ellainu tureet(ellaini cimdi piem.) jo tad toc dies'pasarg..
iisteniibaa te visi loti labi saprot ko es veelos uzzinaat, tapeec pa teemai luudzu.. :)
EraSeR

Post by EraSeR »

mad_max wrote:isteniibaa jau esu pabeidzis skolu..
nuu, taks vajag to zilo balonu klaat, a kas?? kkas ne taa??
es ti zinu kad uz taa zilaa balona nevar neko ellainu tureet(ellaini cimdi piem.) jo tad toc dies'pasarg..
iisteniibaa te visi loti labi saprot ko es veelos uzzinaat, tapeec pa teemai luudzu.. :)
Argona balonu vajag.
Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink
EraSeR

Post by EraSeR »

mad_max wrote:runaajot par pusautomaatiem, jeb kempi, vai kaa vinus sauc pareizaa LV valodaa..
taatad doma ir taadi iegaadaaties..
kaads var pastaastiit ko tuvaak?? esu dzirdeejis kad ir 2 veidu.. vieniem vajag skaabekla balonu, bet otriem nevajag, bet tiem vajag spesiaalo stiepli.. par taam cenaam stieples arii nezinu.. kuru tad variantu buutu izdeviigaak lietot? pirkt daargo stiepli, vai leeto drati ar skaabekli kopaa?? un vai ir iespeejams tam aparaatam kuram nevajag skabeklabalonu, pielikt to un darboties ar parasto draati..?? esu arii ko taadu dzirdeejis..
un kaadaa cenaa taads normaals pusautomaats vareetu maxaat? un varbuut kaads var ieteikt veikalu kur ar cenaam ir ok.. mani intresee vienfaaziigais 220w
vai veel kkas buutu jaazin, ja esu nobriedis taadu lietu pirkt??
Ņem trīsfāzu, ja negribi čakarēties. Nevajag to dārgo pulverstiepli. Ņem tādu, kas savietojams ar argona balonu, kam ir vismaz kādi 4 metināšanas režīmi. Aizbrauc uz kādu servi un paskaties kas viņiem tur ir vai aizbrauc uz veikalu un pakonsultējies.
Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink
BlondaiZ

Post by BlondaiZ »

jaa puikas "argona" :reeka: taatad ir taa ka darbojos vajadziigajaa sfeeraa(tirgoju veikalaa)... un varu piedaavaat vainu MIGATRONIC vai TELWIN razhojuma aparaatus... un ir vajadziigs vai nu ogjskabaa gaaze vai AGA MIX :wink:
Taa kaa ja ir nepiecieshamiiba PM, iedoshu arii atlaidi taa kaa buusi no burnout.lv :yo:
Image Image
jnk

Post by jnk »

skābekli labāk nemēģini likt, liec agamix 20, būs ok. :)
runājot par aparāta izvēli - nesen tieši sanāca darīšana. sorry, bet telwin entry level modelji nav izdevīgi, par to otru, ko te minēja, gan neko nezinu.
kas telwinam slikti:
alumīnija transformators (un nevajag teikt ka pa to cenu nevar dabūt vara),
drāts padeves mehānisms kā no ķīniešu rotalljlietaam, nav piemērots mūsu klimatiskajiem apstākljiem
nav ts. divfāznieki, kas var paņemt 380 starp 2 fāzēm, ja ir, tad atkal pa dārgo.

ar pulverdrāti var metināt ar visiem pusautomātiem, nomaina tikai polaritāti un galiņus/rullīšus un neliek gāzi.

un taisnība, ka ar pusautomātu var ātri iemācīties pilnīgs duraks metināt :D . pēc 10 minūšu treniņa jau liku virsū izpūtēju.
rust in piece ricing team.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay. Image
mad_max

Post by mad_max »

jnk wrote: un taisnība, ka ar pusautomātu var ātri iemācīties pilnīgs duraks metināt :D . pēc 10 minūšu treniņa jau liku virsū izpūtēju.
tad jau sitaa stelle kaa reiz prieks maniim.. :D
divfāznieki, kas var paņemt 380 starp 2 fāzēm, ja ir, tad atkal pa dārgo.
man ir tikai viena faaze.. :evil:

un kapeec skaabekli labaak nee? ar ko taa agamix20 buus labaaka?
taadad tik daudz skaidrs kad labaak nemt kopaa ar balonu.. tikai neviens iisti nepateica kapeec.. :D
tas ietosanaa ir ekonomiskaaks??

un ja nemsu vien'faaziigo vai tiesaam sanaaks draasanaas ar to aparaatu?? domaats jau takaa nopietni to aparaatu buus lietot, taa diezgan, jo man ir opel.. :twisted:
jnk

Post by jnk »

divfāznieki, kas var paņemt 380 starp 2 fāzēm, ja ir, tad atkal pa dārgo.
man ir tikai viena faaze.. :evil:

un kapeec skaabekli labaak nee? ar ko taa agamix20 buus labaaka?
taadad tik daudz skaidrs kad labaak nemt kopaa ar balonu.. tikai neviens iisti nepateica kapeec.. :D
tas ietosanaa ir ekonomiskaaks??

un ja nemsu vien'faaziigo vai tiesaam sanaaks draasanaas ar to aparaatu?? domaats jau takaa nopietni to aparaatu buus lietot, taa diezgan, jo man ir opel.. :twisted
2 fāznieks parasti maksā kādus 30-40 latus dārgāk un strādā arī uz vienu fāzi.
neesmu mēģinājis ar 220, bet saka, ka dažreiz ir štruntīgāk dēlj nestabilas strāvas, bet metināt var. štruntīgums izpaužas tieši uz plāniem bleķiem, kur visu vajag precīzi.

skābekli neizmanto pusautomāta metināšanai, ar to var tikai uzspridzināties vai metināt ar gāzi. :D
vēl izmanto parastu co2, bet tas iziet vairāk un metinas sūdīgāk un parasti ir gost balonos, kas ir neparocīgi.

ā, un par tām 10 minūtēm - instrukciju gan pirmstam vajag izlasīt, tur ir 4 punkti, kas kuros gadījumos jāpieregulē.
rust in piece ricing team.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay. Image
kalnins

Post by kalnins »

nu nezinu man tagad ir kemps par 1500ls un esmuapmierinaats!
iepriekš bija kk uudris(ķip latvijaa taisiita) un bija baigaa kaka!
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
mad_max

Post by mad_max »

kalnins wrote:nu nezinu man tagad ir kemps par 1500ls un esmuapmierinaats!
iepriekš bija kk uudris(ķip latvijaa taisiita) un bija baigaa kaka!
nu ja man buutu kemps pa pusotru stuku, es buutu vairaak kaa apmierinaats.. :D
da taatu naudu es nekad neizdosu par kempu.. doma bij liidz 300ls kko praatiigu dabuut.. :oops:
Post Reply