Šālēm aizsūti eļļu uz analīzēm, tad arī redzēs vai ir slikti vai nē. Bet vispār m57 pie 300k km nevajadzētu būt problēmām ar šālēm ja eļļas ir mainītas. N57 ir tie kam šāles mēdz padoties. Par ķēdi, ja tas ir pēc 2007 gada alumīnija bloks, tad ķēdei ir vērts pievērst uzmanību, ja čuguna bloks, tad ķēdes bez bēdu iet arī pus miljonu.
Sprauslas, var apskatīt korekcijas bet tas arī viss, ja gribas ko vairāk uzzināt, tad sprauslas ir jāņem ārā un jāsūta uz stenda pārbaudīt.
Meistari/servisi u.c. noderīgi kantori.
Moderator: gacciZm
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Meistari/servisi u.c. noderīgi kantori.
Vlasovs, RSAWorkshop, BimmerWSttd wrote: ↑13 Dec 2024, 00:06Ir divi varianti - vainu jebkurš serviss vai neviens. es negribu vnk random servisā dot auto, kur visdrīzākais nezinās pat to, ka torque specs un sekvences atšķirās starp m57 variantiem utml. Gribu vispārīgu pārbaudi veikt. Nekas nav beigts, bet 300k km ir un jādomā mainīt ķēdi, sprauslas un visdrīzākais šāles, bet gribu saprast cik drīz to plānot.
Dzinējs, protams, vienkāršs un jebkurš serviss toerētisku varētu salabot, bet LV tik daudz dalbajobu servisu, ka meklēju kādu relatīvi uzticamu un ar pieredzi vairāk kā riepu montēšanā.
Bet vispār kāpēc ir jaiztiek kaut kas, kas strādā?
Ķēdes, varbūt var uzmainīt, bet pārējais izklausās pēc ņehuj darīt.
Vai arī tev ņehuj darīt un tu atkal meklē vietu tukšai diskusijai.
Paldies par ieteikumiem.Martinss wrote: ↑13 Dec 2024, 11:01Vlasovs, RSAWorkshop, BimmerWSttd wrote: ↑13 Dec 2024, 00:06Ir divi varianti - vainu jebkurš serviss vai neviens. es negribu vnk random servisā dot auto, kur visdrīzākais nezinās pat to, ka torque specs un sekvences atšķirās starp m57 variantiem utml. Gribu vispārīgu pārbaudi veikt. Nekas nav beigts, bet 300k km ir un jādomā mainīt ķēdi, sprauslas un visdrīzākais šāles, bet gribu saprast cik drīz to plānot.
Dzinējs, protams, vienkāršs un jebkurš serviss toerētisku varētu salabot, bet LV tik daudz dalbajobu servisu, ka meklēju kādu relatīvi uzticamu un ar pieredzi vairāk kā riepu montēšanā.
Bet vispār kāpēc ir jaiztiek kaut kas, kas strādā?
Ķēdes, varbūt var uzmainīt, bet pārējais izklausās pēc ņehuj darīt.
Vai arī tev ņehuj darīt un tu atkal meklē vietu tukšai diskusijai.
Jāaiztiek(vai vismaz jāpārliecinās), jo ir paranoja - gribu pārliecināties par visu, pirms uzticos auto. Piemēram, plānoju braukt uz Franciju vasarā. Negribu pēc Vāciajs bāņiem Francijā sākt dzirdēt dīvainas skaņas un tad domāt kā tikt mājās..
Es saprotu, ka lielākā daļa cilvēku brauc līdz kaut kas saplīst un tad labo. Es cenšos vienmēr laicīgi visu nomainīt, lai netiek līdz tam punktam. Līdz šim, šī stratēģija nav pievīlusi. Dārgi, bet nav bijušas problēmas.
EDIT: servisa meklējumi arī ir tam, ka gribu nomainīt savam F20 ķēdi kaut kad (arī - paranoja, bet pie 210k noteikti vajag jaunu), bet pats čakarēties nedēļiu negribu, bet nevienam servisam pa taisno neuzticos. Un Rīga man ir optimāla vieta, kur atrast labu servisu, jo tad es varu aizvest auto kad lidoju lasīt dateles.
- GG.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Noperc roadside assistance un celojuma apdrosinasanu. Pat ja saluzis, vismaz bus jautrak un stasts ko atcereties vecumdienas, nevis taisit ellas analizes dizelim, lai vinam uzticetos
- petka17
- Been thanked: 4 times
Galvenais ir nemīzt
Tu daudz, bled, neaizdedz kamēr tu, bled, jebalā nedabūn! ©IzdedzesVīrs#IzdedzesVīrs2017
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
Toyota Celica GT4 2.0T 4x4
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
Toyota Celica GT4 2.0T 4x4
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
- Rii
- Been thanked: 5 times
Iesakiet vīrus, kas prot gandrīz pusjaunus MB. W203 clc nestrādā atslēgas pults un radio antena. Interneta diagnostiku un pieredzes izmēģināju, joprojām nav dzīvības pazīmju, tādēļ tagad vajadzētu, lai pieslēdzas kāds, kuram ir smadzenes
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Family Garage
Stars MB
Un tad vēl ir tas Lāčplēša ielas pagalmā, posmā starp Avotu un Satekles
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Lāčplēša 77/79b, ja nemaldos. Kaut kur te arī var atrast numuru. Diemžēl man vairs nav. Iepriekš dzinu tikai pie viņiem