Par bmw e36 atsperēm!
Moderator: gacciZm
Par bmw e36 atsperēm!
Buutu ļoti pateiciigs ja kaads spečuks vareetu mani apgaismot par seedinaataam atspereem!
Taisos savu sedanu nosseedinaa bet nezinu kaadas atsperes likt!
Vinas esot dažaadaas kraasaas(sarkanas, zilas, dzeltenas), ar ko vinas atsķiras! Tā kraasa izsaka tikai garumu, vai arii cietiibu! Kaa lai es zinu kaadas man vajag! Negribas lai man vins galiigi pa zemi velkas, bet kautko zemaaku vajag! Varbuut kaads var piedaavaat kautko sakariigu!
Paldies par info jav iepriekš!
Taisos savu sedanu nosseedinaa bet nezinu kaadas atsperes likt!
Vinas esot dažaadaas kraasaas(sarkanas, zilas, dzeltenas), ar ko vinas atsķiras! Tā kraasa izsaka tikai garumu, vai arii cietiibu! Kaa lai es zinu kaadas man vajag! Negribas lai man vins galiigi pa zemi velkas, bet kautko zemaaku vajag! Varbuut kaads var piedaavaat kautko sakariigu!
Paldies par info jav iepriekš!
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
BMW 530d ikdienai!
Smilšu strūklu!
22466286
Atsperes pēc kaut kādām krāsām mērīt ir diezgan stulbi un tas neko neliecina. Piemēram Weitec ir atsperes ar ļoti minimālu sēdinājumu (pašam stāv uz e36) un arī ar gludekļa sēdinājumu, bet visas ir zaļas, jo tā ir firmas zīme.
Viss atkarīgs kādas pasūta.
Ja pērk lietotas, tad pēc kodiem, kas uz atsperēm var netā atrast info par to cik sēdinātas un kam domātas.
Ja interesē varu palīdzēt sagādāt atsperes - PM.

Viss atkarīgs kādas pasūta.
Ja pērk lietotas, tad pēc kodiem, kas uz atsperēm var netā atrast info par to cik sēdinātas un kam domātas.
Ja interesē varu palīdzēt sagādāt atsperes - PM.

Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
- sciroco
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Katram ir savs, vienam -3o jau ir pa zemu, citam kamer cerkociņ kastei var parbraukt ir jeepEsEgons wrote:a cik -mm vajag lai ikdienai buutu ok, un izstiitos biš zemaaks?

Domaju ka skataties dzheki i-neta fočenes un spriediet, kads izskats Jums tīk, un tad jau vnk bus jaiemacas braukt pa mūsu ceļiem ar to kas ir

за рулем Ветра с дыркой в кармане
(c) не помню

- takeshi
es nopirku zilas man uz e36 stav tiri normali itka teica 6cm nezinu varbut jau nosedaas! nau parak cietas un mikstas patikami braukt, un labs izskats! ja masino nosedina tad zini ka brauksi 100%uzmanigak un izvelesies labakus celus!
es piemeram dazas dzelzcela parbrauktuves nevaru parbrauks jo masina keraas! 

Nu man laikas ka vajag tos 45mm vai kautkaa taa!
nu takesii esmu redzeejis taveejo dzivee man jav nu liekas ka vins ir biku pa zemu! Bet tas jav man subjektiivais viedoklis!
nu takesii esmu redzeejis taveejo dzivee man jav nu liekas ka vins ir biku pa zemu! Bet tas jav man subjektiivais viedoklis!

BMW 530d ikdienai!
Smilšu strūklu!
22466286
BMW 530d ikdienai!
Smilšu strūklu!
22466286
- takeshi
Re:
nu zems ir bet ikdiena braukat var!kalnins wrote:Nu man laikas ka vajag tos 45mm vai kautkaa taa!

- sarkans
Re: Re:
Un gaidiit kad amiiši nosprāgs... atkārtoju vēl vienu reizi- uz standarta amortizatoriem var likt atsperes ar maksimums -40 mm sēdinajumu.takeshi wrote:nu zems ir bet ikdiena braukat var!kalnins wrote:Nu man laikas ka vajag tos 45mm vai kautkaa taa!
nu takesii esmu redzeejis taveejo dzivee man jav nu liekas ka vins ir biku pa zemu! Bet tas jav man subjektiivais viedoklis!(uzmanigi)
Kā arii pirms tam cilvēki te teica ka pēc sēdinātas atsperes krāsas var ~noteikt tikai ražotāju, jo atsperes krāsai nav nekāda sakara ar tehniskajām specifikācijām.
sarkans wrote:Un gaidiit kad amiiši nosprāgs... atkārtoju vēl vienu reizi- uz standarta amortizatoriem var likt atsperes ar maksimums -40 mm sēdinajumu.takeshi wrote:nu zems ir bet ikdiena braukat var!kalnins wrote:Nu man laikas ka vajag tos 45mm vai kautkaa taa!
nu takesii esmu redzeejis taveejo dzivee man jav nu liekas ka vins ir biku pa zemu! Bet tas jav man subjektiivais viedoklis!(uzmanigi)
Kā arii pirms tam cilvēki te teica ka pēc sēdinātas atsperes krāsas var ~noteikt tikai ražotāju, jo atsperes krāsai nav nekāda sakara ar tehniskajām specifikācijām.
nu veciit par kraasaam tu aizshaavi galiigi garaaam

End Credits
pavaars wrote:sarkans wrote:Un gaidiit kad amiiši nosprāgs... atkārtoju vēl vienu reizi- uz standarta amortizatoriem var likt atsperes ar maksimums -40 mm sēdinajumu.takeshi wrote:nu zems ir bet ikdiena braukat var!kalnins wrote:Nu man laikas ka vajag tos 45mm vai kautkaa taa!
nu veciit par kraasaam tu aizshaavi galiigi garaaam

*Money talks, bullshit walks, that is how life goes.*
- takeshi
katrai firmai krasas var sakrist bet sedinajums but pavisam savadaks!Dionez wrote:Nu tad uz priekšu, paskaidropavaars wrote: nu veciit par kraasaam tu aizshaavi galiigi garaaam

- sarkans
Nobraukti 3 gadi un ~60 000 km gan amiiši dziivi gan atsperes.takeshi wrote:katrai firmai krasas var sakrist bet sedinajums but pavisam savadaks!Dionez wrote:Nu tad uz priekšu, paskaidropavaars wrote: nu veciit par kraasaam tu aizshaavi galiigi garaaamar tadam atsperem -40mm arii tie amisi izbeigsies bisku velak tikai! un ja tu gribi lai tev nekas masinai nebojajas tad pardod vinu!
Par krāsām runājot es jau teicu, nu piemēram kislotna zaļās ir tikai Weitec...
- takeshi
Re: Par bmw e36 atsperēm!
kautkur var nopirkt atsperes atseviski man vaig tikai aizmuguree un gribetos pietiekami nosedinat varbut kads tirgo labi sedinatas atsperes prieks e36 sedana! jaut ko nozime 60/30 ko tas 3o nozimee!? paldies?

nu tas nozīmē pakaļā 60mm seedinaajums un priekšā 30mm!\
nu kad savam mekleeju tad atsevišķi nevareeja atrast! :neka:
BMW 530d ikdienai!
Smilšu strūklu!
22466286
BMW 530d ikdienai!
Smilšu strūklu!
22466286
- takeshi
man gan ta liekas ka man prieksa ir 60 un aizmuguree 0 jo tas atsperes ir no pikapa! eu a kur tu pirki tas atsperes!kalnins wrote:nu tas nozīmē pakaļā 60mm seedinaajums un priekšā 30mm!\

- Archuks
- BMW
60/30 nozīmē, ka 60 mm sēdinājums priekšā, bet 30 mm aizmugurē
Man ir jaunas H&R priekš 6-cilindru E36 (no 06.92) pa 90 Ls! Jaunas no Vācijas maksā 110+ Ls 

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

nu es savējaas pirku kaimiņos pie marihuana! 

BMW 530d ikdienai!
Smilšu strūklu!
22466286
BMW 530d ikdienai!
Smilšu strūklu!
22466286