e36 airbags
Moderator: gacciZm
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: e36 airbags
Pameklē pie pēdējiem topikiem, kur psih-arno mainīja stūri - jamam tā pati problēma. Atrisinājums - tas ko DeeCee ieteica.
Tam nav nekāda sakara ar akumulatora atvienošanu.Aigarz` wrote:nu visiem laikam liikas rokas un klemi nemāk atvienot pirms airbag atvienošanas
Lampiņa deg tāpēc, ka maiņas procesa laikā tika pagriezta aizdedzes atslēga. Es, piemēram, to izdarīju tāpēc, ka ar izņemtu airbagu braucu uz riepu servisu, jo nevarēju atskrūvēt centrālo stūres skrūvi.
Lampiņu var nodzēst auto pieslēdzot pie attiecīga kompja.
Vari uzzvanīt bmw kompju specam Ģirtam - 29518457. Man nodzēsa 5min laikā.

Last edited by psih-arno on 26 May 2008, 11:44, edited 1 time in total.
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Paldiespsih-arno wrote:Tam nav nekāda sakara ar akumulatora atvienošanu.Aigarz` wrote:nu visiem laikam liikas rokas un klemi nemāk atvienot pirms airbag atvienošanas
Lampiņa deg tāpēc, ka maiņas procesa laikā tika pagriezta aizdedzes atslēga. Es, piemēram, to izdarīju tāpēc, ka ar izņemtu airbagu braucu uz riepu servisu, jo nevarēju atskrūvēt centrālo stūres skrūvi.
Lampiņu var nodzēst auto pieslēdzot pie attiecīga kompja.
Vari uzzvanīt bmw kopmpju specam Ģirtam - 29518457. Man nodzēsa 5min laikā.
- ingars
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Es tev varu pateikt ka tikt vala no tas spuldzites.
Vakara kad atbrauc majas nonem akim + klemmi uz visu nakti. No rita uzliksi un ja viss ir ok tad airbag lampinai ur janodziest.
Vakara kad atbrauc majas nonem akim + klemmi uz visu nakti. No rita uzliksi un ja viss ir ok tad airbag lampinai ur janodziest.
mk1 1984 cabrio 2,0 2E +automatic
AUTO REMONTS
VAG COM diagnostika
metinasanas darbi
mezaparks 28879160
AUTO REMONTS
VAG COM diagnostika
metinasanas darbi
mezaparks 28879160