Ch: 320i e30

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Ch.
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Ch: BMW 320i e30

Post by Ch. »

Nea, OEM ar rižiku. :) Čalim panesies tagad uz OEM. Hallo nakti arī raus ārā un meklē labas prefl lampas. :]
Sodit slidgultnus uz spiediena
ttd
Spam addicted
Been thanked: 0

Post by ttd »

Ch. wrote:Nea, OEM ar rižiku. :) Čalim panesies tagad uz OEM. Hallo nakti arī raus ārā un meklē labas prefl lampas. :]
gl ar to lol

Bet neizskatās tik traki ar to rūsu. Protams, ka ir kapi, bet ar šo te visu slimo 85% LV e30. :hvz: Visas tās pašas vietas. Un es to visu esmu darijis kādas 3 reizes. :emo:

Anyway - keep up the good work. 8) Un ceru, ka izvizināsi kādreiz ar m10b18. 8)
Edmunds
Sliktdibenis

Post by Edmunds »

ttd wrote:
Ch. wrote:Nea, OEM ar rižiku. :) Čalim panesies tagad uz OEM. Hallo nakti arī raus ārā un meklē labas prefl lampas. :]
gl ar to lol

Bet neizskatās tik traki ar to rūsu. Protams, ka ir kapi, bet ar šo te visu slimo 85% LV e30. :hvz: Visas tās pašas vietas. Un es to visu esmu darijis kādas 3 reizes. :emo:

Anyway - keep up the good work. 8) Un ceru, ka izvizināsi kādreiz ar m10b18. 8)
Kad Tu esi kko metinājis? Tu tak biji tas, kurš ar norobežojošo lentu aplīmēja tricāru, ne? :coconet:

Če ir vecis! Labākais šajā stāstā ir tas, ka ne tikai runā/sapņo bet arī dara!
Es gan tavā vietā atkratītos no visām misenēm, atstātu balto kā vasaras auto un paņemtu kko svaigu, piemēram e92 ikdienai! :cool:
Ch.

Post by Ch. »

Esmu par to domājis, bet neesmu drošs vai e90/e92 problēmas ir tas, ko vēlos. :shura: Kkad, kad būs labāka finansiāla situācija būs jāieķer 130i/135i/330i/335i. Bet pagaidām e46 lieliski pilda ikdienas auto funkcijas. Foršs, svaigs, ērts.. :)
Rekords

Post by Rekords »

To stūri pa 10e iecēli?
Es te neesmu
Ch.

Post by Ch. »

Nope. :)
O.z

Post by O.z »

15€?
Volfsburgs
Been thanked: 5 times

Post by Volfsburgs »

5€?
Image
Micuks

Post by Micuks »

Jums noteikti jāsajāj visi topiki??? gribi zināt raksti privāti!

Ch tēmas vienmēr interesantas :)
psih-arno

Post by psih-arno »

Visu cieņu. Es nebūtu uzņēmies mocīties ar e30 rūsas perēkli tik nopietni.
Priekš, ka būs vēl viens topiks, kuram atkal pasekot līdzi :)
Image
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Ch.

Post by Ch. »

psih-arno wrote:Visu cieņu. Es nebūtu uzņēmies mocīties ar e30 rūsas perēkli tik nopietni.
Priekš, ka būs vēl viens topiks, kuram atkal pasekot līdzi :)
No sākuma jau bija doma tikai tā pielāpīt, lai skati var iziet, bet tur visam bija pārāk lieli kapi, lai atstātu. Parasti viss sākās tā, ka ieraudzījām, ka mastika kkur uzburbusi. Bish ar skruģi paskrubinot, mastiku, atklājās ka apakšā ir 3x3mm caurumiņš. Un biš ar skruģi pakasot to caurumiņu atklājās, ka patiesībā tur ir 5x10cm caurums. Izgriežot sapuvušo bleķi, lai vispār kko varētu piemetināt, atklājās, ka beigās sanāk 10x20cm liels gabals. utt :shura: Un tādā veidā pa lielam urķējies kur gribi - visur kkas apakšā atklājās. :susnaks: Bet nu neko. Tagad, kad tas būs izdarīts, varēs vēl pāris gadus maukt bez bēdu.
Prasās vienīgi aizmugurē arkas samainīt, jo tur arī kāds ir uzdarbojis ar špakteli, bet nu pagaidām tur viss ir within limits priekš skates. Nākamajā ziemā samainīšu, ja auto vēl būs tik ilgi. Šogad negribas krāsot virsbūvi. :shura:
smash

Post by smash »

ziemas misene lēnām pārvēršas par vasaras miseni :D
Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Rekords

Post by Rekords »

Domāju ka Tu biji tas kas nocēla man to stūri :D

Un ļoti labi, ka cel augšā, jebkurā gadījumā ir vērts celt ieguldīt e30
es vismaz tā domāju :aiwa:
Es te neesmu
Edmunds
Sliktdibenis

Post by Edmunds »

Rekords wrote:Domāju ka Tu biji tas kas nocēla man to stūri :D

Mašīnā naudu neiegulda, mašīnā naudu tērē.(c)kkas no powera
Ch.

Post by Ch. »

Rekords wrote:Domāju ka Tu biji tas kas nocēla man to stūri :D

Nēnē, Autovietā pirku čupiņu ar visādiem štruntiem un stūre bija viens no viņiem. :)

Nuu. Finansiāli izdevīgāk drošivien būtu bijis pārdot visu, kas pārdodams un bundžu atdot lūžņos, bet nu.. :D Katrā ziņā gandrīz jebkuru citu auto tādā stāvoklī būtu nodevis tolmetā :shura:
Ch.

Post by Ch. »

Jesus, skate izvērtās par interesantu piedzīvojumu. :D

Stāsts pa lielam tāds pats kā ar balto - nobraucu no pacēlāja un pa taisno uz skati, līdz ar to tas arī bija pirmais testdraivs.

Bija interesanti - likās ka bremžu nav, salonā kkas grab (sajūta, it kā tumbas caurumā pie kājām būtu iekritis skrūvgriezis :shura:), reduktors gaudo tā ka pie 50km/h jāpaceļ balss, lai sarunātos, izpūtējs sitās pret kuzavu utt. :emo:
Skatē stāvot rindā pamanījos beņķim izraut atzveltni, tā ka tā atdalījās no pārējā krēsla korpusa un secināt to, ka esmu aizmirsis pieskrūvēt saules sardziņus salonā. Atbrauca ER. un spriedām par to cik divnieki būs līdz atvērās vārti un bija jāmauc iekšā.

Patrāpījās ļoti sakarīgs inspektors, un ierēca par to, ka ar tādu klasiku jābrauc uz VS un teica, ka tolmetā ņem arī bez skates. :emo: :reeka:
Jau pašā sākumā atklājās tas, ka aizmugurē miglinieks deg tikai pasažiera pusē. Pēctam, skatoties gaismas, secināja, ka tipa pa zemu. Taaaad nevarēja atrast VINu - man arī uznāca kkāds blackouts, apstulbu un skatos tur kur jābūt numuram un neredzu viņu. :reeka: Beigās tomēr sapratu, ka vnk sakaltušu dubļu kārta bija pa virsu.
Tālāk, nākamais punkts par ko man visvairāk bija bail - bremžu stends. :D Braucot uz skati likās, ka bremžu gandrīz vispār nav un kad ņem, tad ņem viens ritenis, bet stends uzrādīja (gandrīz) lieliskus rādījumus (skatīt zemāk) :] Hvz, laikam braucot uz skati viss ieksutējās un diski notīrījās. :D
Tad uzdzina uz pacēlāja - diezgan ilgi kratīja bet neko neatrada. Inspektors vēl izteica atzinību par to, ka viss smuki sakopts :] Taad, taisījās jau laist lejā, kad izkrita tipa atkārtotā parbaude, kad maiņas vecākais pārbauda vēlreiz. Likās, ka nu vsjo, toch kkas būs, bet nē, atkal nekā. :] Pārspraudu miglinieka lampiņu no pasažiera puses uz šofera pusi un izbraucu no ar dzelteno uzlīmi logā un atļauju piedalīties satiksmē līdz 15.03.2016. :] :] :] :]

Vērtējums sekojošs:
Image

Un te instasnaps:
Image

Karoch jā, gerai stovis, top zustand utt. :] :shura:

Bet ja nopietni, esmu pārsteigts, ka skati izgāju. :D Bet nu neko. Jāizdomā jēdzīgāks risinājums izpūtējam, jāsamaina reduktors un jāķerās pie tjūūūūūninga. :shura:

Ja neņem vērā visus iepriekš pieminētos defektus, auto braucās tīri labi. Par cik motors ir ļooooti dzīvs, auto priekš m10 kustās vairāk nekā labi, un tā kā reduktors tulīt izbeigsies un uzvedās kā bloķis, slīpi salikt absolūti nekādu problēmu. Arī saules uztīna brīvi - ScoobyFresh liecinieks. :shura:
kars

Post by kars »

Image
Кто разбирается тот разбирается...
kriss.r

Post by kriss.r »

nice :cool:
SpaceCowboy

Post by SpaceCowboy »

Tik tiešām ar šo griezām saulītes, biju tur, sēdēju blakus :] Sākot kustību no luksafora spolē nemetot sajūgu.. Man likās, ka Ch. pa ātro ielika ko jaudīgāku. :mhmmm: Atvērot haubi biju šokā, tik tiešām m10 :naac: Vnk dzīvs motors labā stāvoklī + OEM bloķis :shura: :shura: :shura:
Šī "misene" Man patīk, sekošu līdzi tofikam! :]
Saleens

Post by Saleens »

Braucot uz skati nebija sajūta-
Image

? :D

Vajadzēs sekot līdzi topikam.
Image
Locked