Buča Ford Fiesta XR2 RS 1800
Re: Buča Ford Fiesta XR2 RS 1800
Esmu atgriezies no garāžas un rezultāts patīkams. Nedaudz pielabota instalācija (pravotka), saliktas jaunas degvielas šļauciņas uz 8mm un piešķilta dziesmā! Skaņa spēcīga, bet pie brīvgaitas vajadzēs GintaK piestrādāt, bet tas jau uz stenda!! pašreiz baigi bagātīgs maisījums un vienā mirklī garāža pilna ar atgāzēm! Prieks kur tu rodies. Rīt jāuzliek pāris slēdžu salonā organizētā bariņā vienuviet, lai ir pa ķērienam. Jāpievelk tahometra vads, lai apgriezieni redzami panelī un japielodē vads priekš shift light lampiņas. Kā arī Launch control poga jāpievelk uz ātrumkloķi.
Tagat jauzsāk saruna ar GintuK un japrecizē datums par regulēšanos.
Tagat jauzsāk saruna ar GintuK un japrecizē datums par regulēšanos.
Šovakar sakrāmēts bagāžnieks un salieta degviela pa kannām un atdzīta uz sētu no garāžas, jo rīt no rīta uz Jelgavu regulēt!! tad jau manīs, kas un kā! Bija doma izmēģināt divus ieplūdniekus standarta un pašreiz esošo, bet paliksim pie esošā Hondas, jo ar veco nelielas problēmas!!
Gaidam rezultātus un ta jau manīs, kas tur būs sanācis ar šo nelielo uzlabojumu!
Gaidam rezultātus un ta jau manīs, kas tur būs sanācis ar šo nelielo uzlabojumu!
- Puperdupers
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Gaidam labus rezultātus 
VW Golf2 Zetec 2.0 16V FWD sport
BMW 730D e38
BMW 730D e38
Labvakar. Šodien no 13:00 - 16:00 pavadīts Jelgavā un rezultāts patīkams. Ir labāk kā bija un galu arī izlīdzinājām, līdz ar ko varēšu tālāk griezt. Būs jānobeidz tās droseles, ko ieplānoju, lai vēl labāku galu dabūtu! Pēc Jelgavas stenda rādījumiem 133Hp un 151Nm pie svara 960kg, cik tas ir dabā spriežiet paši! bet GintaK aprēķins ap 160Hp un 181Nm, bet bija 142Hp un 184Nm.
P.s. varbūt, kāds ir kas ir salīdzinājis Jelgavas stendu ar piemēram stendu pie "Rolis" boshā?
Manuprāt ar tiem minimāliem ieguldījumiem +15Hp ir ļoti labi. Esmu ļoti apmierināts!
2. un 3. Maijs Igaunija, Haapsalu parādīs cik liels ir ieguvums...
P.s. varbūt, kāds ir kas ir salīdzinājis Jelgavas stendu ar piemēram stendu pie "Rolis" boshā?
Manuprāt ar tiem minimāliem ieguldījumiem +15Hp ir ļoti labi. Esmu ļoti apmierināts!
2. un 3. Maijs Igaunija, Haapsalu parādīs cik liels ir ieguvums...
- Puperdupers
- Been thanked: 0
Ir laps
Es ar nepacietību gaidu savu dabūt uz stenda 
VW Golf2 Zetec 2.0 16V FWD sport
BMW 730D e38
BMW 730D e38
Jā šis regulējums palika ar Honda CRV 2.0 ieplūdes kolektoru!!
Par to Igauniju, viss būs pieejams edra mājas lapā.
Par to Igauniju, viss būs pieejams edra mājas lapā.
- Attachments
-
- 1898218_689087294547212_7186956448608332727_n.jpg (34.75 KiB) Viewed 9641 times
- Volfsburgs
- Been thanked: 5 times
Nu un aizvakar aizmetināju, kapotam to caurumu un nahrinizēju gaisa tvērēju. Uz ātro uzmesta špaktele un lielos vilcienos uzslīpēta, pēc kā tika sagruntēts un ar smilšpapīru savilktas švīkas, lai nebūtu tā, ka vienā vietā ķipa sasēdies - bet nu viss būs sasēdies. Kā arī krāsa tika samaisīta no pieejamām, kas tika sakasīta pa trauciņiem no citiem klientiem pārpalikums!
Šodien no stūra tika izvilkts 1.6 turbo no xr3 ,kurš bija noaudzis ar putekļiem. Un nolemts par pārlasīšanu.Tad arī ķēros klāt un pilnībā izjaucu. Plus uz beigām nostrūkloju kartera vāku. Smiltis arī bija aizķērušās kāda saujiņa un kaut kad sen atpakaļ biju pircis pistoli. Rezultāts bildēs.
Plāni ir ielikt sarkanajā mk2 ar normālām sprauslām un iespējams 1.8 16v vadību, kas man plauktā mētājas.
Plāni ir ielikt sarkanajā mk2 ar normālām sprauslām un iespējams 1.8 16v vadību, kas man plauktā mētājas.