Bet ganjau braukšu, baigi gribās.
BURNOUT.LV 12. jubilejas IZBRAUCIENS [23. maijā, 2015. gadā]
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
- Martinss
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: BURNOUT.LV 12. jubilejas IZBRAUCIENS [23. maijā, 2015. g
Džeki, ir palikusi mazliet vairāk kā nedēļa, vajadzētu tā kā sākt maksāt, lai orgiem nav atkal jāņem no savas kabatas. Paldies tiem, kas jau ir samaksājuši.
Pirmajā postā skaidri un gaiši rakstīts, ka maksāt droši var arī pasākuma dienāMartinss wrote:Džeki, ir palikusi mazliet vairāk kā nedēļa, vajadzētu tā kā sākt maksāt, lai orgiem nav atkal jāņem no savas kabatas. Paldies tiem, kas jau ir samaksājuši.
Šo problēmu ļoti labi atceros, tāpēc vajadzēja jau iepriekš precizēt un atlikt laicīgāku deadline'u, nevis tagad īgni ar koku bakstīt
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
Chill, var maksāt arī uz vietas, nekāda stresa. Vienkārši tie, kuri var samaksāt ātrāk, laipni velkomēti 
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

- Martinss
Neviens jau nebaksta, es vienkārši apskatījos cik ir samaksājuši vēl pēc Arčuka posta, tāpēc ierakstīju klāt.Fretka wrote:Pirmajā postā skaidri un gaiši rakstīts, ka maksāt droši var arī pasākuma dienāMartinss wrote:Džeki, ir palikusi mazliet vairāk kā nedēļa, vajadzētu tā kā sākt maksāt, lai orgiem nav atkal jāņem no savas kabatas. Paldies tiem, kas jau ir samaksājuši.
Šo problēmu ļoti labi atceros, tāpēc vajadzēja jau iepriekš precizēt un atlikt laicīgāku deadline'u, nevis tagad īgni ar koku bakstīt
- semigallss
- Spam addicted
zināšu vai braucu laikam tikai dienu iepriekš.. maksāšu uz vietas 
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
- Puperdupers
Prognozes piepildījās, uz izbraucienu nebūšu
Vakarā, pēc gonkas ganjau domās būšu ar jums un pacelšu kādu glāzi uz burnouta veselību 
VW Golf2 Zetec 2.0 16V FWD sport
BMW 730D e38
BMW 730D e38
- Black President
- Spam addicted
Ja kads grib atmazonu varam sabidit.Mans sierrs + CP = min 80 eur sods = PROFIT
R56 JCW
- Foxijs
Tak nemiiz Zora, brauc ar mums
vienīgi es pats nezinu ar ko braukšu 
aga, jāsip izpraucienā
man drots pilns un šodien likās, ka vispār ļurbo izbeidzās, tomēr nē. gan jau trijniekos
man drots pilns un šodien likās, ka vispār ļurbo izbeidzās, tomēr nē. gan jau trijniekos
es jau taisos braukt, bet vnk negribu maksāt, jo var sanākt ka mans drots kā parasti noplīst kkā, un tad 20 eināri pa pipeļiem, tapēc maksāsu pasākuma dienā 
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
- Martinss
No cilvēka, maksā tikai džeki, meitenēm/sievietēm bezmaksas.
- Archuks
- BMW
Pirmkārt, neliels atgādinājums visiem par to, ka jau šo sestdien (23. maijs) mums notiks BURNOUT.LV 12. JUBILEJAS IZBRAUCIENS
Otrkārt, par pulcēšanos pie tirdzniecības centra "Azur":
1) ierašanās tirdzniecības centra stāvlaukumā būtu ļoti vēlama jau uz 9:00 (drīkst arī, protams, agrāk, pats būšu jau no 8:30)
2) kad ierodamies, uzmeklējam, lūdzu, mani, lai samaksātu par izbraucienu, kā arī pieteiktos "333" trases braucienam (man būs saraksts, kurā atzīmēšu gan samaksājušos, gan trasē braucējus, jo ar vienu auto, protams, var braukt vairāki cilvēki)
3) strikti 9:20 mēs izbraucam no "Azur". Neviens netiks gaidīts, jo mums vajadzētu 9:45 būt trasē, lai neizniekotu laiku un 10:00 arī pirmie auto varētu doties trasē. Tā kā pēc mums ir jau kaut kādi kartingi, tad laiks mums trasē dots tieši līdz 11:00.
4) "333" trasē (pirms braukšanas) novadīsim īsu sapulci, lai izstāstītu kur un kā brauksim.
5) ja nu gadījumā kāds nokavē pulcēšanos pie "Azur", tad var pa taisno doties uz "333". Bet vēlams tomēr būt laikā, lai nav pēc tam tā, ka kāds nav paspējis izbraukt pa trasi u.tml.
Ja nu no rīta es un pārējā orgkomiteja esam vieglā stresā, tad esiet saprotoši - šādu pasākumu rīkojam pirmo reizi un rīta pusē mums ir nedaudz saspringts grafiks. Pēc "333" tālāko pasākumu pavadīsim neiespringstot un pozitīvā atmosfērā
Otrkārt, par pulcēšanos pie tirdzniecības centra "Azur":
1) ierašanās tirdzniecības centra stāvlaukumā būtu ļoti vēlama jau uz 9:00 (drīkst arī, protams, agrāk, pats būšu jau no 8:30)
2) kad ierodamies, uzmeklējam, lūdzu, mani, lai samaksātu par izbraucienu, kā arī pieteiktos "333" trases braucienam (man būs saraksts, kurā atzīmēšu gan samaksājušos, gan trasē braucējus, jo ar vienu auto, protams, var braukt vairāki cilvēki)
3) strikti 9:20 mēs izbraucam no "Azur". Neviens netiks gaidīts, jo mums vajadzētu 9:45 būt trasē, lai neizniekotu laiku un 10:00 arī pirmie auto varētu doties trasē. Tā kā pēc mums ir jau kaut kādi kartingi, tad laiks mums trasē dots tieši līdz 11:00.
4) "333" trasē (pirms braukšanas) novadīsim īsu sapulci, lai izstāstītu kur un kā brauksim.
5) ja nu gadījumā kāds nokavē pulcēšanos pie "Azur", tad var pa taisno doties uz "333". Bet vēlams tomēr būt laikā, lai nav pēc tam tā, ka kāds nav paspējis izbraukt pa trasi u.tml.
Ja nu no rīta es un pārējā orgkomiteja esam vieglā stresā, tad esiet saprotoši - šādu pasākumu rīkojam pirmo reizi un rīta pusē mums ir nedaudz saspringts grafiks. Pēc "333" tālāko pasākumu pavadīsim neiespringstot un pozitīvā atmosfērā
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Cik no braucējiem brauc no pa A9? Varētu kaut kur sagrupēties? Ir ceļa remonti protams ( Annenieki un Rīgas pusi) labāk braukt caur Jelgavu, vai arī no Dobeles uz Jaunbērzi un tad atkal pa A9.
"Kā teica mūsu Prezidents ... Laikam no sākuma jāierauj!"
-AF- sarunāja te visādas muļķibas par to laicīgu maksāšanu un man izbrauciens iet secen.
Divmasu spararats aizgāja pie dieviem. 
Gaidam kad atnāks jaunais.
Gaidam kad atnāks jaunais.