šuvei pa virsu skābā grunte,epoksīda grunte,vietās ko nevarēs redzēt šuvju mastika biezā slānī, kur redzams špaktelis lai glāzes no auģpuses gludas.
bikuuuz reiskaaaar, so reiskār bāka :howis_approved:

Vai šovasar būs,nezinu,bet pēdējā laikā ir pacēlums kaut ko darīt,jagaida kad GG atgriezīsies republikā un atbildēs man par virsbūves daļām,jaiegādā otrs slieksnis,aizmugures arkas lai var turpināt graizīties un metināt.howitzer wrote:Šito vasarā noteikti gribēšu apskatīt.

Sip nah, es Tev nevienu E28 detaļu neesmu piesolījis!O.z wrote: iespējams būs arī sliekšņi, ja īpašnieks viņus atradīs stallī.
Tam auto skate beidzās pirms 10dienāmhowitzer wrote:Sip nah, es Tev nevienu E28 detaļu neesmu piesolījis!O.z wrote: iespējams būs arī sliekšņi, ja īpašnieks viņus atradīs stallī.![]()
Zbis, ka nopirki fotoaparātu.Tam auto vispār skate ir?
Rādi redzēt! Imho, būs ļoti labi!O.z wrote: Šodien paziņa par pieņemamu cenu piedāvāja style piec no e34, lieki teikt,ka nenoturējos un nopirku,15x7 ar 195/55(kkadas plikas mizas virsū) domājams ka ar 195/50 baloniem un piezeminātām atsperēm būs labi
+69howitzer wrote:Rādi redzēt! Imho, būs ļoti labi!O.z wrote: Šodien paziņa par pieņemamu cenu piedāvāja style piec no e34, lieki teikt,ka nenoturējos un nopirku,15x7 ar 195/55(kkadas plikas mizas virsū) domājams ka ar 195/50 baloniem un piezeminātām atsperēm būs labi