Laba un plata? No 1400-3700 rpm skaitās laba un PLATA?
Nu tā mērija, hz kapēs tā rāda, tik smalki nevarēšu paskaidrot, bet nu dzīvē auto kā sāk spiest krēslā no 2000rpm tad līdz 4300 jūtami iet, protams arī pārējā amplitūdā kkas notiek bet nez vai tas ir ievērības cienīgi. Kaross jau pieteicās paskatīties kko vēl pamēģināt, ja tas ir izdarāms, ja nē tad tas ir gals sprauslām, vairāk neko. Šodien apzvanīju visus iespējamos lv un lt šrotus taujājot pēc 3.5 sprauslām bet nekā
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
-AF- wrote: reku atļaušos ielikt bildi no e46.lv lietotāja Labaiss 330dx FL
rolsā parādīja 280hp, bet nu līknes varat salīdzināt
Vot tā līkne ir laba. Bet tāpat, piseeec to jaudas drausmīgi straujo pieaugumu. Es gan esmu vecs [censored], kurš atzīst tikai atmosfēras spiedienu.
kur tu tur vispār apgriezienus redzi??.. un kaut ko vēl te pļūtī par baigo straujo pieaugumu. uz hor ass ir ātrums un sākumā vnk ātrumi tiek pārslegti (mazie pīķīši) un mēra ceturtajā robā
Vot tā līkne ir laba. Bet tāpat, piseeec to jaudas drausmīgi straujo pieaugumu. Es gan esmu vecs [censored], kurš atzīst tikai atmosfēras spiedienu.
kur tu tur vispār apgriezienus redzi??.. un kaut ko vēl te pļūtī par baigo straujo pieaugumu. uz hor ass ir ātrums un sākumā vnk ātrumi tiek pārslegti (mazie pīķīši) un mēra ceturtajā robā
Kur es minēju apgriezienus?
un kur tu redzi straujo pieaugumu??
Kāpēc redzu? Es vispārīgi saku to par turbodīzeļiem. Un turbo dzinējiem in general.
Ew meitenes, pirma izravējiet matus katrai, paskaidrojiet kaut ko sīkāk par diapazonoem u
T.t
Btw arī neiebraucu par to rolls stenda mērijumu, kādi rpm u.t.t
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
nu bēe ko var cepināties.
Cilvēks bija uz stenda pēc gaļas lūguma, tagad jūs te pisināsieties par jaudu, iet/neiet..
Ja kādam liekas, ka viņa tačka ir ātrāka, tad lūdzu -AF- uz strīpas un nomērās pa īstam.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
tur nav visas bildes, jabut vel griezes liknei ,te ir tikai jaudas likne tapec tur nav ko ipashi daudz ko dirst par straujiem jaudas pieaugumiem turbodizeliem no shitas bildes es teiktu ka ta griezes likne varetu but samera plakana njemot vera jaudas smuko "linearo" pieaugumu (shita bilde der tikai max jaudas noskaidroshanai un pashausminaties kadi ir transmisijas jaudas zudumi pie lieliem atrumiem)
Bāc es gan esmu banāns, pirms braukt uz stenda pat pie inpas nepieslēdzu, šodien atklājās ka pēc 3,500 rpm stipri krīt maģistrālais spiediens ap 2,9-3,0bar, nu pieregulēju uz 4-4,5 un aizmugurē vairāk dūmu parādījās :/