pateicos
izputējs kā riktīgam traktoristam, rītdien izpūtēju metinās, šodien sapirku trubas, līkumus, gofru un vienu rezonatoru, viss būs svaigs
nezinu vai ies līdz aizmugurei, rīt vēl uz vietas sadomās, bet laikam, ka pa sānu laidīšu ārā, drusku pirms tilta
priekšējie beņķi būs no alfa romeo 156 2005 gada, melni, zamšādas, bildes vēlāk, apnika vecie čikstošie dīvāni
par kompotu, paklājs tika pacelts un nu mazliet jaudīgāku ar sagribējās, bet nene, nav tik traki, pēdējais īpašnieks ir kaut ko metinājies, visa apakša ir svaigi nopiķēta, ir svaigs izpūtējs uzmetināts (tikuntā skan pēc žurkas

) un uz dankrota var pacelt,ko gan vairāk var gribēt ?
Laikam jau šis te ir zināms, bet nu ja kāds vēl nebija redzējis konkrēto, tad tas ir 318 ti kompakts, ar pilnīgu un galīgu vienriteni, 1.8 ''isiņu'', ir bijis sarkanais recaro salons, bet vadītāja beņķis, gadiem ejot, ir kaut kur nozudis
tika ielikts jau testā pa smiltenes kartingtrasi, uz to svaru isiņš ir pat ļoti pietiekami, uz pārmetieniem vāķijot gan rokas iet pa visu salonu, jo pakaļa īsa un stūre jāgroza aši
nu jau stāv uz e34 bleķiem, diski pārdošanā, ja nu kādam interesē

Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.