GG. wrote:Viss tieši kā gb37 teica - metiens. Iesmērēja sliktā stāvoklī. Tiešām būtu labāk paturējis sev!
bljeg zajibalji. jums katik pariet. Es kko teicu par tiltu? Un kur ir kkas teiks par metienu? nevienaa briidii neesmu zheelojies, ka kaads mani piepisa. redzeeju ko es pirku.
nu tev es ar ieteiktu apskatiit kas rakstija par tiltu, un kas raxtija par jelgavu, un kas pats ko izdomaaja! protams, ka juus visus te nepaarbljaushu, bet taads cepiens delj kkaada e36 graavii. viela paardomaam
GG. wrote:Tak nav cepiena. Man, personīgi, ir pilnīgi vienalga. Es izklaidējos.
Es to zinu, bet godiigi sakot man mazliet abidna ka mani te lamaa, par to ka ieliku e36 gravii, un par to ka kjip nerupeejos vsp par masiinu! uz doto briidi masiinai tehniski nav kur piepisties, vieniigais nav nopleest makgaiverene no check control! Uz ziemu taisiit bamperi un brilli mazliet debiili:D ja vel hidro instaleejas:D rejiet rejiet!
Es to zinu, bet godiigi sakot man mazliet abidna ka mani te lamaa, par to ka ieliku e36 gravii, un par to ka kjip nerupeejos vsp par masiinu! uz doto briidi masiinai tehniski nav kur piepisties, vieniigais nav nopleest makgaiverene no check control! Uz ziemu taisiit bamperi un brilli mazliet debiili:D ja vel hidro instaleejas:D rejiet rejiet!
Tad kura lampa tev ir aizlimeta - check control vai check engine? Un tad beigās aizlīmēta vai izrauta?
Tad kura lampa tev ir aizlimeta - check control vai check engine? Un tad beigās aizlīmēta vai izrauta?
to tu nejautaa man! bet es gribeetu zinaat atbildi! tiiri intereses peec! pirkshanas briidii redzeeju, ka nedeg! bet to laikam vaacijaa iznjeema:D
Tu zini ka nedeg bet nezini kas tieši?
Es pats tagad nebļauju jo nezinu 100% beeet man ir baigas aizdomas ka eur tirgum nemaz check engine lampas nebija. Un check control lampiņa ir domata lai pieverstu uzmanibu check kompim un tam nav sakara ar dzineja kļūdām.
Reali kkadiem 90% e36 kkas pisaas ar vadibu, bet chek engine lampu neesmu redzejis nevienam.