Kādu auto izvēlēties!? II

Diskusijas un jautājumi par dažādiem auto modeļiem.

Moderator: Bastard

ttd
Spam addicted
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Kādu auto izvēlēties!? II

Post by ttd »

VuskansDavis wrote:piekrītu howim, voyageri čist ir labākie kā miniveni ja grib 6 - 7 cilvēki kvalitatīvi braukt garus gabalus. labi, need viņi 4L /100km kā tas vag grupai pienākas bet poh, jo nogāz dienu bez apstāšanās un vēl varētu. pagājušo gad uz čehiju braucām ar voyageri četratā, vismaz vietas daudz un ir kur aizlīst atlūzt
Jap, ja nesakita daļu nepieejamību(vismaz agrāk bija tāda problēma), tad tas pavisam noteikti ir patīkamākais un cilvēcīgākais variants.

BEBEEETBEBTEt māsai nav bijušu problēmu vadāt ratiņus ar E34 sedanu... tagad ar e46 touringu arī nav nekādu problēmu.

Vienīgais, ko ļoooti iesaku - pērc mašīnu ar ādas salonu, sīkais izārdīs un piekārnīs lupatu tā, ka iztīrīt nevarēs. :emo:
-AF-
Been thanked: 1 time

Post by -AF- »

Voyagers ir ok tikai jauns un ar garantiju, pārējie ir totāls sūds, un ērts tikai vadītājam, čomam bija tāds 2006.gada, itkā max nopakots, braukājām ar to pa baltiju dh sačiem, otram bija 3.8 awd, tik pat liels sūds tik ar 20+ patērińu un varēja dh velo igaunijas māla kalnā uzvest, bet uz šosejas pakalējā lāgu piekare bija nu anālisma everests, nu piiizdaaaaaaiedirst cik hujova bija braukt aizmugurē, ja tev ir daudz bērnu un kāds ir nenormāli slikts un ir par kaut ko jāsoda, tad braucienam uz aglonas baziliku iesēdini vińu vojageja aizmugurē, lai vińš braucot izjūt katru šosejas šuvi, katru akmeni, un lai uz katra ielāpa čurā biksēs.
Ok sēdekłi ir nice, mīksti un plati - tik lai ielīsti resnais amerikos, tātad tur var labi zvilnēt.
Bet kā auto ir vnk sūūds, un vińa remontēšana ir pielīdzināma viduslaiku mocībām , vistrakākais ir kaut kas kas saistīts ar dzinēja remontu, teiksim ūdenssūkni, termostatu, ja kas trakāks tad to var salīdzināt ar šāvienu ānusā ( skaitās kā visnežēlīgākais sods viduslaikos, jo cilvēks nomsāpēm mēdza nomirt)
Tad voyagera remonts garāžā paša spēkiem ir tas pats. Vai servisā par kosmosa naudu.

Draudzenes tēvam ir 2.5d manuālis, protams no ekstrām ir salūzis viss, motora spilveni lūzt visu laiku, tahometra bulta jaun 10 gadus lēkā kā ZiL, jo ir uz troses, :emo: tik debīli
Sajūgs arī ir uz troses, kurš pašregulējas ar atskabargām un nemitigi sagrauž trosi, jauna maksā 150e un jāgaida - da tu to nesagaidīsi, nomirsi no vecuma, tamdēł kaut kā iepīsi trosi no depo.
Jo origināldałas , jo īpaši pavecām miskastēm ir nepieejamas, sīkumus var gaidīt pie dīlera līdz pat pus gadam.

Vienīgi dīzelmotors rūc bez problēmām.

Bet nu cik pazińām ir bijis tas sūds, tad nu atsauksmes ir vienādas.
Vienīgajam čomam celtniekam Sergejam tas sūds galvu nepiš, savulaik strādāja Crysler centrā un tos sūdus labojis, tagad celtniecības vajadzībām nopirka 3.3 benz/gaz 98gad miskasti, lai cementa maisus vadāt.
Vińš to nopirka par kapeikām un labi saprot ka tas ir sūds, tamdēł vińu nelabo, neremontē un neapkopj, jo zina ka auto ir sūds un ar sūdu ir sūdīgi jāapejas.

Krč ja vecim [censored] vēl stāv , tad voyageru nevajag pirkt.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
semigallss
Spam addicted

Post by semigallss »

Par voyageru jasāk domat kad tev ir jau 3 sīkie un sieviete stāvoklī. Viena sīkā dēļ atteikties no e39 nav pilnīgi nekāda jēga.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
ordii

Post by ordii »

ok case closed, e39 it is :beer:
howitzer
M30

Post by howitzer »

semigallss wrote: Viena sīkā dēļ atteikties no e39 nav pilnīgi nekāda jēga.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
This.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Rii
Been thanked: 5 times

Post by Rii »

Vai es dzirdēju kādu pieminam Vojīti? :]
-AF- wrote:vistrakākais ir kaut kas kas saistīts ar dzinēja remontu, teiksim ūdenssūkni, termostatu, ja kas trakāks tad to var salīdzināt ar šāvienu ānusā ( skaitās kā visnežēlīgākais sods viduslaikos, jo cilvēks nomsāpēm mēdza nomirt)
Tad voyagera remonts garāžā paša spēkiem ir tas pats. Vai servisā par kosmosa naudu.
Termostatu nomainīt ir problēmas tikai 2.5/2.8crd 01-07 gadam, jo viņš ir diezgan dirsā. v6 dzinējam ir pišša nomainīt sveces vienai galvai, jo traucē ieplūdes kolektors. Kādas pozīcijas vēl sagādā negaidītas grūtības?
-AF- wrote:Sajūgs arī ir uz troses, kurš pašregulējas ar atskabargām un nemitigi sagrauž trosi, jauna maksā 150e un jāgaida - da tu to nesagaidīsi, nomirsi no vecuma, tamdēł kaut kā iepīsi trosi no depo.
Kuram gadam tas ir? 01.g, kas ir populārākais un problemātiskākais, man sajūga trose vienmēr ir uz vietas un maksā 140eur veikalā, bez super atrakcioniem un draudzīgajām atlaidēm :naac: Vecajam, līdz 2000.g ieskaitot, to trosi parasti neviens jaunu neņem
-AF- wrote:Jo origināldałas , jo īpaši pavecām miskastēm ir nepieejamas, sīkumus var gaidīt pie dīlera līdz pat pus gadam.
Nevajag sūtīt pie dīlera un būs max 1-3 nedēļu laikā, ar nosacījumu ja nav izņemts no ražošanas :naac:
ttd wrote:
VuskansDavis wrote:piekrītu howim, voyageri čist ir labākie kā miniveni ja grib 6 - 7 cilvēki kvalitatīvi braukt garus gabalus. labi, need viņi 4L /100km kā tas vag grupai pienākas bet poh, jo nogāz dienu bez apstāšanās un vēl varētu. pagājušo gad uz čehiju braucām ar voyageri četratā, vismaz vietas daudz un ir kur aizlīst atlūzt
Jap, ja nesakita daļu nepieejamību(vismaz agrāk bija tāda problēma), tad tas pavisam noteikti ir patīkamākais un cilvēcīgākais variants.
Detaļu nepieejamība ir mīts jau gadus 10. Apkopes un dilstošās daļas vienmēr ir uz vietas 8)
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
-AF-

Post by -AF- »

Sajuga trose 140e kuru jāmaina reizi divos gados
Affigenna ....
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Rii

Post by Rii »

Tikai 2001.gada modelim
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
-AF-

Post by -AF- »

Lab, vairāk neko nezinu, tikai to ka nav tajā škūnī baigais komforts..
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

Man arī ir viedoklis :aiwa:
ja nu es gribēšu kādreiz minivenu, tad šobrīd man pareizākais liekas Ford Smax.
Vēl aizvien izskatās pēc liela mondeo, un braukt ar to esot ļoti labi.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Rii

Post by Rii »

*Sicram wrote:Man arī ir viedoklis :aiwa:
This :cool: Kruts auto nelaimīgam cilvēkam
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Jap, un ja vēl ir ST pačka, tad vispār :miiila:
ray112

Post by ray112 »

Nu ja ta godīgi, tad chomam ar bija vojagers 2.4 benzins gaze, ēda nejēgā daudz, un vispār negāja. Vācijā pa bāni dabūju 200km/h pa kalnu uz leju, tālāk braucot kalnā augšā vairs tik knapi 120km/h ar pedāli grīdā. Protams bija problēmas ar sajūgu. Kondicionieri izslēgt arī nevarēja, viņš vnk turpināja saldēt kaut to nevajadzēja un visas pogas izslegtas. Bīdāmās durvis gribēja no sliedēm krist ārā. Neko drausmīgi ērtu braukšanas ziņā es tur nesaskatīju. Plus tas vojagers bija diezgan pliks un galīgi nojats. Tagad viņam ford galaxy ir, nu ja ta godīgi, tad tas 1.9 tdi ar saviem 150 vai cik tur zirgiem iet daudz labāk, iekšā izskatās arī kā pie cilvēkiem, ir ekrāni pagalvisos un viss ko vien var vēlēties lai bērniem būtu interesanti arī garākos braucienos. Varbūt nav īsti godīgi salīdzināt dažādi aprīkotus auto, vojagers nekādu baigo patiku neizraisīja. Vel paziņām ir bijuši 3.3 automāti, nu tur ir jālej daudz, ļoti daudz, viss ģimenes budžets aiziet ceļā uz Aglonu, galā sausiņus jāēd būs. Runājot par ratiem, vajag vnk normālus ratus nopirkt, kas kompakti salokās, nevis minivenu pirkt priekš pirmā bērna. Es ar b5 pasatu sedanu bez problēmām saliku subi, ratus un iepirkuma maisus bagāžniekā. Tagad otrais ir sievai puncī, un nevienā brīdī pat nav ienākusi tāda doma galvā, ka vajag minivenu.
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Ko jūs te cilvēku biedējat ar vojāžera problēmām. Labāk sagooglējat kur nopirkt normālus, ergonomiskus ratus, kurus var ielocīt sievietes rokassomiņā. Un turklāt, šis ir lielisks iemesls ģimenei iestāstīt, ka vajag vienk jaunāku un ātrāku BMW. :naac:
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
duude

Post by duude »

Rii wrote:
Tas bija kā sarkasms? Ir kas slikts ar šiem modeļiem?
rufix

Post by rufix »

duude wrote:
Rii wrote:
Tas bija kā sarkasms? Ir kas slikts ar šiem modeļiem?
Paziņam 2014. gada Ford S-Max ar ST paku. Mērcīte protams. Bet jau jāsāk krāsot - ap vējstiklu sācis pūt. Auto bijis tikai viens īpašnieks un pirkts brand new Latvijā pie dīlera.
GG.

Post by GG. »

Ganjau, ka stikls ir bijis mainīts.
AtmoBenzin

Post by AtmoBenzin »

Juzix wrote:Ko jūs te cilvēku biedējat ar vojāžera problēmām. Labāk sagooglējat kur nopirkt normālus, ergonomiskus ratus, kurus var ielocīt sievietes rokassomiņā. Un turklāt, šis ir lielisks iemesls ģimenei iestāstīt, ka vajag vienk jaunāku un ātrāku BMW. :naac:
BMW tač tagad arī ir minivens galu galā. Piedziņa arī klasiskā. :D
Rudzinš

Post by Rudzinš »

:D :yo:
Image
Image
howitzer
M30

Post by howitzer »

Ej Tu nost, nenormāli stilīgs,wow
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Post Reply