Šis!howitzer wrote: Bet still šis ir mans mīļākais hulis no lv internetiem un arī dzīvē redzētajiem.
Un man patīk!

Šis!howitzer wrote: Bet still šis ir mans mīļākais hulis no lv internetiem un arī dzīvē redzētajiem.
nu labi, pārdosim viņus tālāk, lai jau daiļo kādu 3. golfiņuGG. wrote:Es pie visa vainoju Kretīnu
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
a man patīk komforts-AF- wrote:p.s atvieno stūres pastūzi, dabūsi ponijus
paņem apfrēsē visus ruļļus un škivok, lai būtu max vieglsAbit e30 wrote:a man patīk komforts-AF- wrote:p.s atvieno stūres pastūzi, dabūsi ponijus![]()
![]()
vēl jau var uz slēdzīša ielikt ierosmi ģenim, uz dragreisu atslēgttā biju dzirdējis jaunībā
O.z wrote:Labak salauzti pirksti,nekā salauzti sapņi.
tur nav ko frēzēt/virpot-AF- wrote:paņem apfrēsē visus ruļļus un škivok, lai būtu max vieglsAbit e30 wrote:a man patīk komforts-AF- wrote:p.s atvieno stūres pastūzi, dabūsi ponijus![]()
![]()
vēl jau var uz slēdzīša ielikt ierosmi ģenim, uz dragreisu atslēgttā biju dzirdējis jaunībā
jo tev jau stāv bezvanosa šķivoks, tur var vismaz 1kg nofrēzēt naf°h
jā tur jau tā lieta, ka m20 nepatīk plakanie virzuļi, kādi tagad būs, respektīvi detonācijai tas patiks-AF- wrote:Tā detonācija arī łoti atkarīga no degkameras formas.
Bet nu 12+ cr uz e98 nedetonē uz m50
Vladlenam 14,26 kamēr piebraukāja un kamēr negrieza vairāk par 6k arī uz e98 nedetonēja Lukoila, uz statoila uzreiz džinkstēja