Pēc 2 nedēļām būs gatavs tad arī ielikšu
vw Scirocco GTI
- berzins42
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Re: vw Scirocco GTI
Nu tad beidzot scirocco ir nokrāsots.
Ar krāsošanas kavalitāti esmu ļoti apmierināts. Pētiju visu krāsojumu kādu stundu un tā arī nevienu kļūdu neatradu.

Te jau atpakaļ garāžā.

Ar krāsošanas kavalitāti esmu ļoti apmierināts. Pētiju visu krāsojumu kādu stundu un tā arī nevienu kļūdu neatradu.

Te jau atpakaļ garāžā.

My brother have a Volvo 850 turbo intercooler to sale ! SO FAAAAAAST
- berzins42
Daudz.
Negribās te teikt cik pats samaksāju, bet ar izcenojumu varu padalīties.
Krāsoja Rallija klubs. Viņiem stundas likme ir 25 euro stundā un tad vel nāk klāt lietotie matreāli un tā cena tur baigi var variēt atšķīrībā kāda krāsa tiek lietota. Man ir suzuki swift 2021 ZWP .(nau lēta)
Un parasti auto krāsošana aizņem 150 -350h . Man krāsoja visu grīdu no abām pusēm motortelpu un virsbūvi. tad atiecīgi man tas stundu skaits tur ir lielāks.
- J.K.jr.bad.
- Been thanked: 1 time
Tu gribi teikt, ka auto krāsošana izmaksāja ~10 pakas?
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- berzins42
Es negribu neko teikt . Tāds ir izcenojums konkrētajā vietā . Viss ir oficiāli ar čeku un nodokļiem .
- berzins42
Sāku likt kopā. Diezgan daudz izniekoju laiku jo nevarēju atrast kur biju nobāzis skrūves . Arī nevārēja saprast kādā secībā likt kopā.
Saliku daudz jaunas daļas tikai aizmirsu detalizēti sataisīt bildes
Paveiktie darbi : Jauns griestu apšuvums, Saliktas durvis ar jaunām slēdzenēm un rokturiem, Ielikti logi ar jaunām gumijām, Salikts bagažnieka vāks ar jaunu bagāžas nodalījuma plauktu, Pielikta jauna bāka, Ielīmēta jauna skāņas izolācija grīdai, Izmazgāti un ielikti paklāji. Salikts dzinēja pārsegs un vēl kaudze sīkumi.
Tad vēl ir apzināts kas vēl ir vajadzīgs un ir uztaisīts saraksts ar daļām.
Tad kaut kad pa ziemu tiks nostrūklota un nokrāsota ritošā un sataisīti vadi salonam un ap Martu tiks dzinējam veikts kapitālais remonts.
Jaunās daļas

Baigais čakars to apšuvumu bija ielīmēt.

Rezultāts varēja būt labāks ir vietas kur savilkās krunkas bet tas ir laikam dēļ aftermarket lūkas . Tā lūka savelk to audumu pārāk uz augšu.

Jaunas slēdzenes

Jauna bāka.

Jaunas gumijas logiem.

Noņemta ritošā

Kaudze kas jāved strūklot un krāsot.

Tad vēl iepirku vēlvienu auto W211 E500 5.0 v8 . Atsevišķu topiku netaisīšu jo baigie plāni nau.
Pagaidām esmu uztaisījis apkopi, samainīju eļļu motoram un kārbai. Samainīju svečvadus un sveces. Dzinējam ir 16 sveces
Vēl ko vajadzētu ir normāli diski r18 vai r19 un taisno izplūdi

Saliku daudz jaunas daļas tikai aizmirsu detalizēti sataisīt bildes
Paveiktie darbi : Jauns griestu apšuvums, Saliktas durvis ar jaunām slēdzenēm un rokturiem, Ielikti logi ar jaunām gumijām, Salikts bagažnieka vāks ar jaunu bagāžas nodalījuma plauktu, Pielikta jauna bāka, Ielīmēta jauna skāņas izolācija grīdai, Izmazgāti un ielikti paklāji. Salikts dzinēja pārsegs un vēl kaudze sīkumi.
Tad vēl ir apzināts kas vēl ir vajadzīgs un ir uztaisīts saraksts ar daļām.
Tad kaut kad pa ziemu tiks nostrūklota un nokrāsota ritošā un sataisīti vadi salonam un ap Martu tiks dzinējam veikts kapitālais remonts.
Jaunās daļas

Baigais čakars to apšuvumu bija ielīmēt.

Rezultāts varēja būt labāks ir vietas kur savilkās krunkas bet tas ir laikam dēļ aftermarket lūkas . Tā lūka savelk to audumu pārāk uz augšu.

Jaunas slēdzenes

Jauna bāka.

Jaunas gumijas logiem.

Noņemta ritošā

Kaudze kas jāved strūklot un krāsot.

Tad vēl iepirku vēlvienu auto W211 E500 5.0 v8 . Atsevišķu topiku netaisīšu jo baigie plāni nau.
Pagaidām esmu uztaisījis apkopi, samainīju eļļu motoram un kārbai. Samainīju svečvadus un sveces. Dzinējam ir 16 sveces
Vēl ko vajadzētu ir normāli diski r18 vai r19 un taisno izplūdi

- UldisUldis
- Been thanked: 4 times
- AtmoBenzin
- Been thanked: 0
- berzins42
Nekad RWD izdedzi neesmu taisījisAtmoBenzin wrote: ↑03 Sep 2023, 19:47 Široks interesanti![]()
SpoilerShowbet mersim lūdzu izdedzi dodiet cienīts kungs
Tu zini, ka vari piezvanīt ekspertamberzins42 wrote: ↑06 Sep 2023, 22:05Nekad RWD izdedzi neesmu taisījisAtmoBenzin wrote: ↑03 Sep 2023, 19:47 Široks interesanti![]()
SpoilerShowbet mersim lūdzu izdedzi dodiet cienīts kungsMan bail automātu sačakarēt.
![]()
Bet ar automātu vēl mazāka iespēja sačakarēt kaut ko. Nail it and stomp the brakes.
EDIT:
pirmstam ieslēdz dyno mode, ofc. tas pats princips kā tavam c300