tad jau tiešām zūd jēga, tad jau jātaisa no stiklaplasta, daudz lētāk sanāksja izdomāšu savam auto likt karbona haubi, tad 100 % viņa tiks krāsota, netaisos zīmētis

Moderator: Focus
par 180lv TIPA carbon haubju kvalitāti piekrītu par visiem 100 %frik wrote:kvalitāte tai haubei ir :vee: Ls 180 par stiklenes haubi ar karbona pārklājumu, kurš saplaisās ar laiku un izskatīsies anāli-"labs naudas iegūldījums". Piemērs-sarkanais civiks ar bodykit.lv haubi. Es uzskatu, ka perfekti nokrāsota+nopulēta stock haube liek iekšā šitai parodijai. Salīdzinot made in LV un made in USA haubes kvalitāti-klasisks piemērs tas sarkanais civiks(bodykit.lv) un ExDragon Preludas haube-preludas haubeun LV haube ir... Jo cik noprotu civiks ar D15B2 motoru (1,5 sohc motors) nav nekāds perfomance car, un tie KG tieši šitam auto nu nekādu lomu nespēlē un nespēlēs. Līdz ar ko paliek tikai un vienīgi vizuālais izskats. Un te es piekrītu bavāriešu viedoklim, ka stock manta ir MANTA, un šitās "karbona" padarīšanas ir ... Labāk Ls 125 par standartu un atlikušo naudu iztērēt, atdodot autiņu uz prof. nopulēšanu ar mašiņiti un spec.pulierēm, un izskatīsies
Tās ir manas subjektīvās domas.
kāpēc mēs šodien tādi nervozi?Tu saakumnaa izlasi par ko iet runa un tad raxti! Runa iet par haubi kurai 1 kaarta carbona + stiklene (tieshi taadas tirgo bodtkit.lv un lielaakaa dalla taipus diikkim ar ir taadas). Skaitlli ko raxtiiju ir ~. 3,5kg ir stiklene + 800g carbona (tas arii ir jaaieskaita) ir ~ 4,5kg. Uz to visu ~ 6kg svekku ir normaala prororcija, kas praxee taa arii ir. + kopeejam svaram gudriiti klaat ~500g dod caurspiidiigais gelcoat`s (ja vispaar zini kas taads un kam tas domaats
) Un gribu paskatiities kaa tu ar rokaam uzliimeesi 1:1
Es ikdienaa liimeeju stikleni un tici man, zinu cik daudz faktiski aiziet svekki.
PeaceIrbens wrote:Biku offtopic (nepalîdzçs izdarît izvçli starp minçtajâm haubçm):kâpçc mçs ðodien tâdi nervozi?Tu saakumnaa izlasi par ko iet runa un tad raxti! Runa iet par haubi kurai 1 kaarta carbona + stiklene (tieshi taadas tirgo bodtkit.lv un lielaakaa dalla taipus diikkim ar ir taadas). Skaitlli ko raxtiiju ir ~. 3,5kg ir stiklene + 800g carbona (tas arii ir jaaieskaita) ir ~ 4,5kg. Uz to visu ~ 6kg svekku ir normaala prororcija, kas praxee taa arii ir. + kopeejam svaram gudriiti klaat ~500g dod caurspiidiigais gelcoat`s (ja vispaar zini kas taads un kam tas domaats
) Un gribu paskatiities kaa tu ar rokaam uzliimeesi 1:1
Es ikdienaa liimeeju stikleni un tici man, zinu cik daudz faktiski aiziet svekki.
- Kaut ko neesmu izlasîjis?... ïoti iespçjams.... atvainojos- slikti gulçju!!!
- "Gudrîtis"... tas, laikam, kâ pârmetums.... nez, kâ tur îsti ir, bet nu jau pâris gadus darbojos iekð uzòçmuma, kas raþo stiklaplasta tvertnes priekð íîmiskâs rûpniecîbas..... lielâkâ bijusi ~240m3 priekð HCl... tas nav gluþi tas pats kas garaþâ buferi ïepinât + kâ reizi, manos pienâkumos ietilpst konstrukciju aprçíini, jaunu materiâlu un tehnoloìiju apgûðana, ievieðana raþoðanâ bla bla bla.....
- Kas ir gelcoat-s zinu... arî topcoat-u zinu;
- 1:1.... talkâ jâòem vakuums... vnk ar roku diþi labâk par jau pieminçtajiem skaitïiem nedabûsi (ja nu vienîgi ar tîðanas metodi, kas uz haubçm neattiecas);
- tu ikdienâ lîmç stikleni? sveicam!!! es arî kâ reizi pirms nedçïas atgiezos no amsterdamas, kur darîju tieði to paðu... moð, varam vienc no otra ko pamâcîties?
PEACE!!!
P.S. Moð, kâds zin, no kâdiem sveíiem bodykit taisa savas "oglekïa" haubes? Vai tie ir epoxîdi? Tâs plaisas liekas tâdas aizdomîgas.....
Mosh varam sarunaat apskatiit to haubi? Gribu redzeet kaa taa izskataas dziivee.crush wrote:iesaku paðam padomât ko runâ, dotajâ gadîjumâ nevajag tik skaïi izteiktis par lietâm ko nezinijo sakarâ ar to, ka dotais bmw pieder man un pats arî esmu òçmis dalîbu bagaþnieka vâka taisîðana var pateikt sekojoðas lietas:
1. vâks ir 100% made in latvija
2. bagaznieka vâks ir reâla made of carbon, ne tikai kaut kâda stiklene uz kuras uzlîmçta viena kârta carbona
3. iesaku: ja jau folija carbon look izskatâs tik pat labi kâ carbona tasîta haube, iesaku tev nopirkt standarta bleíeni un uzlîmçt folliju, ietaupîsi naudu uz krâsoðanu
crush, kuram pieder bmw ar "Vnk NEREÂLU" carbona bagaznieka vâku
sorry Jāni, netiku vakar vispār pie serfošanas internetā, darbs (ja grib arī haubi no carbona jāstŗadāJanis wrote:Bet tās jau vēl nav! Kā tad būs ar to bmbja? Var kaut kur satikties un apskatīt?Irbens wrote:domāju incantāka varētu būt topošā eclipses haube- epoxīds, vakuums utml....Janis wrote:Mosh varam sarunaat apskatiit to haubi? Gribu redzeet kaa taa izskataas dziivee.