Tikai tagad pamaniji?
Marttyy Youngtimer Lancers
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Marttyy Youngtimer Lancers
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Teiksim tā, šie nav tie auto, kurus es ikdienā īpaši pētu.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Opiņā!
Tā kā koltam pircēji bija pietiekami kolorīti, lai neiesaistītos viņu absurdajos piedāvajumos. Vienā vakarā pa fikso izdomājām uzmaukt ralliju.
Tā nu lūk, mans mājas rallijs "Minirallijs Talsi"
Samaksājām kosmisko amatiera rallija dalības maksu, kura ir gandrīz 2x lielāka par auto vērtību
Uzliku kartera aizsargu no e60, piegriezu tā lai der vairāk vai mazāk virs paša kartera ar īpašo e36 paklāju pa starpam, ja nu kāds akmenis izrādīsies asāks par pārējiem.
Un piektdienas vakrā braucam uz Talsiem. Pirmais dops-ok
Otrais dops-ok
Trešais dops-izlidoju ārpus špūres un biš nobraucu pa krūmiem, rezultātā izšķīdis spogulis, izplēsts robs bamperī un skrāpējumi pa sānu.
Ceturtais dops-pa mierīgo jo pirmārākais ir finišs.
Piektais dops-CVS trasē pret Honda Čivik nobraucām godam, mazlietiņ ritenis atrāvās no zemes. Rezultātā neesam pēdējie, bet esam pie beigām, ko var gribēt no 50-ish zirgiem un ekipažu kas sastāv no savilcējiem un makgaiverenes
Taču pierādījām visiem ka ar 200eiro lamatu var nobraukt miniralliju un nav obligāti jātērē kosmoss saviem bmw.
@archuks ar mikrafonus vēlējās uzzināt kas tas pa prikolu
Rezultātā Koltiņam Nulle tehniski defekti, pat temparatūra nereizi nepavirzījās uz karsto pusi. Pilns rallija vīkends Rīga-Talsi,Trases pieraksts,Rallijs,Talsi-Rīga man patērēja veselu bāku ar benzīnu jeb 35litri.
Tā kā koltam pircēji bija pietiekami kolorīti, lai neiesaistītos viņu absurdajos piedāvajumos. Vienā vakarā pa fikso izdomājām uzmaukt ralliju.
Tā nu lūk, mans mājas rallijs "Minirallijs Talsi"
Samaksājām kosmisko amatiera rallija dalības maksu, kura ir gandrīz 2x lielāka par auto vērtību
Uzliku kartera aizsargu no e60, piegriezu tā lai der vairāk vai mazāk virs paša kartera ar īpašo e36 paklāju pa starpam, ja nu kāds akmenis izrādīsies asāks par pārējiem.
Un piektdienas vakrā braucam uz Talsiem. Pirmais dops-ok
Otrais dops-ok
Trešais dops-izlidoju ārpus špūres un biš nobraucu pa krūmiem, rezultātā izšķīdis spogulis, izplēsts robs bamperī un skrāpējumi pa sānu.
Ceturtais dops-pa mierīgo jo pirmārākais ir finišs.
Piektais dops-CVS trasē pret Honda Čivik nobraucām godam, mazlietiņ ritenis atrāvās no zemes. Rezultātā neesam pēdējie, bet esam pie beigām, ko var gribēt no 50-ish zirgiem un ekipažu kas sastāv no savilcējiem un makgaiverenes
Taču pierādījām visiem ka ar 200eiro lamatu var nobraukt miniralliju un nav obligāti jātērē kosmoss saviem bmw.
@archuks ar mikrafonus vēlējās uzzināt kas tas pa prikolu
Rezultātā Koltiņam Nulle tehniski defekti, pat temparatūra nereizi nepavirzījās uz karsto pusi. Pilns rallija vīkends Rīga-Talsi,Trases pieraksts,Rallijs,Talsi-Rīga man patērēja veselu bāku ar benzīnu jeb 35litri.
- VuskansDavis
- Been thanked: 0
- howitzer
- M30
Man bļin mocis rally režīmā vairāk tērē
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Nobraukt pa beigu galu gan jau var ar daudz ko pa lēto, nav ko diži tur pierādīt tajā brīdī kad ir nobraukts ar cienījamu rezultātu, tad var sākt runāt par to cik kurš iegulda un cik nē. Bet nu aplausi par uzdrīkstēšanos.
- howitzer
- M30
tāpat krutāk ir broukt > nebroukt.
-
- Been thanked: 2 times
Tieši tā, kā nebraucējam balta skaudība, ka citi atrod iespēju braukt ar jebko jebkur.
- petka17
- Been thanked: 4 times
Tev arī poniji x2 vairāk kā tam koltam, plus ganjau tev 1/3 no tās degvielas vienkārši iztek pa izpūtēju
Tu daudz, bled, neaizdedz kamēr tu, bled, jebalā nedabūn! ©IzdedzesVīrs#IzdedzesVīrs2017
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
Toyota Celica GT4 2.0T 4x4
VW Golf Mk2
BMW E30 318