arniks8 daily slazdu kaupīte ar vidējo tilpumu

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

RaL
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: arniks8 daily slazdu kaupīte ar vidējo tilpumu

Post by RaL »

Iespaidīgs update 😀

Instagram redzēju, ka jostas tīri labi varot ar karcher izmazgāt, vismaz vidus daļu- izvelc, cik garu vari, iespied durvīs un tad ārpus auto jau ar spiedienu visus netīrumus izsit ārā...

Varbūt strādā, ja nav kaut kādas eļļas vai cita ķīmija. Pats neesmu meģinajis, et liekas reāli 😀
kars

Post by kars »

Stūre taču regulējas? Saregulē augstāk lai redz spido.
Кто разбирается тот разбирается...
Black President
Spam addicted

Post by Black President »

kars wrote: 30 Apr 2025, 19:55 Stūre taču regulējas? Saregulē augstāk lai redz spido.
Ta nav lielaka problema
R56 JCW
howitzer
M30
Been thanked: 1 time

Post by howitzer »

Žarī vēl! :yo:

Kā ir ar to Fake Nardi stūri, nelokās kā puņķis?
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Toretto

Post by Toretto »

Jostām man liekas, ka M539 Sretens bij taisījis video, ķipa ar kkādu fairy vai ko samazgā jostas vnk viņas rīvējot ar lupatu un pēc tam iepūt mikrošķiedras lupatā silikonu un ar to sasmērē jostas. Pats gan neesmu provējis, nav bijusi vajadzība.

Un motoram neesi domājis kkādu eņģin fluš?
arniks8
Spam addicted
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post by arniks8 »

kars wrote: 30 Apr 2025, 19:55 Stūre taču regulējas? Saregulē augstāk lai redz spido.
R129 nāca regulējamā, bet manam poverty spec nav :D. Aizmirsu pieminēt, man prasījās ka stūre būtu tuvāk, lai beņķi nav tik tuvu jāliek klāt, ar fake nardi tas arī sagāja.
Toretto wrote: 01 May 2025, 09:31 Jostām man liekas, ka M539 Sretens bij taisījis video, ķipa ar kkādu fairy vai ko samazgā jostas vnk viņas rīvējot ar lupatu un pēc tam iepūt mikrošķiedras lupatā silikonu un ar to sasmērē jostas. Pats gan neesmu provējis, nav bijusi vajadzība.

Un motoram neesi domājis kkādu eņģin fluš?
Es tieši tā arī darīju ar jostu, bet viņa ir tik netīra ka būs jāatkārto :susnaks:. Engine flush jau bija, līdz tam vel jātiek :D
howitzer wrote: 30 Apr 2025, 20:33 Žarī vēl! :yo:

Kā ir ar to Fake Nardi stūri, nelokās kā puņķis?
Es arī sākumā par to uztraucos, bet nē. Ja labi gribētu viņu varētu salocīt, bet tas būtu tīšām jādara, vidus ir ~1.5-2mm biezs, varēja būt biezāk, bet braucot nekas nelokas, ietestēju arī stūri pagriezt bez pastūža stāvot uz asfalta, spēks bija jebaķ jāpieliek, mīzu ka varbūt salocīšu, bet izturēja godam.
howitzer wrote: 26 Mar 2019, 21:19 Zems kā aizpis muti un ej dirst.
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Latvijas Ķīmijā nopērkama motora ķīmija. Mazgā labi, maksā 20x mazāk, kā klīneri
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
petka17
Been thanked: 4 times

Post by petka17 »

Par jostām, es internetā redzēju, ka vienkārši moikā izvelk ārā un ar spiedienu izmazgā.
Vairāk komentēt par to nevaru, bet apskats lielisks!!!
Tu daudz, bled, neaizdedz kamēr tu, bled, jebalā nedabūn! ©IzdedzesVīrs#IzdedzesVīrs2017

KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
Toyota Celica GT4 2.0T 4x4
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
arniks8
Spam addicted

Post by arniks8 »

Pienāca siltās aprīļa dienas un gribējās bik paķimerēties vakarā pēc darba, aizbraucu pie čoma uzcelt mersi uz pacēlāja un samainīt kārbas padušku. Piekļuve nu nereāli viegla un ērta, 3 min un vecā paduška ir nost.

Image

Image

Liku atpakaļ virsū jauno, palika pēdējā skrūve, bet caurums čut nav pretī. Paņēmu īso lomiku tjip nedaudz pabīdīt, lai var uzķert skrūvi, paralēli runāju ar čomu, izslīd vienreiz, otreiz un trešajā diezgan jaudīgi iepisu pa seju :aiwa:, bik paspļaudīju asinis, pačekoju ka zobi vel vietā, dabūju pabeigt likt padušku un varēja braukt uz slimnīcu šūt lūpu, bet za to mazāka vibrācija stāvot uz vietas :D

Uz pacēlāja ieraudzīju ka esmu jau aizspolējies līdz kordiem, dabūju uz skidonu westlake sport rs pusslikus

Image

Samainīju riepas, nu beidzot kaut kāda nebūt saķere ir vismaz pa sausu :naac:

Image

Manam ASD reģim ir 3.07 attiecība, V8 parasti ir kkas garāks(2.87, 2.65), W124 ASD var dabūt arī 3.27 biju domājis mošk tādu uzlikt, bet bija vajadzība nedaudz steigties un izdomāju ka priekš GT auto esošais ir tieši tas ko vajag, tad arī var normāli kruīzēt ja kkur sanāk pa bāņiem pabraukāt.

Image

Samainīju reģim eļļu, pa forumiem biju lasījis labas lietas par valvoline eļļu un kā reiz ir LSD piedeva.

Image

Par šādu jumta uzglabāšanu R129 čatā droši vien ķertu tireku :D

Image

Nomērīju kārbai eļļas līmeni pirms maiņas, bet izskatījās ka ieliets pa daudz, lai gan arī nezinu cik ļoti šim tjip servisa eļļas taustam var uzticēties, 5G tronix ir bez eļļas tausta ar plastmasas korķi "service only" :aiwa:

Image

Par brīnumu vismaz kārbai eļļa ir bijusi mainīta :o

Image

Tagad arī hengst mani ir pievīlis made in taiwan :aiwa:

Image

Image

Pannā bija arī magnēts, manam w210 nebija

Image

Izmantojot litrīgo kanniņu samērīju cik izlēju (4.55L)

Image

Uzliku jaunu pannu, veco atstāju priekš w210 :naac:

Image

Salēju 236.11(vai arī bija 236.10, neatceros) kas nāca no zavoda, jo 236.14(aizvietotājs) ir šķidrāks, mošk arī tāpēc pēc spolēšanās man w210 kārba sāka gaudot. ielēju par kādu puslitru mazāk, bet uz mērtausta tāpat izskatījās ka pārliets (tur ir atzīme pie 20* un 80* un kārba toč bija auksta) :aiwa:, oh well 722.6 no S klasēm utt. pil dirs, ja nosprāgs, tad nosprāgs, pagaidām tik braucu un viss čotka.

Image

Es jau paļubom atkārtojos, bet R129 ar m113 visam ir ahujenna daudz vieta piekļūt, 2. golfam tik var sapņot par tādu piekļuvi neko nenojaucot :o

Image

Paduškas, protams, bija pussabrukšnas stāvoklī oriģinālās, pie tam no m104 nevis V8 :D

Image

Vārstu vāka līmējums joprojām nav sadalījies :naac:

Image

Izdomāju pieķerties neskanošajām tumbām, te arī būs iemesls, vadi sākumā iet uz aizmuguri(pastūzi kas nebija pieslēgts un ko izravēju), uz durvi aiziet 4 vadi, hvz kuri īstie, jānorauj apšuvumu un jāpačekot.

Image

Visiem R129 ir šādas kabatas uz eņģēm, kas aizslēdzas aizslēdzot auto

Image

Droši vien tik salauzts no tā ka bija jācērt durvs vai arī tāpēc ka nevar notīrīt drošības jostu ibio :aiwa:, nu nekas, būs kkad jāsalīmē

Image

O [censored], kkādu gateri ar audio un vibro izloāciju var uztaisīt, bet mitruma barjeru atpakaļ uzlikt nevar :aiwa:

Image

Skaisti, samorezi, ģipsis(?) un nekāda mitruma aizsardzība :aiwa:

Image

Uz sliedēm knapi eļļa virsū un tāda apkaltusi, nav brīnums kāpēc mehānisms skanēja tā ka izdos garu

Image

Image

Image

Image

Satīrīju visu, sasmērēju ar vag litija smēri lūkām utt.(man viņa patīk, diezgan laba)

Image

Satīrīju loga blīvi, nav brīnums kāpēc stiklam ir švīkas. Kkādu pilnīgāko gateri ar audio var uztaisīt, bet satīrīt logu mehānismu un blīves, lai tās dārgās R129 specifiskās detaļas nesapistos nevar, es pis [censored]

Image

Augša pārsteidzoši labā stāvoklī ņemot vērā špakteli un rūsu ap rokturi

Image

Uz ātro uztaisīju plēvi, lai netiktu tālāk bojāts durvju apšuvums, apakša ir nedaudz cietusi, bet ne kritiski. Ļoti labi ka ielīdu pačekot.

Image

Liekot kopā nesanāca dabūt pretī slēgšanas mehānismam plastmasu, būs vien te kkad jāatgriežas.

Image

Atradu šitādu huiņu

Image

Es neko no mūzikas štelēm nesaprotu, bet analfabēts tas džeks arī ir, jo pīkstuļi arī bija te pieslēgti, lai gan divās valodās rakstīts ka tā nevajag darīt :reeka:

Image

Pēc kreisās psues bija skaidrs ka otrā pusē obligāti vajag ielīst, sāku jaukt un sapratu ka otrai durvij slēdžu koku arī būs jālabo

Image

Image

Image

Te izlīmēts vairāk kā otrā pusē un šitā prikola dēļ apšuvums turējās uz viena klipša :aiwa:

Image

Norāvu to huiņu nost un šajā pusē ar smēri sliedēm ir pavisam skumīgi :emo:

Image

Image

Image

Image

Atkal satīrīju sasmērēju, tagad abi logi smuki kustās neizdvešot mirstoša tdi skaņas

Image

Te arī quick n dirty barjera, nebiju domājis tik ilgi ņemties un kā var redzēt pēc lietuslāsēm, nebija tā labākā diena šādām darbībām

Image

Trūkst gumijas šļauciņa kabatas slēgšanai un bik damage, visi klipši sapisti, būs jāmaina

Image

Image

Par laimi mitruma bojājumi nav lieli un apšuvums nav palicis "mīksts"

Image

Turpinam meklēt vadus, labajā pusē kāreiz bija arī iztrūkums :D

Image

Image

Parazītisko cd changer BT moduli pielodēju iekšā maģī, nolodēju MW frekvencei rezistoru un man ir FM/BT, klausīties var, bet visu audo sistēmu būs jāmaina. Ja Tu arī vēlies šādu gateri un ne tikai savam auto, tad it kā tam būtu jābūt šīm nummuram 29987783, neiesaku vest tur remontēt auto/taisīt tuningu.

Image

Ņemot nost vārstu vākus konstatēju ka ieplūdes elkonim blīves ir pizdā, var dabūt tikai oem, bet nav mega dārgi dts.lv visas 4 ieķēru bik virs 70eiro, paļubom neviens savam m112/m113 šīs nekad nemaina.

Image

No filtra kastes pie mafa

Image

Image

Image

Image

:aiwa:

Image

Uzlikt mafu pa sauso nevarēja, dabūju paņemt skūteri un maukt uz depo pēc silikona baloniņa :D. Pēc šo blīvju maiņas elkonis tagad stāv stingri pie droseles un nekustās, man likās ka pašam elkonim stiprinājumi ir pipec, bet tas bija blīvju dēļ. Ja šo lasa kāds kam ir m112/m113, silti iesako nočekot/nomainīt visas tās blīves.

Pēc nomaiņas ļoti ievērojami uzlabojās jauda apakšā, pedāļa atsaucība. Tukšgaita neuzlabojās, tas ir joprojām velk uz to ka būtu neliels misfire, bet braucot neko nejūt/nedzird, bet par to paturpināšu citu reizi.

Image
ray112

Post by ray112 »

Pieļauju ka tu skatījies kārbas līmeni pie darbojoša dzinēja, un it kā iesaka izslēgāt cauri viesiem ātrumiem pirms skatās līmeni.
arniks8
Spam addicted

Post by arniks8 »

ray112 wrote: 20 May 2025, 21:28 Pieļauju ka tu skatījies kārbas līmeni pie darbojoša dzinēja, un it kā iesaka izslēgāt cauri viesiem ātrumiem pirms skatās līmeni.
Dzinējs bija noslāpēts un caur robiem arī biju izgājis, puslīdz līdzena tā vieta arī ir.
ray112

Post by ray112 »

arniks8 wrote: 20 May 2025, 21:52
ray112 wrote: 20 May 2025, 21:28 Pieļauju ka tu skatījies kārbas līmeni pie darbojoša dzinēja, un it kā iesaka izslēgāt cauri viesiem ātrumiem pirms skatās līmeni.
Dzinējs bija noslāpēts un caur robiem arī biju izgājis, puslīdz līdzena tā vieta arī ir.
Cik zinu tad pie strādājoša dzinēja kārbas līmeni automātam jāskata, ja vien MB nav kāds izņēmums. Tiklīdz kā noslāpē, sūknis beidz dzīt eļļu un tāpēc arī ir virs līmeņa.
arniks8
Spam addicted

Post by arniks8 »

Šito nezināju xD, būs jāpačeko atkal
juriz

Post by juriz »

Tā plēve tagad netaisa labu troksni, kad skaļāk uzgriež mūziku? Lai gan, var noprast, ka mūziku vēl neesi salsēdzis.
arniks8
Spam addicted

Post by arniks8 »

No plēves trokšņa nav, iespējams būtu tad ja aiz tumbām būtu to caurumu aiztaisījis ar plēvi. Mūzika ir saslēgta un strādā, bet pie tā audio draivera pielodēt BT nav tas optimālākais, max skaļums nav nemaz tik skaļš un pietrūkst jauda, FM var uzkruķīt skaļāk un var uztorčīt arī kkādus basus utt. Kaut kad nopirkšu vai nu periodam pareizo blaupunktu vai jauno versiju un nesapistas tumbu kastes/tumbas, bet kad tas būs hvz :D

Image
Image
arniks8
Spam addicted

Post by arniks8 »

Vel varētu kasetes ierakstīt ar veco maģīti un klausīties. Es sākumā domāju ka būtu kruta ielikt kasešu turētāju, bet es tur telefonu lieku un kasetes var arī zem roku balsta salikt.
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Uz to veco pakālriepu skatoties, tur ne tikaid rifts vainīgs, bet arī savērsums, sagāzums.
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
arniks8
Spam addicted

Post by arniks8 »

Sagāzums pa dzīvi ir negatīvs, jo stance yo. Mošk kkad jāpamet biezākas gumijas čaškās, lai nav tik traki zems.
ray112

Post by ray112 »

arniks8 wrote: 21 May 2025, 14:21 Sagāzums pa dzīvi ir negatīvs, jo stance yo. Mošk kkad jāpamet biezākas gumijas čaškās, lai nav tik traki zems.
Tur regulēt neko nevar savirzei pašai neizmainot augstumu?
arniks8
Spam addicted

Post by arniks8 »

ray112 wrote: 21 May 2025, 14:50
arniks8 wrote: 21 May 2025, 14:21 Sagāzums pa dzīvi ir negatīvs, jo stance yo. Mošk kkad jāpamet biezākas gumijas čaškās, lai nav tik traki zems.
Tur regulēt neko nevar savirzei pašai neizmainot augstumu?
Regulēt jau var, bet es nezinu vai ir vērts braukt kko mēģināt, jo salīdzinot ar stocku man viņš ir krietni zemāks, nav gluži e30 piekare kur tas ir neizbēgami, bet gan jau tāpat ir kāda robeža cik ko var :hvz:. Kādi 1.5-2k tagad ir norullēti ar esošajām riepām, pagaidām neesmu ievērojis ka iekšpuse būtu izteikti vairāk nodilusi.
Post Reply