Tākā principā man šeit tūnings nav tad domāju, ka vajadzētu saiet.
Un paldies.
Šodien pieslēdzos AC sistēmai.
No apakšas skaidri redzams, ka gar korpusu tek AC ella nu un protams gāzes noplūde.
Jaucu vaļā jo gan jau pa lēto varētu tikt krastā.
Korpusa Oringi plakani, probēma atrasta.
Virzuļi un to vadīklas ļoti labas.
Bet tad sekoja sliktā ziņa, gar sūkņa asi arī bija eļļas noplūde, biju iedomājies, ka būs kāds +- parasts blīvslēgs, bet nē, Denso ražotājs tajā laikā šos sūkņus ražoja priekš BMW un Toyotas, gan jau Japānis izdomāja savu blīvslēga risinājumu kurš šodienā ir jāgaida 1 nedēļu un tā cena ir 130€

jo pieejams ir tikai un vienīgi Denso blīvslēgs.
Atmetos restaurēt savu sūkni.
Aizbraucu pie lokālā BMW džeka, sameklejām m60 e31/32/34 sūkni un no sava paņēma sūkņa magnētisko sajūgu ar siknsas skriemeli jo mans bija vizuāli smukāks un gultnis klusāks, un vāciņu kur skruvējas AC trubas jo iegādātajam sūknim no stāvēšanas trubu caurumi bija oksidējušies.
Sūkni sapildīju ar gandrīz maksimālo daudzumu AC eļļas.
Un gatavs.
Nu un tad pirms jaunā testa nolēmu vēlreiz pārbaudīt kas darās salonā ar AC radiatoru jo kaut kad senāk es šeit biju apskatījis kas darās ar radiatoru un bija eļļas noplūde, toreiz iztīrīju ar domu vēlāk apskatities.
Ko lai saka, šis topiks nebeigsies ar VS un TA

Vajag jaunu salona AC radiatoru kā arī AC izplešanās vārstu jo šis ar tāds nopuņķojies.
Protams lai izņemtu radiatoru vajag izņemt cimdu nodalījumu, pāris plastmasus un tad no motora telpas uguns sienas aizsargu, un vēl šo un to
Tiekās.