Īsumā. Kopš izbraucu ar Taycan pirmo reizi, sapratu, ka ja es sev ņemšu EV, tad tikai šis būs. Bet tā kā es esmu max bomzis, tad protams ne jaunu, ne gadīgu šo auto es nespēju atļauties.
Tad kad sievai skatījos jaunu auto un pirms nopirku iX1, centos iepārdod Taycan ideju, bet mani pasūtīja precīzi 3 ar pusi mājas tālāk. Pa zemu, pa lielu, pa neBMW. Šis numurs neies. Un attiecīgi atmetu domu par tikšanu pie Taycan, jo man EV nevajag. Idejiski.
Ikdienā rulēju ar M240i un weekendos braucam visur ar iX1. Ja jāaizskrien vakarā uz veikalu – kāpju iX1. Kā ērts ikdienas rullētājs elektrokaste protams ir manta. Arī izmaksās. Jau dzīvē daudziem esmu minējis, ka īsti uz 100% nepatīk, kā M240i brauc. Neskatoties, ka tur iemesta kaudze naudas, īsti līdz galam nav tas. Auto ir stipri nervozs un pa lielam vienkārši nav paredzēts tādai jaudai. Un tā kā auto jau tuvojas 160k nobraukums – domāju, ka varbūt jāpārdod, kamēr vēl pieturas cenas. (p.s. auto nav pārdots vēl).
Atnāk silts, saregulēju piekari //M, kaut ko pabrauc. Nē nu foršs auto, bet nu galvā vēl Taycan tēma stāv. Attiecīgi turbomax lēni pētu tirgu, skatos visas izsoles utt, ja nu izlec ĪSTAIS Taycan par ciparu, kuru varu atļauties. Bet nu jau maijā beigās nospraužu mērķi – jāsameklē un jānopērk. Pa lielam – vajag 2022.gada vai uz augšu un nobraukums līdz 80k. Te doma ir elementāra. Baterijas/motoru garantija ir 8 gadi un 160k, attiecīgi pēc 3 gadiem lai varu pārdot vēl auto ar garantiju. Gadā norullēju ap 20k.
Ir saknē skaidrs, ka standarta sedans man nepatīk. Patīk unīša virsbūve, attiecīgi skatos Sport Turismo. Saprotu, ka atļauties varu vecu ar lielu nobraukumu
Nopērku CarVertical daudzmašīnu atskaites
Bilde no vācieša. Krāsa ļoti forša un dzīvē nav tik gaiša, bet ir NAISSSS

Tad nu kaut kādu nedēļu pavingrojām un pēc līguma parakstīšanas aizskaitu piķi. Bija doma vest, bet pa lielam sapratu – ESMU FAKING VECIS. JĀPIS PAŠAM PAKAĻ. Bet nu reāli, vienu reizi dzīvē tas katram jāizdara.
Pirmās daļas beigas. Like, subscribe (ch)