Manuprāt ir tīri ok.
Vajag viedokli par priekshejo bamperi
Moderator: Focus
- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Re: Vajag viedokli par priekshejo bamperi
Nekas nebuus izpurgaats, shuunings nebuus, tapeec jau arii par katru detalju veelos ieguut peec iespeejas plashaaku viedokli.Edzulis wrote:Beigās to fordu būsi jau tā izpurgājis, ka pa velti viņu nevienam nevajadzēs un [consored] cik savu sviedru un visu pārējo esi ielicis. Nu [consored] šitādās galējībās iet ar orionu? Vot nesaprotu es tādus cilvēkus...
A par patereeto laiku es nesuudzos. Protams ka tas nekad neatmaksaasies. Es taaadaa veidaa atpuushos.
- Briedis
- Mondeo ST 220
Tad nu esmu kjeeries pie formas veidoshanas.
Tests iebraukshana garazhaa un izbrauksha no taas veiksmigi izpildiits (lai gan ar priekshu man iebraukt neizdodas, atpakaljgaitaa var)

Tests iebraukshana garazhaa un izbrauksha no taas veiksmigi izpildiits (lai gan ar priekshu man iebraukt neizdodas, atpakaljgaitaa var)

Last edited by Briedis on 28 Sep 2005, 23:12, edited 1 time in total.
- Briedis
- Mondeo ST 220
Negribu piedi.. savu topiku un tapeec turpinashu prasiit padomus par savu bamperi:
karteejaa problmeema, vajag migliniekus vai nea??

shitaa izksatiisies no saaniem:

karteejaa problmeema, vajag migliniekus vai nea??
shitaa izksatiisies no saaniem:
Last edited by Briedis on 05 Oct 2005, 12:02, edited 1 time in total.
runājot pa šiem migliniekiem, manas domas ir ka nevajag , jo neredzu vietu kur uztaisīt podiumus.
Bamperim nedaudz prasās smalkāku apakšu un vertikālās statnes arī bik plānākas un lūku platāku (lai saglabājas ideālais griezums 9:12)
Manās acīs tas varētu būt šādi:
lūkas augšpusi palist nedaudz zemāk (pa apmēram 1/3 (vai 1/4) no pašreizējās lūkas apakšas biezuma)
lūkas apakšpusi pataisīt pa 50% plānāku
lūkas sānus laist līdz ar lampu malējo stūri vertikālā plaknē.
PS: tagad sākums ir, pamodelē uz Pošopa
Bamperim nedaudz prasās smalkāku apakšu un vertikālās statnes arī bik plānākas un lūku platāku (lai saglabājas ideālais griezums 9:12)
Manās acīs tas varētu būt šādi:
lūkas augšpusi palist nedaudz zemāk (pa apmēram 1/3 (vai 1/4) no pašreizējās lūkas apakšas biezuma)
lūkas apakšpusi pataisīt pa 50% plānāku
lūkas sānus laist līdz ar lampu malējo stūri vertikālā plaknē.
PS: tagad sākums ir, pamodelē uz Pošopa
Bad Sex Is Better Than A Good Day At Work
ID 123
ID 123
- Briedis
- Mondeo ST 220
Paskaties uz savu bamperi 10 stundas no vietas, peec tam nevaresi vairs iisti saprast prieksheejais tas ir vai pakaljeejais. Galva ir piegazta ar entajam idejaam un visaadiem suudiem, tapeec arii gribas dzirdeet citu viedokli.Edo wrote:sev taisi vai priekš kāda cita?? ko tā visu prasi- vajag vai nevajag! pats nevari izdomāt??
Bembijs wrote:Paskaties uz savu bamperi 10 stundas no vietas, peec tam nevaresi vairs iisti saprast prieksheejais tas ir vai pakaljeejais. Galva ir piegazta ar entajam idejaam un visaadiem suudiem, tapeec arii gribas dzirdeet citu viedokli.Edo wrote:sev taisi vai priekš kāda cita?? ko tā visu prasi- vajag vai nevajag! pats nevari izdomāt??
nu paņem kādu žurnālu un apskaties!! ta jau būs tā bilde skaidra!!
Ne jau viss kas ir žurnālā ir labs! A kas tev traucē ka prasa, nepatīk neskaties!Edo wrote:Bembijs wrote:Paskaties uz savu bamperi 10 stundas no vietas, peec tam nevaresi vairs iisti saprast prieksheejais tas ir vai pakaljeejais. Galva ir piegazta ar entajam idejaam un visaadiem suudiem, tapeec arii gribas dzirdeet citu viedokli.Edo wrote:sev taisi vai priekš kāda cita?? ko tā visu prasi- vajag vai nevajag! pats nevari izdomāt??nu paņem kādu žurnālu un apskaties!! ta jau būs tā bilde skaidra!!
Diemžēl katrs cilvēks uzskata sevi par gudrāko! Protams es neatpalieku!