Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

kul-ed
Audi A4
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by kul-ed »

Ritaaa bus stresainaa diena, vedisu savu Mazdu uz servisu.... stresaina tapec, ka man jau menesi ir beigusies TA... :lol: ceru, ka CP mani nepanems.... :lol:
1.9 TDI QUATTRO GT-530
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
SmaLL

Post by SmaLL »

kul-ed wrote:Ritaaa bus stresainaa diena, vedisu savu Mazdu uz servisu.... stresaina tapec, ka man jau menesi ir beigusies TA... :lol: ceru, ka CP mani nepanems.... :lol:
nu un kas tur tik liels stress??? :roll: ....es 2 meneshus vizinajos bez TA un viss ok!!!
Image
D'Karlo

Post by D'Karlo »

8) jūtos varonis! :D tiko siguldā pirmo brīdinājumu atrāvu... (kreisā tuvā gaisma nedega :D)
diabl0_

Post by diabl0_ »

galvenais nestresot un braukt normaali ;) ir sanaacis bez pravaam un bez TA paaris reizes uz rumbulu dziit mashiinas no Jelgavas.. viss kedaas :smokz:
SmaLL

Post by SmaLL »

diabl0_ wrote:galvenais nestresot un braukt normaali ;) ir sanaacis bez pravaam un bez TA paaris reizes uz rumbulu dziit mashiinas no Jelgavas.. viss kedaas :smokz:
sanacis bez pravam braukt 3 gadi...un nekadas problemas :roll:
Image
diabl0_

Post by diabl0_ »

SmaLL wrote:
diabl0_ wrote:galvenais nestresot un braukt normaali ;) ir sanaacis bez pravaam un bez TA paaris reizes uz rumbulu dziit mashiinas no Jelgavas.. viss kedaas :smokz:
sanacis bez pravam braukt 3 gadi...un nekadas problemas :roll:
man ne tik ilgi, bet arii, jaa ;) bez pravaam probleemu arii nebija :yoyo:
tikai ar rolleri agraak uz CP esmu uzraavies :oops:
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

tikko pie Nestes Juglaa.. 118km/h

nepaziistu es tos kas pazīst vinjus kas pazīstas ar tiem,
tapēc no 40Ls nācās škjirties..

oficiāli būtu 5 punkti un normāls sods + atņetm tiesības uz dažiem mēnešiem.. nu i nah..

morāle... Zagt nav labi... kas viegli nāk, tas viegli iet...
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
viez
Admins

Post by viez »

Focus wrote:tikko pie Nestes Juglaa.. 118km/h

oficiāli būtu 5 punkti un normāls sods + atņetm tiesības uz dažiem mēnešiem.. nu i nah..

un ko tad biji zozadzis??? :)
psih-arno

Post by psih-arno »

Jugla - Rimi :lol:
Image
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

viez wrote:
Focus wrote:tikko pie Nestes Juglaa.. 118km/h

un ko tad biji zozadzis??? :)
ne gluži zadzis bet paņēmis bez atļaujas.... :) $$$
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Kaneeps
VW Golf IV

Post by Kaneeps »

ehh.. shodien dabuju savu otro sodu... sods par nepiespradzesanos un 4 cilvekiem aizmugure - 10Ls!!! ments ari kaut kads lunits, pienaca uzprasija dok. paskaidroja kas par lietu un aizgaja.. pat laga nepaspeju apsveicinaties!!!!
oxys

Post by oxys »

celju policistam jau nav tava atmazka jaauzklausa :)
`85 mk2
Clicks
Kandidāts uz BANu

Post by Clicks »

man te nesen bija gadiiijums, kad griezhos pilseetas laukumaa (sauliites taisu :D ) .. peeknji skatos piebrauc pie labaa saana mashiina un uz jumta baakugunis :D ) skaidrs buusss :miileeties: ments pienaak pie mashiinas saka.. ko griezies kaa traks.. es saku sasliideeju .. shis - 2us rinkjus? :D .. es nuuu nuuu laabi labii gribeeju paziimeeties .. /me reec :priv: un vienojaamies ka vairs taa nedariiishu!

labaak pastaastiet par gadiijumiem kad beegat no mentiem :D .. vai arii kaada ir juusu robezha, kad ments ar savu burvju nuujinju vicina, bet juus neviss pa bremzeem pa pedaali(gaazes) un far away :D :D :drive: :dusma: :priv:
Last edited by Clicks on 08 Jan 2006, 22:23, edited 1 time in total.
paldies par uzmaniibu
Kaneeps
VW Golf IV

Post by Kaneeps »

lo0s3r wrote:celju policistam jau nav tava atmazka jaauzklausa :)
nu ta jau ir.. iepriekseja reize vismaz mani paaicinaja uz masinu.. paspidzinaja, beigas nosauca suminu un brivs... tagad neka!!!!
Android
Admins

Post by Android »

Hehe, vienreiz iznāca bēgt no mentiem - ne gluži tā gribējās. Jeb pareizāk sakot pie stūres bija sencis. Un bija tā:
Svētdienas vakars, poxt ap 22, braucam uz lidostu sagaidīt mammu. Pārbraucam pāri vantiniekam, pāri slokas ielai un zvindzelējam tālāk. Satiksme - diezgan blīva, autiņi brauc pa abām joslām. Ārā tumšs un lietains. Te pēkšņi no kaukādiem krūmiem izlec ments, bet izlec tā reāli vēlu - sencis šo paspēja saskatīt gandrīzvai pa sānu logu. Turklāt tas kamikadze tā leca ārā uz ceļa ka nācās izvairīties lai viņu nenobrauktu. Nu po, domājam kādu no pretējās joslas šis gribējis apturēt (ne vien tādus pigorus ir nācies redzēt, nerunājot nemaz par menta stāvēšanu uz jūrmalenes starp 2. un 3. joslu). velkam tālāk, uz kalnciema tilta (tip tas kas pāri dzelzceļam, nejaukt ar to tiltu pāri lielupei pie kalnciema) aizmugurē parādās zilās gaismas. Tiekam nolamāti pa ruporu un tiek pavēlēts piestāt malā. Lēnām nobraucam no tilta, iebraucam dinaz benzīntankā un apstājamies. Pieskrien klāt ments un sāk paaugstinātā balsī brēkt kāpēc mēs neapstājāmies, uz ko sencis atbild: Policista kungs, priecājieties ka paspēju izvairīties un nesabraucu jūs! Un jūsu norādījums nebija saprotams un saskatāms un vispār domājām ka jūs stādinājāt mašīnu kas nāca aiz mums otrajā joslā.
Šis atbild ka nekādas mašīnas tur nebija. Atbildam ka varbūt arī, tikai mums nebija laika skatīties vai tur ir vai nav mašīna jo bijām aizņemti izvairoties no jūsu nobraukšanas.
Tālāk tika sastādīts protokols un sods 10Ls - ātrums tur bija tikai 68kmh :D
Brīžam apbrīnoju mentu degsmi pildīt dienesta pienākumus- gatavi atstāt savu veselību un dzīvību krītot zem ratiem lai tik notvertu ļauno pārkāpēju kas pārsniedzis ātrumu par 18 kmh. Tie luņi pat neiedomājas ka paši rada avārijas situācijas un vispār pasliktina satiksmes drošību :gigi:
Good morning? No such thing!
Android
Admins

Post by Android »

Starpcitu šovasar bija vēlviens atgadījums - rumbulā bija uzlikta nežēlīgi vajadzīgā zīme 50. Es drusku aizrunājos pa telefonu un ātrums varēja būt ap 75-80, īsti tajā brīdī neskatījos. Mentus protams ieraudzīju par vēlu. Tā nu tuklais miličonkulis ar radaru vienā rokā, zizli otrā skrien no mašīnas uz ceļa pusi lai mani (ļauno pārkāpēju, agresīvo drugreisistu) apturētu un bargi sodītu. Bet nu gabals šim jāskrien kādi ~20m, citādi auto būtu labi redzams un neviens nepārkāptu un jamais paliktu bez jau apnikušajām pusdienām iekš LIDO. Nu karoč skats tāds - ment sāk skriet, radars vienā rokā, zizlis otrā, bet te nu gadās kāds misēklis - vai nu jamam kājas sapinās, vai aiz kaukā aizķērās - un jamais tā slaidi novelk uz mutes - radars pa gaisu, kājas pa gaisu, pats gar zemi (kā barbekjū sētsvidū). Protams ka par cik šis mani apturēt nepaspēja tad tā arī turpināju ceļu, vienīgi tas bija apgrūtinošu jo bija pamatotas bažas ka nomiršu aiz smiekliem :reeka:
psih-arno

Post by psih-arno »

:rofl: :rofl: :rofl:
Image
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Mikuzz

Post by Mikuzz »

:51:
Kaneeps
VW Golf IV

Post by Kaneeps »

nu kas tev ir ar tiem mentiem... tu vari kaut ka normali no vieniem tikt prom???? :yee: :yee: :yee:
Android
Admins

Post by Android »

Kaneeps wrote:nu kas tev ir ar tiem mentiem... tu vari kaut ka normali no vieniem tikt prom???? :yee: :yee: :yee:
Varu, bet ja stāstīšu kā normāli tiku prom tad nebūs incanti. Vienk sanāk daudz braukt, nu jau 3,5 gadus vidēju 25K gadā, un arī ar mentiem sanāk dažkārt parunāties. :taburets:
Locked