un atrums....un sods!Igaunis wrote:Ātrums vai sods?
Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
nu ko!
mierīgi braucu... ievēroju visus noteikumus. mets priekšā vicinās ar savu zizli un kkā parāda uz mani... domāju, ka liek malā... apstājos. gaidu gaidu gaidu....
atnāk ments: "braucam tālāk braucam tālāk, es jūs nestādināju"
braucu tālāk... pēc mirkļa spoguļos redzu neonus un sadzirdu savu mašīnas nummuru... apstājos...
atnāk tas pats ments, paskatās un... : "braucam tālāk, braucam tālāk... mazs pārpratums!"
mierīgi braucu... ievēroju visus noteikumus. mets priekšā vicinās ar savu zizli un kkā parāda uz mani... domāju, ka liek malā... apstājos. gaidu gaidu gaidu....
atnāk ments: "braucam tālāk braucam tālāk, es jūs nestādināju"
braucu tālāk... pēc mirkļa spoguļos redzu neonus un sadzirdu savu mašīnas nummuru... apstājos...
atnāk tas pats ments, paskatās un... : "braucam tālāk, braucam tālāk... mazs pārpratums!"
A ziniet ko es ar mentu sabiidiju?!!!! Es no menta Audi nopirku, ne jau dienesta, bet privaato
Bet prikols jau taads bija:
Braucam ar Audi izmeeginaajuma braucienu (es veel nezinaaju, ka saimnieks ments ir) un es taa praatiigi no saakuma, peec tam jau atvelku (lai redzeetu, kaa turbiina pilda savas f-jas) un protams aatruminju paarsniedzam, un peekshnji skatos kalninjaa staav mentu mashiina, bracjka no aizmugures taa hops iesaucas "re ku pogainie seezj", tas saimnieks taa, nekas tie ir mani koleegi, mums taads
, Bet prikols ir tur , ka bracjka gribeejis teikt, reku sunji seezj
nu ja vinjsh taa buutu pateicis, diez vai shodien man tas Audi buutu.
Moraale: uzzini vai blakus seedoshais nav ments, un tad runaa savaa slengaa! :gigi:
Bet prikols jau taads bija:
Braucam ar Audi izmeeginaajuma braucienu (es veel nezinaaju, ka saimnieks ments ir) un es taa praatiigi no saakuma, peec tam jau atvelku (lai redzeetu, kaa turbiina pilda savas f-jas) un protams aatruminju paarsniedzam, un peekshnji skatos kalninjaa staav mentu mashiina, bracjka no aizmugures taa hops iesaucas "re ku pogainie seezj", tas saimnieks taa, nekas tie ir mani koleegi, mums taads
nu ja vinjsh taa buutu pateicis, diez vai shodien man tas Audi buutu.
Moraale: uzzini vai blakus seedoshais nav ments, un tad runaa savaa slengaa! :gigi:
--- ID 12 ---
Un bauslis skan shaadi:
Tev nebuus nokaut.... motoru!!!
Un bauslis skan shaadi:
Tev nebuus nokaut.... motoru!!!
Shovakar gadiijaas taa:
Braucot maajaas no baara Ingars, noslinkoju un neapbraucu apkaart, bet gan pa taisno no apmales uz shoseju. Nu neko, mashiinu nav, mieriigi braucu pa K.Ulmanja gatvi uz centra pusi, peekshnji jau braucot paari tiltam, skatos menti aizmuguree piebrauc un iesleedz baakugunis. Nu neko, aatri piespraadzeejos un staajos malaa
Ataisu logu, iedodu dokumentus.
ments: taa, tu braucot aaraa no Ingara nobrauci no apmales pa taisno, par to tev buus jaaiet uz banku un jaasamaksaa 40 Ls un veel bonusaa tev pienaakas 2 punkti.
Labi, iepuushu veel trubinjaa...
Es: nu mo6 var leetaak?
Ments: Runaa skaljaak
Es: Nu mo6 sarunasim?
Ments: Nu naac uz mashiinu
Aizeju liidz mentu mashiinai, skatos resnais jau smaida
Ments: Alinju neesi dzeeris?
Es: Nee es alkoholu nelietieju pie stuures
Ments: Nu tad vismaz viens pluss
Dodu mentam 10Ls, a shis neredz :bum:
Paskatos uz vinju, paskatos uz paarinieku, shis arii nesaprot, nafig vinjsh nenjem. Domaaju nu varbuut vinjam kamera vai veel kas. Jau domaaju likt kabataa, peekshnji shis panjem 10 Ls un veel burza, tipa domaa, ka es vinajm veel vairaak dotu :gigi: Nu labi iebaazh savaa kabataa, kur es domaaju, ne viens viens 5Ls un 10Ls jau bijis un noveel man laimiigu celju.
Protams, dusmiigs aizbraucu maajaas un domaaju, ka labaak buutu nodzeeris tos 10 Ls nekaa tam resnajam mentam atdevis
Braucot maajaas no baara Ingars, noslinkoju un neapbraucu apkaart, bet gan pa taisno no apmales uz shoseju. Nu neko, mashiinu nav, mieriigi braucu pa K.Ulmanja gatvi uz centra pusi, peekshnji jau braucot paari tiltam, skatos menti aizmuguree piebrauc un iesleedz baakugunis. Nu neko, aatri piespraadzeejos un staajos malaa
ments: taa, tu braucot aaraa no Ingara nobrauci no apmales pa taisno, par to tev buus jaaiet uz banku un jaasamaksaa 40 Ls un veel bonusaa tev pienaakas 2 punkti.
Labi, iepuushu veel trubinjaa...
Es: nu mo6 var leetaak?
Ments: Runaa skaljaak
Es: Nu mo6 sarunasim?
Ments: Nu naac uz mashiinu
Aizeju liidz mentu mashiinai, skatos resnais jau smaida
Ments: Alinju neesi dzeeris?
Es: Nee es alkoholu nelietieju pie stuures
Ments: Nu tad vismaz viens pluss
Dodu mentam 10Ls, a shis neredz :bum:
Paskatos uz vinju, paskatos uz paarinieku, shis arii nesaprot, nafig vinjsh nenjem. Domaaju nu varbuut vinjam kamera vai veel kas. Jau domaaju likt kabataa, peekshnji shis panjem 10 Ls un veel burza, tipa domaa, ka es vinajm veel vairaak dotu :gigi: Nu labi iebaazh savaa kabataa, kur es domaaju, ne viens viens 5Ls un 10Ls jau bijis un noveel man laimiigu celju.
Protams, dusmiigs aizbraucu maajaas un domaaju, ka labaak buutu nodzeeris tos 10 Ls nekaa tam resnajam mentam atdevis
Redzeeju to mazda tur vakarFuxis wrote:Shovakar gadiijaas taa:
Braucot maajaas no baara Ingars, noslinkoju un neapbraucu apkaart, bet gan pa taisno no apmales uz shoseju. Nu neko, mashiinu nav, mieriigi braucu pa K.Ulmanja gatvi uz centra pusi, peekshnji jau braucot paari tiltam, skatos menti aizmuguree piebrauc un iesleedz baakugunis. Nu neko, aatri piespraadzeejos un staajos malaa![]()
bet pizgets 40Ls nobraucot no apmales, par to vispar sods var pienakties, tur tach stavlaukms, kas pieklajas celjam, tas pats, kas no pagalma izbrauc
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0