Ja kādam nav ko darīt, tad varbūt var uztaisīt sx'u (pre-facelifted) ar šitādiem diskiem (vismaz līdzīgiem).
Un trubu kaut ko līdzīgu šim. (c) RB26DETT
Un pie reizes pavariēt ar krāsām - melnu, baltu, sarkanu...
Bastard wrote:Ja kādam nav ko darīt, tad varbūt var uztaisīt sx'u (pre-facelifted) ar šitādiem diskiem (vismaz līdzīgiem).
Ciw. Vai te nav kāds labs cilvēks kurš varētu iemest Honda Prelude 97-00 gada bāzi. Ļoti forši būtu ja bildi uzmestu uz kādu inbox vai fotki.lv serveri jo man (darbā) lielāko daļu citu serveru bildes rāda kā sarkanos krustus.
Gribās paķimerēties ar šo lietu un foršāk protams ap savam auto līdzīgu
Bastard wrote:Ja kādam nav ko darīt, tad varbūt var uztaisīt sx'u (pre-facelifted) ar šitādiem diskiem (vismaz līdzīgiem).
ABruweris wrote:Ciw. Vai te nav kāds labs cilvēks kurš varētu iemest Honda Prelude 97-00 gada bāzi. Ļoti forši būtu ja bildi uzmestu uz kādu inbox vai fotki.lv serveri jo man (darbā) lielāko daļu citu serveru bildes rāda kā sarkanos krustus.
ABruweris wrote:Ciw. Vai te nav kāds labs cilvēks kurš varētu iemest Honda Prelude 97-00 gada bāzi. Ļoti forši būtu ja bildi uzmestu uz kādu inbox vai fotki.lv serveri jo man (darbā) lielāko daļu citu serveru bildes rāda kā sarkanos krustus.
Plīīīzzzz
she tev buus, ja taa ir taa, jo nezinu kaa no preikshas izstaas....
Last edited by Martinss on 20 Jun 2006, 20:46, edited 1 time in total.
Plīīīzzzz
she tev buus, ja taa ir taa, jo nezinu kaa no preikshas izstaas....
Zuper- paldies abiem izpalīdzīgajiem- divas h paskrēja nemanot kamēr pa vienam pixelim šito auto no priekšas dabūju zilu - jāmeklē vieglāks veids kā pārkrāsot Ja kādam nav ko darīt var paķēpāt šo preludi ar smukiem diskiem utt- vēlams zilu- gribētu redzēt ko meistari var dabūt gatavu